Dit gif drinken we bijna elke dag en hebben geen idee hoeveel schade het aanricht.

De meesten van ons besteden waarschijnlijk weinig aandacht aan wat er gebeurt na het drinken van een blikje cola. Ik weet over het algemeen niet veel over deze drank, behalve dan het feit dat het veel suiker bevat.

De apotheker Dr. West Conner besloot de populaire frisdrank wat nader te bestuderen. Hij deelde zijn resultaten op een blog. Kijk wat hij schreef.

De eerste 10 minuten na het drinken van de drank.

De 10 theelepels suiker die we hebben gedronken raken ons lichaam flink. Dat is bijna 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor dit ingrediënt! Fosforzuur maakt de drank nog zuurder. Dit geeft ons een verfrissend gevoel en voorkomt dat we overgeven vanwege de hoge dosis suiker.

1

 


20 minuten na het drinken van de drank.

De hoeveelheid suiker in het bloedstroom piekt in een alarmerend snel tempo. De lever probeert het om te zetten in vet.

2

 
40 minuten na het drinken van de drank.

De cafeine is bijna volledig door het lichaam geabsorbeerd. De pupillen verwijden, de bloeddruk stijgt en de hoeveelheid suiker in de lever stijgt. Dit leidt tot het uitstoten van bijna al het bloed. Adenosine-receptoren in de hersenen worden geblokkeerd, zodat we ons minder moe voelen.

3

 bron : heftig.co

Facebook Comment
Heb je je ooit afgevraagd waar dat kleine zakje in je broek voor is? De waarheid zou je wel eens kunnen verrassen!
In bijna elk model spijkerbroek zit, net boven de zak rechtsvoor, een kleiner zakje genaaid. Er past nauwelijks iets in, en daarom wordt het zelden gebruikt. De meesten van ons besteden er niet veel aandacht aan, en zien het als een onnodige toevoegiToen zijn vrouw te overlijden kwam, creëerde hij iets bijzonders. Na 17 jaar is het geheim onthuld!
Iedereen bekende zijn gevoelens voor hem, maar wat hij deed bij een boer in Egeland, zal jou waarschijnlijk verassen. Zijn vrouw Janet overleed 17 jaar geleden en hij overleefde het verlies, hij wou een grote ceremonie houden. Na de dood van Janet Wi

20 onwerkelijke plekken die echt bestaan. Je zal het nauwelijks kunnen geloven!
OK. Onze wereld is echt mooi. Hij verbergt heel wat indrukkwekende plekken en uitzichten, vaak nog niet ontdekt door mensen. In dit artikel staan 20 schilderachtige plekken waarover heb jij zelf niet gedromen. (beautifulplacetovisit.com) 1. Een tunel

Sommige vrouwen hebben geen idee hoe een goede make-up eruit ziet. Deze foto’s bewijzen het!
Een vrouw kan soms haar make-up slecht opdoen. In de haast doen we er teveel foundation, concealer of oogschaduw op. We weten heel goed dat er iets mis ging en na een paar van zulke pogingen proberen we soortgelijke fouten vermijden. De beste make-up