Het Ziet Eruit Als Een Gewoon Huis, Maar Als Je Naar Binnen Kijkt Zie Je Iets Bijzonders! Wow!

Ze schilderde de muren wit en rood, zodat ze bij de kleuren van de blikjes pasten. Het meubilair moest ook bij het interieur passen.

4

5Blikken en gadgets met het Coca-Cola logo zijn overal! Zelfs in de badkamer zijn er roodwitte decoraties.

7… en net zo in de keuken. Je kunt duizelig worden bij het kijken naar dit appartement.

6En hier is de badkamer. Het bed, beddengoed en alle apparatuur heeft te maken met Coca-Cola.

8In de tuin zijn ook een aantal roodwitte elementen. De vrouw ontwierp een speciaal rood en wit tuinhuisje. En dit is hoe het er van binnen uit ziet.

9bron : bonniehern.com

Een hond liet mensen zien wat ware liefde en loyaliteit betekent.
In eerste instantie was de hond niet zo vriendelijk tegen de vrouw en gromde naar haar. Maar toen hij voelde dat Julie hem wilde helpen en goede bedoelingen had, liet hij haar dichter bij zijn vriend komen. Julie nam de honden snel mee naar de klinieEen paar fantastische manieren om kerstboomverlichting gebruiken. Zie hoe het ook kan!
5. Een feestdecoratie. De lichten werken prima als een aanvulling op die van de verschillende feestjes, zoals verjaardagen of Oudejaarsavond. Het ziet er ook fantastisch uit met cirkels of hula-hoops in verschillende maten. (buzzfeed.com) 6. Een deco

12 stappen om een gelukkig mens te zijn
3. Breng tijd door met je gezin en onderhoud je contacten 4. Aarzel niet om anderen in nood te helpen 5. Wees een optimist en vergeet niet dat het lot altijd onverwacht kan omslaan 6. Vergeet niet om te rusten

Ze hadden maar één ding te doen… en ze konden er niet mee omgaan. Zie hier het eind meesterwerken!