Er verschuilt zich iets heel ongebruikelijks achter de deuren van een Coca-Cola automaat. Dergelijke wonderen vind je alleen in Shanghai!

Deze vintage Coca-Cola automaat in Shanghai verbergt prachtige en heerlijke geheimen. In feite leiden de automatische deuren naar een stijlvol rotsachtig interieur genaamd “Fles”.

Behalve de bescheiden Coca-Cola automaat, de sandwich pers en bar die in het voorste deel van de trendy bar functioneert, zitten er ook andere attracties in het binnenste.

1

De deur naar de Coca-Cola-machine is in feite een stijlvolle deur van een appartement.

Alberto Caiola, de architect die dit interieur ontwierp, schrijft: “Grappig, comfortabel interieur, met heldere kleuren en goed verlicht, een paar individuele elementen die een mysterieuze plaats met warme, ingetogen verlichting creëert, die fascinerend is en ons doet wensen daar langere tijd door te brengen.”
Het interieur combineert zowel moderne als klassieke onderdelen, dankzij de comfortabele vintage sofa’s en sobere koperkleurige licht. 25 flessen whisky staan langs de muren opgesteld.bron :

Deze tweelingen werd bij de geboorte gescheiden. Toen ze uiteindelijk werden herenigd, gebeurde er iets moois
Broers en zussen kunnen heel close zijn, maar er is niets zo sterk als de band tussen tweelingen. Ouders merken herhaaldelijk dat tweelingen hun eigen taal hebben, zelfs op afstand van elkaar dezelfde emoties voelen, dezelfde voorkeuren hebben en vanHij Nam Een Blikje Red Bull En Goot Het In Een Glas Melk. Het Resultaat Van Het Experiment Kan Je Schokken!
Deze film zorgde voor een sensatie op het web. Als je het nog niet hebt gezien, is het tijd de achterstand in te halen. Maar let op! Niet kijken tijdens het eten van een maaltijd, want wat je gaat zien, kan je ontmoedigen om te eten. Bekijk het exper

Deze kleine egeltjes hebben hun moeder verloren. Ze zouden zonder warmte gestorven zijn, als deze ongewone pleegmoeder er niet was geweest!
Egels zijn erg dankbare wezens waar je maar moeilijk een hekel aan kunt hebben. Geen wonder dat dierenliefhebbers ze vaak als huisdier houden, net zoals ze met honden of katten doen. Deze mensen krijgen erg dankbare vrienden. Je hoeft alleen maar een

21 foto’s gemaakt op fantastische momenten. Dit moet je zien!
Het gebeurt wel eens, dat je gewoon een foto maakt en – heel onbedoeld – slaag je erin om een ongelooflijke situatie vast te leggen. Deze foto’s zijn echte juweeltjes. Vandaag hebben we voor jullie 21 foto’s, geschoten op perfecte