Hij gaf een dakloze man 90 Euro. Daarna onderzocht hij wat hij met het geld deed. Hij kon niet geloven wat hij zag!

Misschien heb je je wel eens afgevraagd wat daklozen doen met het geld waar ze op straat om bedelen. Josh Lina vroeg zich hetzelfde af. Hij besloot tot een klein experiment om erachter te komen. Het resultaat verraste hem volledig.

Hij sprak een willekeurige dakloze op straat aan, en gaf hem 100 dollar (ongeveer 90 euro). Daarna volgde hij hem. De man ging meteen naar een winkel.

Na een tijdje kwam hij weer naar buiten met een grote zak vol boodschappen en ging naar zijn vrienden. Hij begon alles wat hij gekocht had uit te delen. En dat was geen alcohol.

Kijk wat er allemaal gebeurde.


De man kocht voedingsmiddelen, hoewel er ook alcohol werd verkocht. Volgende deelde hij het voedsel met zijn vrienden, die ook in nood waren. Josh was helemaal verbijsterd door dat gedrag. Als beloning voor die geweldige houding bood hij hem nog meer geld aan. Wat een nobel gebaar…

Zijn actie geeft stof tot nadenken, en bewijst dat niet iedere dakloze hetzelfde is. Als je deze post leuk vond, deel hem dan met je vrienden op Facebook!

Pagina 1 van 1Deze truc met een watermeloen zal zeker de aandacht van elk kind trekken. Kijk eens hoe gemakkelijk het is om te maken!
 Als je je kind wilt verrassen, dan is dit idee zeker schot in de roos. De verrassende watermeloen zal iets zijn dat je kind vast wel graag zal willen hebben. Als die het buitengewone uiterlijk van de vrucht ziet zal hij of zij zich afvragen hoe hetGeloof het of niet, maar deze foto’s zijn 100 jaar oud en ze zijn niet bewerkt in Photoshop! Kijk zelf maar!
Wanneer je naar foto’s op het internet kijkt en ze zien er geweldig mooi uit, dan zijn zij vast en zeker bewerkt. De hoeveelheid software voor beeldbewerking wordt steeds groter, omdat we graag iets trimmen, of groter maken voor een beter effec

Hij hielp een oude vrouw met een lekke band. Toen hij thuis kwam, ontdekte hij pas wat er echt was gebeurd…
Een man reed op een klein weggetje en zag een oudere vrouw in een Mercedes. Ze had een lekke band en zat in de auto zonder te weten wat ze moest doen. Zonder aarzelen stopte de man en liep naar haar toe. De oude vrouw was bang en bezorgd. In plaats v

Ik Kan Niet Geloven Wat Er Gebeurde! Deze Kat Probeerde Zijn Bewusteloze Vriend Te Reanimeren!
Deze kat probeerde een reanimatie op zijn vriend uit te voeren… Heb je ooit van zoiets ongelooflijks gehoord? Deze ongelooflijke gebeurtenis vond plaats in Turkije. Op een van de parkeerplaatsen waren twee katten te zien. Eén van hen probeerde