30 jaar geleden werd zijn vrouw blind. Daarna begon haar man in de tuin te graven. Als je ziet wat hij geschapen heeft, zul je versteld staan!

Het Kuroki House in Shintomi, Japan wordt belegerd door duizenden toeristen en journalisten die met hun eigen ogen willen zien wat de 86-jarige Toshiyuki voor zijn geliefde vrouw deed. De reden voor de vele bezoekers is een grote roze tuin. Het hele verhaal begon veel eerder, in 1956. Toshiyuki en Yosako trouwden als gevolg van een gearrangeerd huwelijk.
Ze kwamen er al snel achter dat ze voor elkaar bestemd waren en een diep gevoel deelden. Ze woonden met hun drie kinderen op een kleine boerderij en fokten vee. Ze moesten erg hard werken, maar hebben nooit over hun lot geklaagd. Zij leefden 30 jaar lang liefdevol samen en ondersteunen elkaar in moeilijke tijden. Elk jaar zetten ze geld opzij voor een droomreis. Ze wilden de 30 beroemdste monumenten van het land bezoeken.
In 1986 begon Yosako steeds slechter te zien. Ze ging direct naar een oogarts, maar dat bezoek heeft helemaal niet geholpen, en een week later was de vrouw volledig blind. De 52 jaar oude Yosako, die altijd actief en vrolijk was moest nu het feit accepteren dat ze haar boerderij of haar man nooit meer zou kunnen zien.

(imishin.jp)

3

(imishin.jp)

2

(imishin.jp)

4bron : heftig.co

Katten van het ras Main Coon zijn de grootste gedomesticeerde katten ter wereld!
De Main Coon is één van de grootste gedomesticeerde kattenrassen. Katten van dit ras worden niet zonder reden als de grootste gezien. Van hun neus tot hun staart worden ze tot wel 123 cm lang en wegen tot 15,9 kg. Het ontstaan van het Main Coon rasBekijk De Vreemdste Beelden Die Door Google Street View Zijn Gemaakt! Misschien Ben Jij Er Een Van?
Met Google Street View kunnen we verre plaatsen over de hele wereld verkennen en bezoeken. Niets is beter dan het adembenemend uitzicht op verschillende delen van de wereld dat voor onze ogen verschijnt. Maar het beeld is niet altijd aangenaam. Soms

De Chinezen kleuren de slechtste kwaliteit garnalen en verkopen ze over de hele wereld voor veel geld. Laat je niet voor de gek houden!
Chinezen zijn wereldkampioen in het maken van namaakproducten. Het lijkt erop dat ze van alles kunnen namaken, niet alleen kleding, schoenen, cosmetica en elektronica, maar ook… garnalen! Garnalen zijn schaaldieren die zowel in zoet als in zout

Hoewel het geen klassieke schoonheden zijn, bezitten ze meer dan die magere schoonheden. Bekijk de meest onconventionele modellen ter wereld!
Heel veel tieners hebben een laag zelfbeeld. Hun onzekerheden hebben vaak te maken met populaire schoonheidsnormen en het promoten van de perfecte look en een dun lichaam. Jongeren vergelijken zich met zogenaamd perfecte mensen en denken dat ze ver v