De dokter had in slechts een maand tijd de status van een patiënt met levensbedreigend cholesterol helemaal veranderd. Kijk naar wat hij gedaan heeft.

Gezondheidsproblemen die worden veroorzaakt door een verkeerd dieet zijn een teken van onze tijd. Veel mensen eten voorbewerkt voedsel en te weinig fruit en groenten, wat de ophoping van cholesterol in het lichaam bevordert. Dit probleem ging over een vrouw die haar verhaal deelt met internetgebruikers, zodat iedereen de zorg voor hun eigen gezondheid kan nemen en een eenvoudige manier leert om het cholesterolgehalte in het bloed onder controle te houden.

Het periodiek uitvoeren van testen is een essentieel onderdeel van goede gezondheidszorg. Met regelmatig testen en bezoekjes voor een check-up, is het makkelijker om gezondheidsproblemen te ontdekken en te behandelen. Het feit dat een uitgebreide controle erg belangrijk is, werd ongetwijfeld opgemerkt door een vrouw die geschokt was toen ze haar resultaten zag. De onderzoeksresultaten waren zodanig hoog, dat er elk moment een levensbedreigende gebeurtenis had kunnen plaatsvinden.


dynia-pas


Het grootste probleem was het niveau van de bloeduitslagen, omdat ze behoorlijk verhoogd waren. Ureum, cholesterol, glucose, lipiden en triglyceriden – die allemaal in veel te hoge concentraties in het bloed aanwezig waren. Wat heeft de dokter in deze situatie gedaan? Hij gaf de patiënt een erg belangrijk advies en liet haar naar huis gaan, maar vroeg haar om na een maand terug te komen voor verder onderzoek. De vrouw keerde na 4 weken terug en haar gezondheid was bijna perfect.

Het advies van de arts bleek zeer effectief te zijn.
stethoscope-840125__180


Het geheim van de dokter was om de patiënt aan te bevelen een speciaal drankje te gebruiken. De vrouw moest een drankje innemen dat was gemaakt van rauwe pompoen. Om het te maken, neem je ongeveer 100-120 gram pompoen, snijd hem in stukken en doe het in een blender. Meng dit terwijl je een beetje water toevoegt. Het mengsel moet een uniforme en fluweelachtige textuur hebben. Deze smoothie moet ongeveer 15-20 minuten voor het ontbijt worden geconsumeerd. Controleer de resultaten van de behandeling maandelijks en stel de intensiteit naar eigen wens bij. Pompoenen bevatten verrassend veel ingrediënten.

Lees verder en je zult zien welke andere problemen deze groente helpt elimineren
sweet-pumpkin-986346_960_720bron : viralsection.com

Facebook Comment
Hier is een samenvatting van 9 dieren die dodelijk voor mensen kunnen zijn. Nummer een is schokkend!
Elke dag sterven enkele mensen in de wereld als gevolg van een aanval van dieren. Het zou ons niet moeten verbazen, want er is veel wildernis de wereld en de beschaving ontwikkelt zich niet overal met dezelfde intensiteit. Dieren vallen aan, dragen zDat is wat er gebeurde in het Italiaanse dorp, het is tragisch! Ik dacht niet dat zo’n schilderachtig landschap zonder donker geschiedenis verbergt!
60 jaar geleden in een klein dorpen in het Noordenvan Italië in Graun verdween het uit het gezicht van de wereld. Ben jij benieuwd wat er is gebeurd? Laat het me het je uitleggen! In dit gebied, werd besloten om een kunstmatig meer (Lake Resia) te c

Een zwangere vrouw zat lekker op de bank… Toen haar hond naar haar toe kwam, gebeurde er iets magisch.
Als er een nieuw familielid komt, is dat een grote gebeurtenis voor mama en papa, maar ook voor de viervoeters die bij ons wonen. Toekomstige ouders zijn vaak bang dat hun huisdier nog niet klaar is voor de komst van de nieuwe bewoner. Ze zijn bang v

Je Bent Mooier Dan Je Denkt! Bekijk Dit Maar!
Wat voel je als je elke dag in de spiegel kijkt? Bekijk deze video… en je zult merken dat je mooier bent dan je denkt! Het merk Dove besloot om een sociaal experiment te doen, en de resultaten zullen je de ogen open! Bron: Dove pk Deel dit beri