Verbazingwekkende combinaties van hondenrassen die opmerkelijke resultaten opleveren

Mensen kiezen vaak rashonden omdat ze dan zeker weten wat het resultaat zal zijn, en welk soort gedrag ze kunnen verwachten. Mensen die graag mooie kleine honden willen, kiezen de kalme en rustige rassen. Actievere personen kiezen vaak voor honden waarmee ze een tijd kunnen wandelen en fietsen.

Maar wanneer iemand eenmaal iets bezit, wordt er al gauw nagedacht over wat hij of zij er verder nog mee kan doen. En dus begonnen er kruisingen van de verschillende rassen te verschijnen. Ze worden geselecteerd en heel nauwkeurig beoordeeld… alsof mensen vergeten zijn dat dit soort honden vroeger gewoon straathonden werden genoemd;).1. De combinatie van een Australische herder en Keeshond. Een klein harig bolletje :)

1


2. Een Corgi en Beagle vormen een prachtige combinatie! Wat een schatje!

2


3. Een Keeshond en een Husky. Deze combinatie zal vast wel een harige druktemaker opleveren.

3


4. De combinatie van een Chihuahua en een Mopshond levert interessante resultaten op.

4


5. Golden Retriever en Husky. Deze combinatie van twee actieve rassen zal een onvermoeibare metgezel opleveren om de wereld mee af te reizen.

5
Facebook Comment
5 toepassingen van aluminiumfolie waar je geen idee van had. De laatste truc is de beste!
Op dagelijkse basis gebruiken we aluminiumfolie meestal als verpakking van levensmiddelen. Echter, er zijn verschillende opties over hoe je het elke dag kunt gebruiken.   Ben je benieuwd hoe je het anders kan gebruiken? Bekijk de video hieronderToen deze hond explosies van vuurwerk hoorde, verborg hij zich angstig onder een deken. Plotseling kwam er een kat naar hem toe en deed DIT!
Onafhankelijkheidsdag wordt in de Verenigde Staten op 4 juli grootschalig gevierd. Iedereen vind het prachtig om naar vuurwerk te kijken, maar huisdieren niet. Vooral honden met hun bijzonder gevoelige gehoor hebben een grote hekel aan de harde gelui

Ze deed een plastic zak over haar hoofd en begon haar make-up te doen. Toen hem er weer afdeed, was ik sprakeloos!
Trends in make-up veranderen in snel tempo en het is soms moeilijk om bij te blijven. Je moet overal bovenop zitten om bijvoorbeeld te weten welke oogschaduw of lippenstift dit seizoen in is. Natuurlijk volgen niet alle dames blindelings de trends. S

Een geredde puppy vond een thuis bij een vriend. Wie? Kijk zelf maar en ontmoet een paar van de liefste jonge dieren ter wereld!
Het runnen van een kennel vereist van de eigenaar passie en liefde voor dieren. Helaas worden er elke dag door duizenden mensen op een onverantwoorde manier honden gefokt, wat leidt tot illegale kennels die alleen gericht zijn op winst. Het voor veel