Deze foto is op internet in één dag een hit geworden. Waarom? Het gaat om de ongebruikelijke boodschap die het heeft!

Ayanna Toye Barrows heeft dit jaar op 13 april enkele foto’s op haar Facebook-account gepost. Deze tonen haar dochter en een jongen die ze onlangs op het strand had ontmoet. Onder een foto schreef ze een commentaar dat al snel de harten van vele internetgebruikers raakte. Dit is wat zij schreef:

“Mijn dochter en ik genoten in Myrtle Beach tijdens zonsondergang van een wandeling, toen deze lieve, schattige jongen naar haar toe komt lopen. Hij laat haar een haaientand zien die hij om zijn nek heeft. Hij vertelt haar hoe hij heet en vraagt naar haar naam, die ze hem vertelt. Ze nemen weer afscheid en wandelen in tegengestelde richting verder.

1


Een paar minuten later komt hij terug lopen, en riep de naam van mijn dochter. Ze draaide zich om en begroette hem met een glimlach. Zo praatten even met elkaar, vooral over zijn supercoole haaientand die hem blijkbaar bijzondere krachten gaf :).

Terwijl ze zo liepen, praatten en renden, vroeg ik zijn moeder toestemming om een foto te maken en dit was het resultaat.
Niemand heeft hen gevraagd te poseren of om te lachen en er was van hun kant beslist geen aarzeling. Toen we klaar waren met wandelen en het tijd was om te gaan, omhelsden ze elkaar lange tijd en zeiden zo’n 20 keer “tot ziens”. Dit is een moment waarop wij mensen elkaar begrijpen, zonder te oordelen, geen ras, geen haat, geen kleurtjes. Het zijn gewoon…. twee kinderen die samen tijdens zonsondergang lopen, zonder een zorg in de wereld… alles wat ze zagen was elkaar.
Deze wereld zou een veel betere plaats zijn als wij allemaal deden zoals deze twee kinderen.”

3

2

Pagina 1 van 1


bron : Ayanna Toye Barrows

Facebook Comment
Ze deed een plastic zak over haar hoofd en begon haar make-up te doen. Toen hem er weer afdeed, was ik sprakeloos!
Trends in make-up veranderen in snel tempo en het is soms moeilijk om bij te blijven. Je moet overal bovenop zitten om bijvoorbeeld te weten welke oogschaduw of lippenstift dit seizoen in is. Natuurlijk volgen niet alle dames blindelings de trends. SSoms Laten Honden Hun Eigenaars Uit. Deze Man heeft Het Zelf Meegemaakt!
Een wandeling met onze viervoetige huisdier is meestal een aangename, heel ontspannende gebeurtenis. Maar soms kun je op een nogal onverwachte manier eindigen. De problemen beginnen wanneer de hond sterker en groter is dan wijzelf. Dan kunnen we er s

12 ongelukkige mensen, die de beslissing betreuren die ze een paar minuten eerder maakten. Het eindigde uiteindelijk niet goed voor hen!
Er zijn van die dagen waarop ’s ochtends niets goed gaat en we alleen maar problemen hebben. We branden ons roerei aan, de make-up gaat alles behalve perfect, of we zijn te laat voor de bus. Ons humeur is door al die moeilijkheden slecht, we zijn a

Haar verhaal zal je doen huilen… Ontmoet Qian, een meisje dat zich voortbeweegt met behulp van een basketbal.
Qian Hongyan komt uit een zeer arm gezin. Zij en haar ouders wonen in een arme wijk in de provincie Yunnann in China. In 2000 verloor ze haar benen in een tragisch auto-ongeluk. Ze was toen nog maar vier jaar oud. De ouders konden zich geen dure prot