Hij neemt elke dag zijn jongere broer mee naar de klas. De reden is heel erg triest


Shyla jest nauczycielem w szkole podstawowej J. Blanco, znajdującej się na filipińskiej wyspie Mindanao.

Shyla is onderwijzeres op lage school J. Blanco, op het Filipijnse eiland Mindanao. De vrouw is erg begaan met de omstandigheden van haar studenten en probeert uit alle macht iedereen te helpen die steun en hulp nodig heeft. Onlangs werd haar aandacht gericht op Matteo.


De jongen is, zoals gezegd, 9 jaar oud, en de oudste van drie broers. Hij en zijn broers leven in armoede, en enige tijd geleden was er een enorme tragedie toen hun moeder overleed. De vader van de broers en zussen werkt als timmerman in een andere stad. Om zijn werk niet te verliezen, moet hij de kinderen dagenlang, en soms wekenlang in een leeg huis achterlaten.


De jongens gaan elke dag naar school, waar ze kunnen rekenen op onder andere een warme maaltijd. De jongste broer van Matea is nog maar twee jaar oud en kan niet alleen thuis blijven, dus de vindingrijke jongen neemt zijn broertje met hem mee naar school, zodat hij in de schoolkantine kan leren en eten. Hij weet hoe belangrijk onderwijs is, maar hij voelt zich aan de andere kant verantwoordelijk voor zijn jongere broer. Het gedrag van de jongen is erg volwassen, veel meer dan je zou verwachten van iemand van zijn leeftijd.bron : curioctopus.it

Een vrouw zette een vernederende foto van haar kind op het internet. Mag ze zich wel een moeder noemen?!
Ze vond het ongelooflijk grappig om foto’s van haar kind op het internet te zetten, naakt, hulpeloos en slechter behandeld dan een dier. Met een riem om zijn nek, moest het kind uit een kom eten die op de grond was neergezet. De moeder zou er w5 illusies die je hersenen echt voor de gek houden. Je zult je ogen niet geloven!
2. Je ogen kunnen je gemakkelijk misleiden.

Deze hond had een eerste ontmoeting met een kind met het syndroom van down! Zijn gedrag was erg ongebruikelijk!
De is zonder de twijfel de meest aangrijpende video… Bekijk het zelf! Als deze video jou hart heft geraakt, deel het dan met jouw vrienden op Facebook!

Hier is een samenvatting van 9 dieren die dodelijk voor mensen kunnen zijn. Nummer een is schokkend!
8. Olifant – Met 3 meter hoogte en een gewicht van 6.800 kg sterven mensen onvermijdelijk als gevolg van contact met hen. Ongeveer 500 mensen worden elk jaar gedood, meestal als gevolg van vertrapping door deze grote dieren.