De dokter had in slechts een maand tijd de status van een patiënt met levensbedreigend cholesterol helemaal veranderd. Kijk naar wat hij gedaan heeft.

Gezondheidsproblemen die worden veroorzaakt door een verkeerd dieet zijn een teken van onze tijd. Veel mensen eten voorbewerkt voedsel en te weinig fruit en groenten, wat de ophoping van cholesterol in het lichaam bevordert. Dit probleem ging over een vrouw die haar verhaal deelt met internetgebruikers, zodat iedereen de zorg voor hun eigen gezondheid kan nemen en een eenvoudige manier leert om het cholesterolgehalte in het bloed onder controle te houden.

Het periodiek uitvoeren van testen is een essentieel onderdeel van goede gezondheidszorg. Met regelmatig testen en bezoekjes voor een check-up, is het makkelijker om gezondheidsproblemen te ontdekken en te behandelen. Het feit dat een uitgebreide controle erg belangrijk is, werd ongetwijfeld opgemerkt door een vrouw die geschokt was toen ze haar resultaten zag. De onderzoeksresultaten waren zodanig hoog, dat er elk moment een levensbedreigende gebeurtenis had kunnen plaatsvinden.


dynia-pas


Het grootste probleem was het niveau van de bloeduitslagen, omdat ze behoorlijk verhoogd waren. Ureum, cholesterol, glucose, lipiden en triglyceriden – die allemaal in veel te hoge concentraties in het bloed aanwezig waren. Wat heeft de dokter in deze situatie gedaan? Hij gaf de patiënt een erg belangrijk advies en liet haar naar huis gaan, maar vroeg haar om na een maand terug te komen voor verder onderzoek. De vrouw keerde na 4 weken terug en haar gezondheid was bijna perfect.

Het advies van de arts bleek zeer effectief te zijn.
stethoscope-840125__180


Het geheim van de dokter was om de patiënt aan te bevelen een speciaal drankje te gebruiken. De vrouw moest een drankje innemen dat was gemaakt van rauwe pompoen. Om het te maken, neem je ongeveer 100-120 gram pompoen, snijd hem in stukken en doe het in een blender. Meng dit terwijl je een beetje water toevoegt. Het mengsel moet een uniforme en fluweelachtige textuur hebben. Deze smoothie moet ongeveer 15-20 minuten voor het ontbijt worden geconsumeerd. Controleer de resultaten van de behandeling maandelijks en stel de intensiteit naar eigen wens bij. Pompoenen bevatten verrassend veel ingrediënten.

Lees verder en je zult zien welke andere problemen deze groente helpt elimineren
sweet-pumpkin-986346_960_720bron : viralsection.com

Hou Je Van Illusies? Dan Zal Het Werk Van Deze Kunstenares Je Zeker Aanspreken. Kijk Wat Dit Meisje Allemaal Kan!
Hikaru Cho schildert vooral voedsel dat zo realistisch geschilderd is dat je het wilt proeven. Maar dat is niet alles. Zij kan ook op het menselijk lichaam zulke geweldig illusies schilderen dat je je eigen ogen niet zou geloven, en de hersenen hun b12 meest angstaanjagende wezens die in de oceaan leven. Niet kijken voor het slapen gaan!
De diepte van de oceaan vormen nog steeds een grote belangstelling voor de mens, omdat ze nog steeds niet volledig ontdenkt zijn. Bovendien is het niet zeker , of ze dat ooit zullen zijn….. Maar er zijn veel diepzee dieren, die onderzoekers heb

Deze 31-jarige had genoeg van de hoge huurlasten. Het was dapper van hem om dat te doen… Maar kijk eens naar dit huis!
Mensen kopen meestal een huis met 2-4 kamers voor honderdduizenden dollars. Alek Lisefski, een 31-jarige ontwerper van websites, besloot een klein huis te bouwen van 8×20 voet voor $30.000. Er is geen ruimte voor nutteloze dingen, dus Alek is we

Dit is een droom tip van elke serveerster! Dit geld werd gebruikt voor een goed doel!
Voor sommige zijn dieren hun alles. Ze helpen om veel dingen te doen! De serveerster is dol op haar hond Trucker. Ze delen een vriendschap dat zo sterk is dat zij besloot een tatoeage op haar pols van zijn poot te plaatsen. Een echtpaar was geïntere