Wat deze Australische visser gevangen heeft, daar kan een hengelaar alleen maar van dromen!

Waarom gebeuren alle gekke dingen in Australië? De Tasmaanse duivel? Een krokodil op je deurmat? Kuddes spinnen, kikkers en slangen die je kunnen doden, en niet te vergeten… alles op dezelfde plaats.

Als je een kijkje onder het oppervlak neemt, is het in het water helemaal niks beter! David Guillot en zijn bemanning hebben een haai gevangen, nauwkeuriger gezegd een franjehaai.

(SETFIA)

desktop-1421869718

Wat is daar nou zo bijzonder aan? Deze primitieve haai is nauw verwant aan uitgestorven soorten die meer dan 80 miljoen jaar geleden leefden, waarvan fossielen zijn gevonden. Het is een zeer zeldzame en minder bekende soort. Hij is vergelijkbaar met de aal, ongeveer 1,5 meter lang, met meer dan 300 tanden. De visser zei dat hij nooit weer zoiets wilde vangen.
Hoe zou de wereld eruit zien als er maar 100 mensen op woonden?
Er leven op dit moment meer dan 7,4 miljard mensen op de wereld. Dit aantal is toch indrukwekkend? De gemiddelde persoon kan het met hun verstand niet begrijpen. Daarnaast wordt dit getal elke minuut steeds groter, en deskundigen van de Verenigde NatZe liet haar 3-jarige zoon haar 3 dagen kleden! Kijk een wat dat tot gevolg had!
De actrice en blogger die de website babble.com beheert, Summer Bellessa, liet haar zoon Rockwell haar dagelijkse outfits kiezen. Soms waren er wat foutjes en tekortkomingen, maar over het algemeen ging het vrij goed. Wie weet, misschien zal hij ooit

Haar familie gooide de vrouw als overbodige rommel op straat. Ondervoed en verzwakt lag ze langs de weg op de dood te wachten.
Ouders besteden veel tijd, liefde en aandacht aan hun kinderen. Soms geven ze zelfs hun carrière voor hen op. Ze blijven thuis om voor hen te zorgen en op te voeden. De meeste kinderen waarderen dat en betalen het terug door hen te verzorgen wanneer

De meest verbazingwekkende afwijkingen in het dierenrijk. Het is moeilijk te geloven dat ze echt bestaan. Nummer 27 is prachtig!
Vreemde mutaties en kleurveranderingen vinden plaats bij vele diersoorten, en zijn bovendien niet erg zeldzaam. Soms zijn de veranderingen subtiel, op andere momenten zijn ze drastisch. Heb je bijvoorbeeld ooit een roze dolfijn gezien? Zo niet, dan k