Heb je je ooit afgevraagd wat deze symbolen op plastic containers betekenen? Kijk welke plastic aangeeft dat schadelijk is voor jouw gezondheid!

Als we zouden aangeven met welk materiaal we dagelijks het meest omgaan, dan zou dat heel waarschijnlijk plastic zijn. Er is al heel wat controverse over geweest, en studies die in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd hebben bevestigd dat zij schadelijk kunnen zijn. Maar niet alle plastic hoeft te worden gevreesd.

Op de verpakking van kunststof wordt meestal op de bodem een pictogram geplaatst met een cijfer van 1 tot 7 erin. Deze getallen geven aan welk materiaal voor de productie van de verpakking gebruikt wordt, en dus of het veilig is voor de gezondheid.

pet

Helaas blijkt het niet altijd veilig te zijn. Zo heb ik onlangs ontdekt dat mijn favoriete yoghurt, waar prima ingrediënten zonder melkpoeder in zitten, verpakt zit in een van de ergste kunststoffen ooit… Hoe kan ik daarmee leven?
Als je nieuwsgierig bent hoe je de pictogrammen op de plastic verpakking kunt ontcijferen, lees dan verder.

 

plastikbron : ulicaekologiczna.pl

Facebook Comment
Dit Meisje Verloor Haar Tas Met Portemonnee En Creditcard. Je Zult Niet Geloven Wie Haar Zijn Laatste Geld Gaf!
De vrouw op de foto heet Dominique Harrison-Bentzen. Op een dag verloor ze haar tas, waar haar portemonnee en andere benodigde dingen in zaten. Ze stond alleen op het station op een koude en regenachtige dag. Ze kon niet naar huis want ze had geen geHij sloeg met zijn vuist tegen dit smeltende apparaat, zodat hij het weg van zijn huid zou krijgen. Wees voorzichtig, omdat je het zelf elke dag gebruikt!
Gareth ging voor een ritje op de mountainbike door de Manly Dam in de buurt van Sydney (Australië). Op een gegeven moment gleden zijn voeten uit de pedalen en hij viel op de grond. Hij zou geen ernstige verwondingen hebben oplopen, alleen een paar k

Deze man is erg stoer! Mensen zich deze actie zich nog lang blijven herinneren! Ik kan nog steeds niet geloven wat hij deed!
Beren zijn een van de gevaarlijkste dieren ter wereld! Het lijken erg gehoorzamen dieren maar ze zijn erg gevaarlijk! Dit was in een van de buurten van Florida, er was een grote en zwarte beer. De bevoegde diensten reageerde onmiddellijk. Het dier we

Dit is de meest geweldige opname, die ik ooit heb gezien, vooral om 1:23
Deze opname is opgenomen aan de Indonesische kust. Ik ben geen surf fan, maar deze film moet je zien! De manier, waarin een aantal scènes geschoten is, is spectaculair. Zorg ervoor dat je de film op volledig scherm ziet en het geluid aan staat! Deel