Deze foto is op internet in één dag een hit geworden. Waarom? Het gaat om de ongebruikelijke boodschap die het heeft!

Ayanna Toye Barrows heeft dit jaar op 13 april enkele foto’s op haar Facebook-account gepost. Deze tonen haar dochter en een jongen die ze onlangs op het strand had ontmoet. Onder een foto schreef ze een commentaar dat al snel de harten van vele internetgebruikers raakte. Dit is wat zij schreef:

“Mijn dochter en ik genoten in Myrtle Beach tijdens zonsondergang van een wandeling, toen deze lieve, schattige jongen naar haar toe komt lopen. Hij laat haar een haaientand zien die hij om zijn nek heeft. Hij vertelt haar hoe hij heet en vraagt naar haar naam, die ze hem vertelt. Ze nemen weer afscheid en wandelen in tegengestelde richting verder.

1


Een paar minuten later komt hij terug lopen, en riep de naam van mijn dochter. Ze draaide zich om en begroette hem met een glimlach. Zo praatten even met elkaar, vooral over zijn supercoole haaientand die hem blijkbaar bijzondere krachten gaf :).

Terwijl ze zo liepen, praatten en renden, vroeg ik zijn moeder toestemming om een foto te maken en dit was het resultaat.
Niemand heeft hen gevraagd te poseren of om te lachen en er was van hun kant beslist geen aarzeling. Toen we klaar waren met wandelen en het tijd was om te gaan, omhelsden ze elkaar lange tijd en zeiden zo’n 20 keer “tot ziens”. Dit is een moment waarop wij mensen elkaar begrijpen, zonder te oordelen, geen ras, geen haat, geen kleurtjes. Het zijn gewoon…. twee kinderen die samen tijdens zonsondergang lopen, zonder een zorg in de wereld… alles wat ze zagen was elkaar.
Deze wereld zou een veel betere plaats zijn als wij allemaal deden zoals deze twee kinderen.”

3

2

Pagina 1 van 1


bron : Ayanna Toye Barrows

Een groep leeuwen wordt geconfronteerd met een klein vosje, en wat er dan gebeurd is ongelooflijk!
Het leven in het dierenrijk is niet eenvoudig, je moet elke dag naar voedsel zoeken en uitkijken niet het diner van iemand anders te worden. Leeuwen zijn één van de meest angstaanjagende wezens in het dierenrijk en daar is wel een reden voor. Deze4 glazen water gedronken direct na het wakker worden, zal je leven veranderen. Geloof je het niet? Probeer het eens een keer, je zult versteld staan!
Japan is een land waarin een groot deel van de inwoners honderd wordt! Op dit moment hebben er tegen de 40 duizend inwoners deze magische leeftijdsbarrière overschreden en ze voelen zich nog prima. Wat is het geheim van hun lange levensduur? Het zou

Ze gooide 3 ballen van aluminiumfolie in de wasmachine. Voortaan zal ik hetzelfde doen! Wat een briljant idee!
Samen met de ontwikkeling van de technologie, is er nieuwere apparatuur in de winkels te vinden. Onze overgrootmoeder zou waarschijnlijk nooit hebben gedacht dat het met de hand wassen ooit zou worden vervangen door een machine, maar het is echt gebe

Ze deed een plastic zak over haar hoofd en begon haar make-up te doen. Toen hem er weer afdeed, was ik sprakeloos!
Trends in make-up veranderen in snel tempo en het is soms moeilijk om bij te blijven. Je moet overal bovenop zitten om bijvoorbeeld te weten welke oogschaduw of lippenstift dit seizoen in is. Natuurlijk volgen niet alle dames blindelings de trends. S