De dokter had in slechts een maand tijd de status van een patiënt met levensbedreigend cholesterol helemaal veranderd. Kijk naar wat hij gedaan heeft.

Gezondheidsproblemen die worden veroorzaakt door een verkeerd dieet zijn een teken van onze tijd. Veel mensen eten voorbewerkt voedsel en te weinig fruit en groenten, wat de ophoping van cholesterol in het lichaam bevordert. Dit probleem ging over een vrouw die haar verhaal deelt met internetgebruikers, zodat iedereen de zorg voor hun eigen gezondheid kan nemen en een eenvoudige manier leert om het cholesterolgehalte in het bloed onder controle te houden.

Het periodiek uitvoeren van testen is een essentieel onderdeel van goede gezondheidszorg. Met regelmatig testen en bezoekjes voor een check-up, is het makkelijker om gezondheidsproblemen te ontdekken en te behandelen. Het feit dat een uitgebreide controle erg belangrijk is, werd ongetwijfeld opgemerkt door een vrouw die geschokt was toen ze haar resultaten zag. De onderzoeksresultaten waren zodanig hoog, dat er elk moment een levensbedreigende gebeurtenis had kunnen plaatsvinden.


dynia-pas


Het grootste probleem was het niveau van de bloeduitslagen, omdat ze behoorlijk verhoogd waren. Ureum, cholesterol, glucose, lipiden en triglyceriden – die allemaal in veel te hoge concentraties in het bloed aanwezig waren. Wat heeft de dokter in deze situatie gedaan? Hij gaf de patiënt een erg belangrijk advies en liet haar naar huis gaan, maar vroeg haar om na een maand terug te komen voor verder onderzoek. De vrouw keerde na 4 weken terug en haar gezondheid was bijna perfect.

Het advies van de arts bleek zeer effectief te zijn.
stethoscope-840125__180


Het geheim van de dokter was om de patiënt aan te bevelen een speciaal drankje te gebruiken. De vrouw moest een drankje innemen dat was gemaakt van rauwe pompoen. Om het te maken, neem je ongeveer 100-120 gram pompoen, snijd hem in stukken en doe het in een blender. Meng dit terwijl je een beetje water toevoegt. Het mengsel moet een uniforme en fluweelachtige textuur hebben. Deze smoothie moet ongeveer 15-20 minuten voor het ontbijt worden geconsumeerd. Controleer de resultaten van de behandeling maandelijks en stel de intensiteit naar eigen wens bij. Pompoenen bevatten verrassend veel ingrediënten.

Lees verder en je zult zien welke andere problemen deze groente helpt elimineren
sweet-pumpkin-986346_960_720bron : viralsection.com

3 heerlijke recepten voor desserts zonder suiker en bloem! Smaakt geweldig, zonder je lichaam te belasten!
Mensen zijn verdeeld in twee fundamentele groepen: mensen die van desserts houden en degenen die gek zijn op desserts :) Dit wordt vergemakkelijkt door de magie van de maag waar zelfs geen kleine aardappel meer in past, maar nog wel ruimte heeft voorDit varken is bekender dan alle dansers op YouTube!
Wanneer er een nieuwe hit van een bekende zanger is, loopt het aantal views van zo’n hit in de miljoenen. Zo’n treffer is meestal gebaseerd op een nietszeggende, korte tekst die wordt aangevuld met een videoclip. Dat voorkomt echter niet dat zo

In Eerste Instantie Breken Deze Foto’s Je Hart. Gelukkig Is Alles Toch Nog Goed Gekomen!
Tijdens het leveren van bestellingen deed David Baxter een hartverscheurende ontdekking. Hij vond een verlaten en vastgebonden puppy die zo dun was dat je alle botten kon zien! Baxter gaf de hond te drinken en deelde zijn boterham met vlees. De teef

Zie hier 22 foto’s van “toen en nu” waar jij verliefd op zal worden!
Wij vinden het leuk om zulke foto’s te zien. Scènes die zijn hersteld na een jaar, en gedaan in de kindertijd zijn altijd interessant en leuk, en zeker charmant. Bekijk hier 22 soort gelijke foto’s. Drie broers voelen weer de Superman be