Dakloze hond rende vrijwel de gehele Chinese ultramarathon, en het allerbelangrijkste, kreeg een nieuw thuis

Het feit dat een hond de beste vriend van de mens is, hoeft aan niemand te worden uitgelegd, want dat is iets dat al talloze malen is bevestigd. Honden kunnen met mensen een unieke band creëren onder de meest onverwachte omstandigheden. Dion Leonard is een Australische atleet die in Schotland woont.

Onlangs nam hij deel aan een ultramarathon die in de Gobiwoestijn werd georganiseerd. Lopend over het zand van China en Mongolië merkte hij dat hij in de race werd vergezeld door een hondje met een lichtgekleurde vacht. Dion dacht dat de pup wel snel moe zou worden van het eentonige rennen, en hem alleen zou laten, maar de hond bleef de hele dag bij de atleet.


ultra-maraton-p


‘s Avonds, nadat hij de afstand had voltooid, bracht de hond een bezoekje aan de hardloper in zijn tent. Dion wist dat het dier hem had gekozen als vriend en meester, en ging daar ook direct in mee. De viervoeter had de marathon aan de zijde van Dion voltooid, en onbevreesd naast hem gelopen. In totaal had het dier vier onderdelen van de marathon afgewerkt.

De hond werd al snel een favoriet onder alle atleten in de marathon en werd ook een onofficiële deelnemer van de wedstrijd.

ultramaraton-1


Het dier werd Gobi genoemd, ter ere van de woestijn waar de ultramarathon plaatsvond. Door deel te nemen aan de wedstrijd, raakte de Australische atleet verliefd op de hond en besloot het dier mee terug naar Schotland te nemen. Dat bleek helaas niet zo simpel en Gobi is, ondanks alle mogelijke inspanningen van Dion, nog steeds in Azië en is in afwachting van de mogelijkheid om te vertrekken.

Dion deelde alles wat hij had met Gobi: zijn bed, voedsel en water.

ultra-maraton-2


Een hond die op het Aziatische continent is geboren naar het Europese continent te brengen, vereist het afhandelen van tal van formaliteiten. Het is ook noodzakelijk om een geschikte en veilige manier van vervoer voor dieren te vinden. De kosten van de hele operatie werden geschat op ongeveer 5.000 pond. Dion heeft daarom een fundraising georganiseerd, zodat hij zijn nieuwe vriend mee naar huis kon nemen. Dankzij de vrijgevigheid van de mensen die geld doneerden, zal dat ook snel gebeuren.

Gobi vond een nieuw thuis en een liefdevolle eigenaar, en is nu in afwachting van een lange intercontinentale reis.

ultra-maraton-3

Pagina 1 van 1


bron : upsocl.com

De grootste culinaire blunders! Zoals je kunt zien slaagt niet iedereen in de keuken!
De populariteit van blogs en culinaire programma’s hebben koken modieus gemaakt. Geïnspireerd door fantastische recepten beginnen we te experimenteren in onze eigen keuken. Het hoeft niet altijd volgens plan te gaan… Soms gaan er dingenEen groep leeuwen wordt geconfronteerd met een klein vosje, en wat er dan gebeurd is ongelooflijk!
Het leven in het dierenrijk is niet eenvoudig, je moet elke dag naar voedsel zoeken en uitkijken niet het diner van iemand anders te worden. Leeuwen zijn één van de meest angstaanjagende wezens in het dierenrijk en daar is wel een reden voor. Deze

Na het lezen van deze verhalen zal slapen met het licht uit onmogelijk zijn!
k denk dat iedereen in de wereld ten minste een verhaal over geesten kent. Er zijn een heleboel paranormale verschijnselen die niemand kan verklaren! Enge verhalen, doorgegeven van generatie op generatie. Weet je met wat ze kinderen in Indonesië lat

Wat Deze Jongen Doet Herstelt Het Geloof In Mensen. Zie Hoeveel Hij Voor Zijn Beste Vriend Over Heeft!
Vriendschap is een van de sterkste gevoelens die mensen verbindt. Het is gebaseerd op wederzijds begrip, vertrouwen en eerlijkheid. Blijkbaar is het makkelijker om je wederhelft te vinden dan een toegewijde en trouwe vriend. Een echte vriend kan je h