Hij neemt elke dag zijn jongere broer mee naar de klas. De reden is heel erg triest


Shyla jest nauczycielem w szkole podstawowej J. Blanco, znajdującej się na filipińskiej wyspie Mindanao.

Shyla is onderwijzeres op lage school J. Blanco, op het Filipijnse eiland Mindanao. De vrouw is erg begaan met de omstandigheden van haar studenten en probeert uit alle macht iedereen te helpen die steun en hulp nodig heeft. Onlangs werd haar aandacht gericht op Matteo.


De jongen is, zoals gezegd, 9 jaar oud, en de oudste van drie broers. Hij en zijn broers leven in armoede, en enige tijd geleden was er een enorme tragedie toen hun moeder overleed. De vader van de broers en zussen werkt als timmerman in een andere stad. Om zijn werk niet te verliezen, moet hij de kinderen dagenlang, en soms wekenlang in een leeg huis achterlaten.


De jongens gaan elke dag naar school, waar ze kunnen rekenen op onder andere een warme maaltijd. De jongste broer van Matea is nog maar twee jaar oud en kan niet alleen thuis blijven, dus de vindingrijke jongen neemt zijn broertje met hem mee naar school, zodat hij in de schoolkantine kan leren en eten. Hij weet hoe belangrijk onderwijs is, maar hij voelt zich aan de andere kant verantwoordelijk voor zijn jongere broer. Het gedrag van de jongen is erg volwassen, veel meer dan je zou verwachten van iemand van zijn leeftijd.bron : curioctopus.it

Facebook Comment
Scènes in de Indonesische stad lijkt net een sciencefiction film! Bekijk het zelf!
Verschijnselen als deze herinneren ons eraan dat de natuur heeft krachtige krachten… Soms kunnen we er niet alleen passief naar kijken, in de hoop om te overleven. Op een hoogte van 2400 meter kwam de explosie met de storm en verwoeste alles erDeze kinderen zien er precies hetzelfde uit als bekende sterren van televisie. Dit moet je zien!
2.) Chris Farley. 3.) Elvis Presley.

Dit verhaal zal je hard raken, dan ieder ander. Totdat de traan er is…
Vandaag iets te veel hamburgers gegeten. Het was een goed feest!

Katten die honden gebruiken als kussens. Ze weten wel hoe ze lekker kunnen liggen.
6. Volledige harmonie! 7. Ik vraag me af wat er gebeurt als de hond wakker wordt? 8. Comfort en ontspanning. 9. Zij passen mooi bij elkaar. 10. Dat lijkt een beetje op een verstikking.