Heb je je ooit afgevraagd wat deze symbolen op plastic containers betekenen? Kijk welke plastic aangeeft dat schadelijk is voor jouw gezondheid!

Als we zouden aangeven met welk materiaal we dagelijks het meest omgaan, dan zou dat heel waarschijnlijk plastic zijn. Er is al heel wat controverse over geweest, en studies die in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd hebben bevestigd dat zij schadelijk kunnen zijn. Maar niet alle plastic hoeft te worden gevreesd.

Op de verpakking van kunststof wordt meestal op de bodem een pictogram geplaatst met een cijfer van 1 tot 7 erin. Deze getallen geven aan welk materiaal voor de productie van de verpakking gebruikt wordt, en dus of het veilig is voor de gezondheid.

pet

Helaas blijkt het niet altijd veilig te zijn. Zo heb ik onlangs ontdekt dat mijn favoriete yoghurt, waar prima ingrediënten zonder melkpoeder in zitten, verpakt zit in een van de ergste kunststoffen ooit… Hoe kan ik daarmee leven?
Als je nieuwsgierig bent hoe je de pictogrammen op de plastic verpakking kunt ontcijferen, lees dan verder.

 

plastikbron : ulicaekologiczna.pl

Een Kleine Jongen Wilde Afscheid Nemen Van Een Overleden Vriend. Hij Koos Een Nogal Ongebruikelijk Manier.
In het leven hebben we soms te maken met de dood van een geliefde. Soms is het een familielid, een vriend of een huisdier. Deze jongen wilde goed afscheid nemen van zijn geliefde vis. Hij bereidde zelfs een zeebegrafenis voor – althans op zijnHet verhaal van de 23-jarige Tommy is ongelooflijk. De jongen werd vader en toen grootvader binnen een paar weken!
Er wordt wel gezegd dat het leven zelf z’n scenario’s schrijft, en soms heel verrassende, zoals Tommy Connolly heeft ontdekt. Op een dag veranderde zijn gewone leven door een bericht op Facebook dat hij kreeg van een nichtje dat hij lang niet

Heb je een stapel plastic zakken in huis? Leer hoe je deze puinhoop onder de knie krijgt!
Wanneer we naar de winkel gaan, denken we er niet altijd aan om onze favoriete boodschappentas mee te nemen. Dus kopen (of krijgen) we weer plastic zakken, waar we onze boodschappen in doen. Vaak bewaren we die daarna thuis (ze kunnen ook prima als v

Over deze plek zul je nooit in de media horen, wel jammer. Iedereen moet het minstens een keer in zijn leven zien!
Er zijn weinig plaatsen in de wereld waarover je niet kan stoppen met denken. Ze staan niet in de media vermeld en ze staan zelden op foto’s. Wat jammer! Soms zijn deze weinig bekende plaatsen ongelooflijk mooi! Eén van deze parels is Eleuther