Deze foto is op internet in één dag een hit geworden. Waarom? Het gaat om de ongebruikelijke boodschap die het heeft!

Ayanna Toye Barrows heeft dit jaar op 13 april enkele foto’s op haar Facebook-account gepost. Deze tonen haar dochter en een jongen die ze onlangs op het strand had ontmoet. Onder een foto schreef ze een commentaar dat al snel de harten van vele internetgebruikers raakte. Dit is wat zij schreef:

“Mijn dochter en ik genoten in Myrtle Beach tijdens zonsondergang van een wandeling, toen deze lieve, schattige jongen naar haar toe komt lopen. Hij laat haar een haaientand zien die hij om zijn nek heeft. Hij vertelt haar hoe hij heet en vraagt naar haar naam, die ze hem vertelt. Ze nemen weer afscheid en wandelen in tegengestelde richting verder.

1


Een paar minuten later komt hij terug lopen, en riep de naam van mijn dochter. Ze draaide zich om en begroette hem met een glimlach. Zo praatten even met elkaar, vooral over zijn supercoole haaientand die hem blijkbaar bijzondere krachten gaf :).

Terwijl ze zo liepen, praatten en renden, vroeg ik zijn moeder toestemming om een foto te maken en dit was het resultaat.
Niemand heeft hen gevraagd te poseren of om te lachen en er was van hun kant beslist geen aarzeling. Toen we klaar waren met wandelen en het tijd was om te gaan, omhelsden ze elkaar lange tijd en zeiden zo’n 20 keer “tot ziens”. Dit is een moment waarop wij mensen elkaar begrijpen, zonder te oordelen, geen ras, geen haat, geen kleurtjes. Het zijn gewoon…. twee kinderen die samen tijdens zonsondergang lopen, zonder een zorg in de wereld… alles wat ze zagen was elkaar.
Deze wereld zou een veel betere plaats zijn als wij allemaal deden zoals deze twee kinderen.”

3

2

Pagina 1 van 1


bron : Ayanna Toye Barrows

Toen hij de planten aanraakte, gebeurde er iets bijzonders!
De natuur heeft geweldige ideeën over hoe de vruchten van planten zich over een zo groot mogelijk gebied kunnen verspreiden en ontkiemen. Er zijn verschillende manieren, waaronder het hebben van zaden binnenin heerlijk fruit, zodat dieren de zaden eWare liefde is voor eeuwig en kan zelfs door de dood niet beëindigd worden, zoals deze ontroerende bekentenis van een acteur bewijst
Liefde geeft betekenis aan het leven en maakt de wereld beter en mooier. Een droom van miljoenen mensen over de hele wereld is om iemand te ontmoeten die hele veel van hen zal houden. Een uitstekende acteur, Liam Neeson, had het geluk om de liefde va

Zijn moeder liet hem achter in een schoenendoos omdat hij gehandicapt was. 17 jaar later staat hij op het podium en laat de jury huilen.
Emmanuel Kelly heeft geen gemakkelijk leven gehad. Hij en zijn broer werden geboren in Irak en kort na de geboorte werden ze door hun moeder achtergelaten. De jongens waren gehandicapt. Door de ernstige vervuiling van de oorlogsgebied waren hun ledem

Deze moeder vermoedde dat de babysitter haar zoon, die aan het Downsyndroom lijdt, mishandelde. Een verborgen camera liet nachtmerrieachtige beelden zien!
Een inwoonster van de Amerikaanse staat Kentucky, Tiffany Fields, is de moeder van een vierjarige jongen. Het kind heeft het syndroom van Down, lijdt aan epilepsie en heeft een nogal ernstige hartafwijking. Vanwege zijn gezondheidstoestand, heeft Luk