De dokter had in slechts een maand tijd de status van een patiënt met levensbedreigend cholesterol helemaal veranderd. Kijk naar wat hij gedaan heeft.

Gezondheidsproblemen die worden veroorzaakt door een verkeerd dieet zijn een teken van onze tijd. Veel mensen eten voorbewerkt voedsel en te weinig fruit en groenten, wat de ophoping van cholesterol in het lichaam bevordert. Dit probleem ging over een vrouw die haar verhaal deelt met internetgebruikers, zodat iedereen de zorg voor hun eigen gezondheid kan nemen en een eenvoudige manier leert om het cholesterolgehalte in het bloed onder controle te houden.

Het periodiek uitvoeren van testen is een essentieel onderdeel van goede gezondheidszorg. Met regelmatig testen en bezoekjes voor een check-up, is het makkelijker om gezondheidsproblemen te ontdekken en te behandelen. Het feit dat een uitgebreide controle erg belangrijk is, werd ongetwijfeld opgemerkt door een vrouw die geschokt was toen ze haar resultaten zag. De onderzoeksresultaten waren zodanig hoog, dat er elk moment een levensbedreigende gebeurtenis had kunnen plaatsvinden.


dynia-pas


Het grootste probleem was het niveau van de bloeduitslagen, omdat ze behoorlijk verhoogd waren. Ureum, cholesterol, glucose, lipiden en triglyceriden – die allemaal in veel te hoge concentraties in het bloed aanwezig waren. Wat heeft de dokter in deze situatie gedaan? Hij gaf de patiënt een erg belangrijk advies en liet haar naar huis gaan, maar vroeg haar om na een maand terug te komen voor verder onderzoek. De vrouw keerde na 4 weken terug en haar gezondheid was bijna perfect.

Het advies van de arts bleek zeer effectief te zijn.
stethoscope-840125__180


Het geheim van de dokter was om de patiënt aan te bevelen een speciaal drankje te gebruiken. De vrouw moest een drankje innemen dat was gemaakt van rauwe pompoen. Om het te maken, neem je ongeveer 100-120 gram pompoen, snijd hem in stukken en doe het in een blender. Meng dit terwijl je een beetje water toevoegt. Het mengsel moet een uniforme en fluweelachtige textuur hebben. Deze smoothie moet ongeveer 15-20 minuten voor het ontbijt worden geconsumeerd. Controleer de resultaten van de behandeling maandelijks en stel de intensiteit naar eigen wens bij. Pompoenen bevatten verrassend veel ingrediënten.

Lees verder en je zult zien welke andere problemen deze groente helpt elimineren
sweet-pumpkin-986346_960_720bron : viralsection.com

Facebook Comment
Een foto van een bang kind die de hele wereld raakte. Dit gebaar zegt meer dan duizend woorden!
Een lid van het Rode Kruis – Rene Schult Hoff, die in het kamp voor Syrische vluchtelingen in Jordanië verbleef, zag een klein meisje dat alleen tussen de gebouwen liep. Hij besloot zijn camera te pakken en een foto te maken. De reactie van heEen ongewone reddingsoperatie in een meer heeft een hertje gered dat met de stroming vocht
Op een warme dag een boottochtje maken op het meer is de perfecte manier om te ontspannen. Lui op het water drijvend moet je wel je ogen openhouden, want je weet maar nooit of er niet iets onverwachts kan gebeuren dat onze tussenkomst vereist. Twee v

Deze Persoon Redde Een Groep Kinderen Van Een Haai. Kijk Eens Welke Prijs Hij Kreeg!
Uit literatuur en films leren we dat we altijd beloond zullen worden voor heldendaden. Helaas werkt de werkelijkheid op een andere basis.  Deze man trok een haai uit een groep in het water spelende kinderen. Helaas deed hij dat tijdens zijn ziekteve

Ze dachten dat ze een kleine muis hadden gevonden! Maar de waarheid is eigenlijk heel anders! Het kleine diertje had onmiddellijk hulp nodig!
Shayna en Brandon wonen beide in Bali en hebben een grote voorliefde voor dieren. Zes van de zwerfdieren hebben van hun onderdak gekregen! Op een dag zagen ze bij de deur een klein schepsel. Eerst dachten ze dat het een muis was! Het diertje was zo k