Heb je je ooit afgevraagd wat deze symbolen op plastic containers betekenen? Kijk welke plastic aangeeft dat schadelijk is voor jouw gezondheid!

Als we zouden aangeven met welk materiaal we dagelijks het meest omgaan, dan zou dat heel waarschijnlijk plastic zijn. Er is al heel wat controverse over geweest, en studies die in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd hebben bevestigd dat zij schadelijk kunnen zijn. Maar niet alle plastic hoeft te worden gevreesd.

Op de verpakking van kunststof wordt meestal op de bodem een pictogram geplaatst met een cijfer van 1 tot 7 erin. Deze getallen geven aan welk materiaal voor de productie van de verpakking gebruikt wordt, en dus of het veilig is voor de gezondheid.

pet

Helaas blijkt het niet altijd veilig te zijn. Zo heb ik onlangs ontdekt dat mijn favoriete yoghurt, waar prima ingrediënten zonder melkpoeder in zitten, verpakt zit in een van de ergste kunststoffen ooit… Hoe kan ik daarmee leven?
Als je nieuwsgierig bent hoe je de pictogrammen op de plastic verpakking kunt ontcijferen, lees dan verder.

 

plastikbron : ulicaekologiczna.pl

Ze Besloten Om Een Cheeseburger Van McDonald’s In Zoutzuur Te Doen… Het Resultaat Van Het Experiment Is Schokkend!
Zoutzuur in de maag maakt de vertering van eiwitten mogelijk en activeert aldus spijsverteringsenzymen! Dit experiment laat zien wat er in onze maag gebeurt na het eten van een cheeseburger. Wij waarschuwen je dat het niet een erg prettig gezicht is!Ze hadden maar één ding te doen… en ze konden er niet mee omgaan. Zie hier het eind meesterwerken!
Producten uit de massaproductie, bijvoorbeeld speelgoed, levensmiddelen of kleding, worden gemaakt in grote fabrieken door de mens en/of door de machines. Zowel het eerste en het tweede, maken soms fouten, die ervoor zorgen dat het product zijn waard

De dood van deze jongen schokte iedereen. Het kind verdronk terwijl hij in zijn eigen bed lag! Waarschuw je vrienden.
Plezier hebben in het zwembad is een geweldige manier om op een warme dag af te koelen en een kans om samen met vrienden te zijn. Helaas loopt een aangename middag niet altijd goed af. Het verhaal van Johnny Jackson toont aan dat ouders altijd goed m

Kijk Goed, Want Je Zul Versteld Staan Als Je Dit Ziet! Zo Geweldig!
Gebouwen die bedekt waren met gras en mos waren ooit erg populair in IJsland. Ze hielden de warmte perfect binnen en gaven extra isolatie op de zolder.