Hou je van de chocopasta Nutella? Helaas is het niet zo gezond als de producent in zijn advertenties aangeeft

Chocolade is een voor menig zoetekauw iets waar ze maar moeilijk af kunnen blijven. Gelukkig is de natuurlijke vorm rijk aan waardevolle stoffen voor ons lichaam, zoals: ijzer, magnesium en flavonoïden. Helaas liggen de winkelschappen volgestouwd met verwerkte producten, die niet veel meer gemeen hebben met de echte chocolade. Maar hoe zit het dan met de beroemdste chocopasta ter wereld, Nutella?

De fabrikanten van Nutella moedigen ons regelmatig aan om hun product te kopen door een gelukkig gezin te laten zien dat het voor het ontbijt gebruikt. Lachende kinderen krijgen van hun ouders brood met Nutella erop, wat geacht wordt hen energie te geven en ze tot het avondeten energie te geven. De vorm en inhoud van de advertenties laten Nutella zien als een product dat tot een gezonde voedingsgroep behoort, die zonder beperking aan kinderen kan worden gegeven. Het is dan ook niet aan te bevelen om de beslissing om te kopen uitsluitend op basis van de boodschap van reclame te maken. Een verantwoordelijke en geïnformeerde consument moet het etiket lezen en persoonlijk de ingrediënten controleren van het voedsel dat zij kopen.

Nutella is over vrijwel de hele wereld bekend.

nutella-754483_960_720


Welke gevaarlijk schuilen er in Nutella?

Sojabonen

Soja maakt al eeuwenlang deel uit van het dieet van de Aziaten, die van dit product genieten. De soja die wordt gebruikt bij de productie van soja levensmiddelen is geen natuurlijke soort maar kunstmatig gemodificeerde. Nutella heeft de soort soja die sojalecithine emulgator wordt genoemd, wat de houdbaarheid verlengt. Het consumeren van sojalecithine kan leiden tot problemen met de schildklier en het handhaven van het normale lichaamsgewicht, maar draagt ook bij aan een toenemend gevoel van vermoeidheid en depressie, en verhoogt het risico op borstkanker.

Genetisch gemodificeerde soja is gevaarlijk voor de gezondheid.

soybeans-182295_960_720bron : viralsection.com

Een Kleine Jongen Wilde Afscheid Nemen Van Een Overleden Vriend. Hij Koos Een Nogal Ongebruikelijk Manier.
In het leven hebben we soms te maken met de dood van een geliefde. Soms is het een familielid, een vriend of een huisdier. Deze jongen wilde goed afscheid nemen van zijn geliefde vis. Hij bereidde zelfs een zeebegrafenis voor – althans op zijnOm Haar Kittens Te Redden Ging De Moeder Vijf Keer Door De Vlammen. Kijk Maar Hoe Het Verhaal Eindigde!
Het is moeilijk om naar sterkere krachten te zoeken dan de band tussen een moeder en haar kinderen. De meeste vrouwen zijn bereid door het vuur te gaan voor hun kroost.   Een moederkat uit New York heeft haar taak wel heel letterlijk genomen. Ze kee

21 Voorbeelden Van Bouwkundige Gebreken. Deze Moet Je Zien. Grappig!
Op deze foto’s is duidelijk iets fout gegaan. Zoals je kunt zien is architectuur niet echt eenvoudig. 1. “Fietspad”.  2. Omgedraaide letters van het STOP-teken.   3. Ik vraag me af wat er het eerst was, de deur of de leuning?

Een meisje vertelde haar vriendje deze hond weg te doen! Hij zette een advertentie op het internet. Je zult niet geloven wat hij schreef! :)
Deze grappige advertentie werd in één nacht een sensatie op het Internet. Een anonieme gebruiker van Roanoke (Virginia) zette hem op Craigslist. Na een relatie van vier jaar, besloot het vriendje om met zijn vriendin onder één dak te gaan wonen.