Hij neemt elke dag zijn jongere broer mee naar de klas. De reden is heel erg triest


Shyla jest nauczycielem w szkole podstawowej J. Blanco, znajdującej się na filipińskiej wyspie Mindanao.

Shyla is onderwijzeres op lage school J. Blanco, op het Filipijnse eiland Mindanao. De vrouw is erg begaan met de omstandigheden van haar studenten en probeert uit alle macht iedereen te helpen die steun en hulp nodig heeft. Onlangs werd haar aandacht gericht op Matteo.


De jongen is, zoals gezegd, 9 jaar oud, en de oudste van drie broers. Hij en zijn broers leven in armoede, en enige tijd geleden was er een enorme tragedie toen hun moeder overleed. De vader van de broers en zussen werkt als timmerman in een andere stad. Om zijn werk niet te verliezen, moet hij de kinderen dagenlang, en soms wekenlang in een leeg huis achterlaten.


De jongens gaan elke dag naar school, waar ze kunnen rekenen op onder andere een warme maaltijd. De jongste broer van Matea is nog maar twee jaar oud en kan niet alleen thuis blijven, dus de vindingrijke jongen neemt zijn broertje met hem mee naar school, zodat hij in de schoolkantine kan leren en eten. Hij weet hoe belangrijk onderwijs is, maar hij voelt zich aan de andere kant verantwoordelijk voor zijn jongere broer. Het gedrag van de jongen is erg volwassen, veel meer dan je zou verwachten van iemand van zijn leeftijd.bron : curioctopus.it

Facebook Comment
Zijn Auto Reed Te Langzaam. Hij Besloot Om Het Te Gaan Onderzoeken! Kijk Eens Wat Hij Vond!
Een inwoner van Cotswolds in Groot-Brittannië zag eens iets vreemds. Zijn Honda Civic reed te langzaam. Hoewel de auto bijna nieuw was, haalde hij maar 65 km/u! De man besloot om te gaan kijken wat er mis mee was en gaf de auto over aan een monteur.Een dozijn handige trucs die elke ouder moet kennen. Nummer 10 is de beste!
5. Om zo’n hangmat te maken, heb je een groot laken en een stevige tafel nodig. 6. Verander een oud bed in een bureau. Je kind zal het geweldig vinden. 7. Verander een DVD-hoesje in een interessante etui voor potloden en pennen. 8. Een plastic schu

Wat deze Australische visser gevangen heeft, daar kan een hengelaar alleen maar van dromen!
Hij is vergelijkbaar met de aal, ongeveer 1,5 meter lang, met meer dan 300 tanden. De visser zei dat hij nooit weer zoiets wilde vangen. (SETFIA)  

Een verplaatste brief gevonden bij een 500 jaar oude mummie! Zie hier een tijdloze getuigen van liefde!
De sandalen zijn uit zijn graf gehaald van haar vrouw.