Deze foto is op internet in één dag een hit geworden. Waarom? Het gaat om de ongebruikelijke boodschap die het heeft!

Ayanna Toye Barrows heeft dit jaar op 13 april enkele foto’s op haar Facebook-account gepost. Deze tonen haar dochter en een jongen die ze onlangs op het strand had ontmoet. Onder een foto schreef ze een commentaar dat al snel de harten van vele internetgebruikers raakte. Dit is wat zij schreef:

“Mijn dochter en ik genoten in Myrtle Beach tijdens zonsondergang van een wandeling, toen deze lieve, schattige jongen naar haar toe komt lopen. Hij laat haar een haaientand zien die hij om zijn nek heeft. Hij vertelt haar hoe hij heet en vraagt naar haar naam, die ze hem vertelt. Ze nemen weer afscheid en wandelen in tegengestelde richting verder.

1


Een paar minuten later komt hij terug lopen, en riep de naam van mijn dochter. Ze draaide zich om en begroette hem met een glimlach. Zo praatten even met elkaar, vooral over zijn supercoole haaientand die hem blijkbaar bijzondere krachten gaf :).

Terwijl ze zo liepen, praatten en renden, vroeg ik zijn moeder toestemming om een foto te maken en dit was het resultaat.
Niemand heeft hen gevraagd te poseren of om te lachen en er was van hun kant beslist geen aarzeling. Toen we klaar waren met wandelen en het tijd was om te gaan, omhelsden ze elkaar lange tijd en zeiden zo’n 20 keer “tot ziens”. Dit is een moment waarop wij mensen elkaar begrijpen, zonder te oordelen, geen ras, geen haat, geen kleurtjes. Het zijn gewoon…. twee kinderen die samen tijdens zonsondergang lopen, zonder een zorg in de wereld… alles wat ze zagen was elkaar.
Deze wereld zou een veel betere plaats zijn als wij allemaal deden zoals deze twee kinderen.”

3

2

Pagina 1 van 1


bron : Ayanna Toye Barrows

Een winkeleigenaar schopte een dakloze die onder zijn winkel lag. Wat hij op de bewakingsvideo zag raakte hem diep
Wanneer we een dakloze zien, denken we meestal aan een bedelaar of een alcoholist. We hebben vaak het gevoel dat ze iets gedaan hebben om zo’n lot te verdienen, en daarom is het moeilijk hen een helpende hand toe te steken. In zekere zin is het waaZe bracht meer dan een week door in de bossen om haar gevangen vriend te beschermen. Hun verhaal is een echte smartlap.
Een paar dagen geleden plaatste de organisatie Vashon Island Pet Protectors een advertentie die aangaf dat twee honden werden vermist – Phoebe en Tillie. De vrijwilligers zochten de naburige bossen af in de hoop de honden te vinden. Toen ze dac

De genoemde plek komt alleen voor in je donkerst nachtmerrie. Nu heeft het zelfs toeristen en duikers!
Deze groeve was op een dag een plek waar gedwongenarbeid plaatst vond en waar mensen hun gezondheid en leven kwijtraakten. Nu is het een van de mooiste stranden, die ik ooit heb gezien. Bekijk het zelf!

Toen haar man hier naar toe wilde verhuizen, dacht ze dat hij gek was. Ze veranderde van gedachten toen ze naar binnen keek!
Nooit meer huur betalen, wakker worden en luisteren naar het prachtige getjilp van vogels, en tegelijk je eigen huis hebben – voor veel mensen een droom. Helaas kan niet iedereen zich veroorloven een huis te bezitten vanwege de hoge kosten. Min