Hij gaf een dakloze man 90 Euro. Daarna onderzocht hij wat hij met het geld deed. Hij kon niet geloven wat hij zag!

Misschien heb je je wel eens afgevraagd wat daklozen doen met het geld waar ze op straat om bedelen. Josh Lina vroeg zich hetzelfde af. Hij besloot tot een klein experiment om erachter te komen. Het resultaat verraste hem volledig.

Hij sprak een willekeurige dakloze op straat aan, en gaf hem 100 dollar (ongeveer 90 euro). Daarna volgde hij hem. De man ging meteen naar een winkel.

Na een tijdje kwam hij weer naar buiten met een grote zak vol boodschappen en ging naar zijn vrienden. Hij begon alles wat hij gekocht had uit te delen. En dat was geen alcohol.

Kijk wat er allemaal gebeurde.


De man kocht voedingsmiddelen, hoewel er ook alcohol werd verkocht. Volgende deelde hij het voedsel met zijn vrienden, die ook in nood waren. Josh was helemaal verbijsterd door dat gedrag. Als beloning voor die geweldige houding bood hij hem nog meer geld aan. Wat een nobel gebaar…

Zijn actie geeft stof tot nadenken, en bewijst dat niet iedere dakloze hetzelfde is. Als je deze post leuk vond, deel hem dan met je vrienden op Facebook!

Pagina 1 van 1Facebook Comment
Deze hond vocht voor zijn leven toen het nog een puppy was. Nu redt hij het leven van anderen!
Little Jake was pas drie weken oud toen hij in levensgevaar verkeerde. Hij was opgesloten in een schuur, die in brand werd gestoken! Toen hij werd gered door een lokale brandweerman, Bill Linder, was bij de pup 74% van zijn lichaamsoppervlak verbrandMaak zelf een luchtverfrisser voor je huis. Het is niet giftig en het kost weinig om te maken!
We vinden het heerlijk als ons huis fris en fruitig ruikt. We kopen vaak de verschillende luchtverfrissers die in winkels en drogisterijen verkrijgbaar zijn, maar we vragen ons zelden af wat we eigenlijk inademen als we deze geuren in de lucht spuite

Hij vond een jong dat op straat lag te sterven. Hij wist nog niet dat hij een trouwe vriend zou krijgen door hem mee naar huis te nemen!
Het is een warme zomerdag in Florida. Jeff Longo gaat wandelen. Plotseling stopt hij als hij een klein schepsel in de straat opmerkt dat onmiddellijk hulp nodig heeft! Het was een pasgeborene die blijkbaar door zijn moeder in de steek was gelatenR

Deze vader vond zijn zoon na 60 jaar! Het lezen hiervan zal je vast tot tranen toe roeren.
Tony Trapani wilde altijd al een baby te hebben, maar het is hem nooit gelukt. Het was zijn grootste verdriet. Toen hij echter 81 was vond hij een brief die zijn leven veranderde! Na de dood van zijn vrouw besloot hij de documenten op te ruimen die h