Een prima reden waarom je citroenen altijd zou moeten invriezen voordat je ze eet

De citroen is een veelzijdig stuk fruit dat in vele gerechten wordt gebruikt. Het is perfect als toevoeging aan taarten en desserts, en ook aan vlees en vis. De grote voordelen ervan zijn de heerlijke, verfrissende smaak en de voedingswaarde. De beste manier om alle vitaminen die er in zitten te gebruiken, is door het invriezen van de citroen.

Daardoor kun je de hele citrusvruchten gebruiken, zonder de schil te verwijderen, omdat die het meest waardevolle deel ervan uitmaakt.

lemon


Waarom zou je citroenschil eten?

Gooi hem in geen geval weg, want het bevat 5 tot 10 keer meer vitaminen dan citroensap! Hier zijn de belangrijkste kenmerken:

  • het bevat stoffen die kanker helpen bestrijden en heeft geen bijwerkingen
  • Het verwijdert gifstoffen uit het lichaam
  • helpt bij winderigheid, voorkomt verstopping
  • verbetert de stofwisseling, versterkt het immuunsysteem

frozen-lemons1


  • zuivert de lever,
  • helpt de bloeddruk verlagen en reguleert de alkaliteit ervan en het verjongt de huid.

Ga naar de volgende pagina voor meer informatie.

frozen-lemonsbron : maratonizdrowie.blogspot.com

Facebook Comment
Een pitbull die van de straat gered werd stopt niet met glimlachen!
Mensen kunnen soms erg wreed zijn. Het achterlaten van een dier, waardoor het aan zijn lot wordt overgelaten, is zo’n geval. Wanneer het niet zo interessant meer is, meer aandacht nodig heeft en erom vraagt door dingen in huis kapot te maken, dan kDeze Man Maakte Op Een Zeer Ongebruikelijke Manier Gebruik Van Bananen. Toen Ik Het Zag, Was Ik Behoorlijk Jaloers!
Wat denk je als je een banaan ziet? Waarschijnlijk denk ja na over zijn smaak – afhankelijk van de vraag of je deze vruchten lekker vindt of niet, je vindt ze positief of negatief. Voor de Nederlandse kunstenaar Stephan Brusche zijn bananen nie

Hoewel Hij Geen Grote Financiële Middelen Had, Bouwde Hij Een Huis Dat Menig Architect Zich Doet Schamen! Kijk Eens Wat Hij Ontwierp!
Nogmaals, dit is het bewijs dat het niet nodig is om een fortuin te besteden om een ruimte mooi en smaakvol te maken. Deze keer laten we een zeer creatieve persoon zien die een gewone container omgebouwd heeft tot een eersteklas architectonisch gebou

Ze nam een mes om een fles Coca-Cola doormidden te snijden! Toen ik zag wat ze deed, kon ik niet geloven dat het zo eenvoudig was!
Coca-Cola is de meest populaire drank ter wereld. Hoewel er veel over de schadelijkheid ervan is gezegd, kunnen veel mensen zich nog steeds geen leven zonder voorstellen. Het verschijnt op vrijwel elke feestje! Zowel kinderen als volwassenen houden v