Heb je je ooit afgevraagd wat deze symbolen op plastic containers betekenen? Kijk welke plastic aangeeft dat schadelijk is voor jouw gezondheid!

Als we zouden aangeven met welk materiaal we dagelijks het meest omgaan, dan zou dat heel waarschijnlijk plastic zijn. Er is al heel wat controverse over geweest, en studies die in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd hebben bevestigd dat zij schadelijk kunnen zijn. Maar niet alle plastic hoeft te worden gevreesd.

Op de verpakking van kunststof wordt meestal op de bodem een pictogram geplaatst met een cijfer van 1 tot 7 erin. Deze getallen geven aan welk materiaal voor de productie van de verpakking gebruikt wordt, en dus of het veilig is voor de gezondheid.

pet

Helaas blijkt het niet altijd veilig te zijn. Zo heb ik onlangs ontdekt dat mijn favoriete yoghurt, waar prima ingredi├źnten zonder melkpoeder in zitten, verpakt zit in een van de ergste kunststoffen ooit… Hoe kan ik daarmee leven?
Als je nieuwsgierig bent hoe je de pictogrammen op de plastic verpakking kunt ontcijferen, lees dan verder.

 

plastikbron : ulicaekologiczna.pl

27 voorbeelden van waarom het belangrijk is om na te denken over wat je doet.
Als je iets wilt ontwerpen, is het belangrijk om te weten wat je gaat doen. Mensen betalen veel geld voor de zekerheid dat het project goed zal worden uitgevoerd, en niet in iets belachelijks zal veranderen. Van tijd tot tijd gebeuren er fouten, maarEen Simpele Manier Om Een Eivormig Hart Te Krijgen. Kijk Hoe Ze Het Doen!
Decoraties kunnen een saaie maaltijd in iets speciaals veranderen. Gewone wortels kunnen worden omgetoverd tot een bloem, en een meloen in een gezicht. Hoe dan ook, waarschijnlijk heb je dit soort projecten vaak gezien, althans op een foto :). En een

Een zelfgemaakte groentemix, of hoe je gezonde kruiden kunt maken zonder smaakversterkers en conserveringsmiddelen! Het is makkelijker dan je denkt!
Zelfs de beste en de duurste gerechten zullen niet lekker smaken als je niet de juiste kruiden gebruikt. We kunnen soep maken met het meest perfecte vlees ter wereld, maar als het niet wordt gekruid, zal het saai en smakeloos zijn. Het is niet altijd

Zulke Selfies Zouden Verboden Moeten Worden! Zie De Meesters Van Stupiditeit In Actie!
De mode van de Selfie heeft de wereld veroverd… en soms heb ik het gevoel dat mensen niet meer goed na kunnen denken. Idee├źn voor foto’s die met de hand zijn genomen zijn soms echt creatief, maar meestal roepen ze alleen maar om wraak. S