Er verschuilt zich iets heel ongebruikelijks achter de deuren van een Coca-Cola automaat. Dergelijke wonderen vind je alleen in Shanghai!

Deze vintage Coca-Cola automaat in Shanghai verbergt prachtige en heerlijke geheimen. In feite leiden de automatische deuren naar een stijlvol rotsachtig interieur genaamd “Fles”.

Behalve de bescheiden Coca-Cola automaat, de sandwich pers en bar die in het voorste deel van de trendy bar functioneert, zitten er ook andere attracties in het binnenste.

1

De deur naar de Coca-Cola-machine is in feite een stijlvolle deur van een appartement.

Alberto Caiola, de architect die dit interieur ontwierp, schrijft: “Grappig, comfortabel interieur, met heldere kleuren en goed verlicht, een paar individuele elementen die een mysterieuze plaats met warme, ingetogen verlichting creëert, die fascinerend is en ons doet wensen daar langere tijd door te brengen.”
Het interieur combineert zowel moderne als klassieke onderdelen, dankzij de comfortabele vintage sofa’s en sobere koperkleurige licht. 25 flessen whisky staan langs de muren opgesteld.bron :

Er is iets achter deze poort dat laat je met stomheid slaat! Lange tijd kon ik niet geloven dat er zo’n plaats bestond!
Veel Japanse eigenaren van winkels en restaurants zetten een figuur van de kat “Maneki Neko” bij de ingang van hun vestiging. De kat is een soort talisman die geluk en voorspoed brengt voor de eigenaar. Deze figuren zijn zo populair dat eDit boek uit de bibliotheek van Harvard verbergt een duister geheim … durf je de angstaanjagende waarheid te kennen?
Tijdens de zoektocht in de bibliotheek van Harvard werden drie vreemde boeken ontdekt, gewijd aan de Romeinse poëzie, filosofie, middeleeuws Frans en Spaans recht. Niet de inhoud wekte echter hun interesse, maar het materiaal waarmee ze waren afgede

Een professor haalde $20 uit zijn zak en gaf de studenten een waardevolle les
Tijdens een lezing in een zaal vol met mensen hield een bekende professor een biljet van twintig dollar in de lucht. Er zaten zo’n 200 mensen in de zaal en hij keek hen aan en vroeg: “Wie wil graag deze $20? hebben?” De kamer was gevuld

Een man trok een haai uit de oceaan… om er een foto mee te maken! Kijk hoe ver de menselijke domheid kan gaan!
Het maken van steeds interessantere en extremere foto’s leidt ertoe dat mensen echt domme dingen kunnen doen. Men doet soms voor de perfecte selfie dingen die flinke angst inboezemen. Wat gebeurt er toch met mensen? Foto’s van zichzelf ne