Hou je van de chocopasta Nutella? Helaas is het niet zo gezond als de producent in zijn advertenties aangeeft

Chocolade is een voor menig zoetekauw iets waar ze maar moeilijk af kunnen blijven. Gelukkig is de natuurlijke vorm rijk aan waardevolle stoffen voor ons lichaam, zoals: ijzer, magnesium en flavonoïden. Helaas liggen de winkelschappen volgestouwd met verwerkte producten, die niet veel meer gemeen hebben met de echte chocolade. Maar hoe zit het dan met de beroemdste chocopasta ter wereld, Nutella?

De fabrikanten van Nutella moedigen ons regelmatig aan om hun product te kopen door een gelukkig gezin te laten zien dat het voor het ontbijt gebruikt. Lachende kinderen krijgen van hun ouders brood met Nutella erop, wat geacht wordt hen energie te geven en ze tot het avondeten energie te geven. De vorm en inhoud van de advertenties laten Nutella zien als een product dat tot een gezonde voedingsgroep behoort, die zonder beperking aan kinderen kan worden gegeven. Het is dan ook niet aan te bevelen om de beslissing om te kopen uitsluitend op basis van de boodschap van reclame te maken. Een verantwoordelijke en geïnformeerde consument moet het etiket lezen en persoonlijk de ingrediënten controleren van het voedsel dat zij kopen.

Nutella is over vrijwel de hele wereld bekend.

nutella-754483_960_720


Welke gevaarlijk schuilen er in Nutella?

Sojabonen

Soja maakt al eeuwenlang deel uit van het dieet van de Aziaten, die van dit product genieten. De soja die wordt gebruikt bij de productie van soja levensmiddelen is geen natuurlijke soort maar kunstmatig gemodificeerde. Nutella heeft de soort soja die sojalecithine emulgator wordt genoemd, wat de houdbaarheid verlengt. Het consumeren van sojalecithine kan leiden tot problemen met de schildklier en het handhaven van het normale lichaamsgewicht, maar draagt ook bij aan een toenemend gevoel van vermoeidheid en depressie, en verhoogt het risico op borstkanker.

Genetisch gemodificeerde soja is gevaarlijk voor de gezondheid.

soybeans-182295_960_720bron : viralsection.com

Facebook Comment
De meeste mensen kunnen het verschil niet zien tussen deze twee eierdooiers. Als je moest kiezen voor de meest gezond uitziende, welke zou je dan kiezen?
De kleur van eierdooiers vertellen ons veel over de kip die het ei heeft gelegd, maar het is geen aanwijzing voor de vraag of het wel gezond is. Scharrelkippen die veel voedsel met carotenoïden eten, leggen eieren waarvan de dooiers donkerder zijn.En ze leefden nog lang en gelukkig? Vergeet het maar. Ontdek het werkelijke slot van de populaire sprookjes!
Als je je jeugdherinneringen niet wilt verpesten, dan moet je dit niet lezen. Deze waarschuwing is wel op zijn plaats, want het lijkt erop dat Disney kinderen een grote teleurstelling wil besparen, en het einde van de populaire verhalen van de gebroe

Dit is de meest waanzinnige prestatie die je ooit in een tv-show hebt gezien! Probeer niet om dit thuis na te doen.
Al jarenlang kijken tv-kijkers liever naar ongelooflijke en schokkende programma’s. Hoe gekker, gevaarlijker en vreemder iets is, hoe meer mensen zich tot hun scherm voelen aangetrokken. Deze aflevering van “Got Talent” veroverde de wer

5 eenvoudige daden van vriendelijkheid. Zie hoe weinig je soms hoeft te doen om iemands dag te veranderen!
Soms hoef je maar heel weinig te doen om een glimlach op iemands gezicht te toveren, de dag te veranderen. Ongeacht waar we zijn, kunnen we iemand anders zijn problemen en behoeften zien. Waarom zouden we niet helpen als we denken dat iemand onze uit