30 jaar geleden werd zijn vrouw blind. Daarna begon haar man in de tuin te graven. Als je ziet wat hij geschapen heeft, zul je versteld staan!

Het Kuroki House in Shintomi, Japan wordt belegerd door duizenden toeristen en journalisten die met hun eigen ogen willen zien wat de 86-jarige Toshiyuki voor zijn geliefde vrouw deed. De reden voor de vele bezoekers is een grote roze tuin. Het hele verhaal begon veel eerder, in 1956. Toshiyuki en Yosako trouwden als gevolg van een gearrangeerd huwelijk.
Ze kwamen er al snel achter dat ze voor elkaar bestemd waren en een diep gevoel deelden. Ze woonden met hun drie kinderen op een kleine boerderij en fokten vee. Ze moesten erg hard werken, maar hebben nooit over hun lot geklaagd. Zij leefden 30 jaar lang liefdevol samen en ondersteunen elkaar in moeilijke tijden. Elk jaar zetten ze geld opzij voor een droomreis. Ze wilden de 30 beroemdste monumenten van het land bezoeken.
In 1986 begon Yosako steeds slechter te zien. Ze ging direct naar een oogarts, maar dat bezoek heeft helemaal niet geholpen, en een week later was de vrouw volledig blind. De 52 jaar oude Yosako, die altijd actief en vrolijk was moest nu het feit accepteren dat ze haar boerderij of haar man nooit meer zou kunnen zien.

(imishin.jp)

3

(imishin.jp)

2

(imishin.jp)

4bron : heftig.co

Deze man bracht waarschijnlijk alle wetenschappers in verlegenheid. Hij heeft 75 jaar lang niet gegeten of gedronken! De dokters zeggen dat het echt een wonder is!
Yogi Prahlad Jani toont aan dat je zonder eten of drinken kunt leven. Daarom brengt hij veel wetenschappers in de war, die ten koste van alles proberen te bewijzen dat hij een oplichter is. Jani liegt echter niet! Toen hij zeven jaar oud was verlietZe namen een schaar, mannenondergoed en knipten wat… Maar wat ze maakten zullen veel vrouwen handig vinden!
Kijk eerst even naar onderstaande video voordat je die oude mannenonderbroeken weggooit die tot nu toe onder in de kast hebben liggen wachten op betere dagen. Omdat je ze kan veranderen in iets nuttigs door alleen maar een schaar te gebruiken, zelfs

De mooiste verlaten plekken uit de hele wereld! Je moet het gezien hebben!
Onze planeet zit vol met dagelijkse verassingen met schoon mooie landschappen en gebouwen! Sommigen van hen zijn verlaten en verwaarloosd, maar nog steeds betoveren van haar charme.   Het ligt in verschillende delen van de wereld, en wekken bij iede

Het is vreselijk “Doden dierentuin” moet zo snel mogelijk dicht! Ik kan het niet geloven hoe wreed je naar dieren toe kan zijn!
Dierentuinen zijn per definitie een plek waar toeristen mooie, wilde dieren kunnen zien die je normaal alleen op TV ziet of op foto’s. En het zou blijken dat het dierentuin persoon zou zorgen voor de vaak unieke fauna, dat onder hun zorg staat&