30 jaar geleden werd zijn vrouw blind. Daarna begon haar man in de tuin te graven. Als je ziet wat hij geschapen heeft, zul je versteld staan!

Het Kuroki House in Shintomi, Japan wordt belegerd door duizenden toeristen en journalisten die met hun eigen ogen willen zien wat de 86-jarige Toshiyuki voor zijn geliefde vrouw deed. De reden voor de vele bezoekers is een grote roze tuin. Het hele verhaal begon veel eerder, in 1956. Toshiyuki en Yosako trouwden als gevolg van een gearrangeerd huwelijk.
Ze kwamen er al snel achter dat ze voor elkaar bestemd waren en een diep gevoel deelden. Ze woonden met hun drie kinderen op een kleine boerderij en fokten vee. Ze moesten erg hard werken, maar hebben nooit over hun lot geklaagd. Zij leefden 30 jaar lang liefdevol samen en ondersteunen elkaar in moeilijke tijden. Elk jaar zetten ze geld opzij voor een droomreis. Ze wilden de 30 beroemdste monumenten van het land bezoeken.
In 1986 begon Yosako steeds slechter te zien. Ze ging direct naar een oogarts, maar dat bezoek heeft helemaal niet geholpen, en een week later was de vrouw volledig blind. De 52 jaar oude Yosako, die altijd actief en vrolijk was moest nu het feit accepteren dat ze haar boerderij of haar man nooit meer zou kunnen zien.

(imishin.jp)

3

(imishin.jp)

2

(imishin.jp)

4bron : heftig.co

Puppies tegenover oudere honden. Bekijk deze ontroerende foto’s die laten zien hoe viervoeters ouder worden!
Honden worden veel sneller oud dan mensen. De eerste tekenen van veroudering kunnen vrijwel direct zichtbaar worden. Huisdieren bewegen zich langzamer, eten minder en slapen meer. Ze kunnen flink dik worden of veel gewicht verliezen. Ze krijgen gemakToen de zeilers beseften wat er om hen heen gebeurde, konden ze niet meer terug. Maar ze maakten wel foto’s…
Het leven kan ons soms voor flinke verrassingen plaatsen, en wanneer we dat het minst verwachten, kan er iets gebeuren dat we voor de rest van ons leven niet meer zullen vergeten. Het is prachtig als er behalve nederlagen en tegenslagen, ook iets fan

Een gehandicapte puppy werd aan zijn lot overgelaten, maar kreeg van dat lot een ongewoon geschenk: niet alleen een liefdevol thuis, maar ook een interessante baan!
Niet alle verhalen over dieren die aan hun lot worden overgelaten, en met name die met een handicap, hebben een happy end. Honden die afwijken van de standaard van de schoonheid van een hond, hebben vaak problemen met het vinden van een thuis en een

Deze Mensen Hebben Hun Oude Leven Achter Zich Gelaten, Bouwden Een Huis Op Wielen En Gingen Op Weg Voor Een Reis Door Noord-Amerika. Bekijk Hun Geweldige Reis!
Twee jaar geleden merkte een echtpaar dat de hoge huur en hun schuld bij de universiteit ervoor zorgde dat ze hun bestaande levensstandaard niet langer konden behouden. Zij vond dat ze op die manier nooit haar passie om te schrijven na zou kunnen str