Hij neemt elke dag zijn jongere broer mee naar de klas. De reden is heel erg triest


Shyla jest nauczycielem w szkole podstawowej J. Blanco, znajdującej się na filipińskiej wyspie Mindanao.

Shyla is onderwijzeres op lage school J. Blanco, op het Filipijnse eiland Mindanao. De vrouw is erg begaan met de omstandigheden van haar studenten en probeert uit alle macht iedereen te helpen die steun en hulp nodig heeft. Onlangs werd haar aandacht gericht op Matteo.


De jongen is, zoals gezegd, 9 jaar oud, en de oudste van drie broers. Hij en zijn broers leven in armoede, en enige tijd geleden was er een enorme tragedie toen hun moeder overleed. De vader van de broers en zussen werkt als timmerman in een andere stad. Om zijn werk niet te verliezen, moet hij de kinderen dagenlang, en soms wekenlang in een leeg huis achterlaten.


De jongens gaan elke dag naar school, waar ze kunnen rekenen op onder andere een warme maaltijd. De jongste broer van Matea is nog maar twee jaar oud en kan niet alleen thuis blijven, dus de vindingrijke jongen neemt zijn broertje met hem mee naar school, zodat hij in de schoolkantine kan leren en eten. Hij weet hoe belangrijk onderwijs is, maar hij voelt zich aan de andere kant verantwoordelijk voor zijn jongere broer. Het gedrag van de jongen is erg volwassen, veel meer dan je zou verwachten van iemand van zijn leeftijd.bron : curioctopus.it

Je zult versteld staan van wat er met je lichaam zal gebeuren nadat je er 3 stuks van eet. Het is echt de moeite waard een keer te proberen!
4. Ze vormen een waardevolle bron van energie. Ze worden vooral aanbevolen voor sportmensen en mensen die fysiek werk doen. Zij vullen het tekort aan kaliumglycogeen in de spieren aan, hetgeen essentieel is na een lange training. 5. Ze bevorderen deDeze man maakt een gat in de trappen van zijn huis. Waarom deed hij dat? De reden heeft me verbaasd!
De mannen kozen de lege ongebruikte ruimte onder de trap voor Jack. Ze begonnen met gaten die werden gemaakt in de panelen.

Hij dacht dat hij zijn geliefde hond altijd had verloren… Maar wonderen gebeuren noch steeds!
Levenslessen kunnen heel moeilijk zijn. Het neemt ons vaak dingen af waar we met heel ons hart van houden, en geeft er niets voor terug.  Gelukkig heeft het ook wel eens zijn vrolijke kant. Sommige mensen hebben het geluk om een speciaal moment mee

Geloof je niet in vloeken? Deze verhalen doen je van gedachten veranderen!
2. Vloek van de runestenen uit Bjorketor. Deze vervloekte stenen staan op de oude Zweedse begraafplaats, die uit de zesde en zevende eeuw dateert. Inscripties die erop zijn gegraveerd, waarschuwen voor de vernietiging van een van hen. Wie deze uitdag