Heb je je ooit afgevraagd wat deze symbolen op plastic containers betekenen? Kijk welke plastic aangeeft dat schadelijk is voor jouw gezondheid!

Als we zouden aangeven met welk materiaal we dagelijks het meest omgaan, dan zou dat heel waarschijnlijk plastic zijn. Er is al heel wat controverse over geweest, en studies die in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd hebben bevestigd dat zij schadelijk kunnen zijn. Maar niet alle plastic hoeft te worden gevreesd.

Op de verpakking van kunststof wordt meestal op de bodem een pictogram geplaatst met een cijfer van 1 tot 7 erin. Deze getallen geven aan welk materiaal voor de productie van de verpakking gebruikt wordt, en dus of het veilig is voor de gezondheid.

pet

Helaas blijkt het niet altijd veilig te zijn. Zo heb ik onlangs ontdekt dat mijn favoriete yoghurt, waar prima ingrediënten zonder melkpoeder in zitten, verpakt zit in een van de ergste kunststoffen ooit… Hoe kan ik daarmee leven?
Als je nieuwsgierig bent hoe je de pictogrammen op de plastic verpakking kunt ontcijferen, lees dan verder.

 

plastikbron : ulicaekologiczna.pl

Facebook Comment
23 perfect gecamoufleerd dieren
Deze dieren beheersen de kunst van perfecte camouflage. Kijk maar hoe ze opgaan in hun omgeving. 1. Je moet toegeven dat deze moeilijk te herkennen is. 2. Past perfect bij de vloer. 3. Jeżyk w towarzystwie kaktusów jest prawie nie do poznania.  4.Een vader controleerde zorgvuldig de schoen van zijn zoon. Als hij dat niet had gedaan, zou zijn kind nu dood zijn!
Soms klagen kinderen dat hun ouders overbezorgd zijn. Dat is bijzonder vervelend als de tiener vrijheid wil en de vader en moeder het verbieden, of controleren wanneer ze van een feestje terugkomen en wat voor soort vrienden ze hebben. Ze doen het al

Dit zijn de gezondste chips ter wereld. Ze smaken heerlijk, en zelfs een kind zou ze kunnen maken!
Chips zijn een van de meest gekozen snacks. We nemen ze tijdens het kijken naar een film, gezellig met vrienden of tijdens de schoolpauze. Ze zijn lekker, gemakkelijk verkrijgbaar, en als we er één nemen, hebben we het gevoel dat we een hele zak op

Dankzij deze bril kon een blinde vrouw het gezicht van haar zoon zien. Lees haar ontroerende verhaal.
Er is niets mooiers in de wereld dan de glimlach van een pasgeboren baby. Helaas hebben honderden blinde moeders nooit de mogelijkheid om het zelf te kunnen zien. Kathy Beitz, een Canadese, had een soortgelijk droevige fortuin. Gelukkig is er de geav