Dit gif drinken we bijna elke dag en hebben geen idee hoeveel schade het aanricht.

De meesten van ons besteden waarschijnlijk weinig aandacht aan wat er gebeurt na het drinken van een blikje cola. Ik weet over het algemeen niet veel over deze drank, behalve dan het feit dat het veel suiker bevat.

De apotheker Dr. West Conner besloot de populaire frisdrank wat nader te bestuderen. Hij deelde zijn resultaten op een blog. Kijk wat hij schreef.

De eerste 10 minuten na het drinken van de drank.

De 10 theelepels suiker die we hebben gedronken raken ons lichaam flink. Dat is bijna 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor dit ingrediënt! Fosforzuur maakt de drank nog zuurder. Dit geeft ons een verfrissend gevoel en voorkomt dat we overgeven vanwege de hoge dosis suiker.

1

 


20 minuten na het drinken van de drank.

De hoeveelheid suiker in het bloedstroom piekt in een alarmerend snel tempo. De lever probeert het om te zetten in vet.

2

 
40 minuten na het drinken van de drank.

De cafeine is bijna volledig door het lichaam geabsorbeerd. De pupillen verwijden, de bloeddruk stijgt en de hoeveelheid suiker in de lever stijgt. Dit leidt tot het uitstoten van bijna al het bloed. Adenosine-receptoren in de hersenen worden geblokkeerd, zodat we ons minder moe voelen.

3

 bron : heftig.co

Hij filmde stiekem zijn partner, die onvoorstelbare dingen deed met de kat. Waarschuwing: niet voor gevoelige mensen!
Craig Mills, een 22-jarige man met duidelijke psychische problemen, werd gefilmd terwijl hij zijn twee jaar oude kat misbruikte. De verontrustende beelden werden door zijn partner – David Walker – op een sociale media website geplaatst. HEen camera registreerde wat een hond met een slapend kind deed. Het is geweldig!
Dieren bewijzen vaak dat ze meer empathie en sympathie hebben dan mensen. Ze kunnen onvoorwaardelijk van mensen houden en proberen hen bij elke stap te helpen. Vooral honden! Het zijn dieren die al eeuwenlang bij de mens zijn geweest, voor hen zorgen

Denk je dat je oplettend bent? Kijk of je het mysterie van deze vakantiefoto kan oplossen
Waarneming is een erg nuttige eigenschap. Gelukkig kun je hierop oefenen, en daarom hoef je je geen zorgen te maken als er vaak iets aan je ogen ontsnapt. Maar train wel de ogen en hersenen, zodat je nooit meer iets hoeft te missen. Er zijn een heleb

Ze Deden Iets Schokkends Om Hun Dochter Zich Beter Te Laten Voelen! Hun Houding Is Bewonderenswaardig.
De dochter van dit stel werd geboren met een rode moedervlek op haar rechterbeen. Haar ouders waren heel verdrietig dat Honey-Rae voor de rest van haar leven getekend zou zijn. Tijdens het wandelen met hun kind merkten ze vijandige blikken op van men