Dakloze hond rende vrijwel de gehele Chinese ultramarathon, en het allerbelangrijkste, kreeg een nieuw thuis

Het feit dat een hond de beste vriend van de mens is, hoeft aan niemand te worden uitgelegd, want dat is iets dat al talloze malen is bevestigd. Honden kunnen met mensen een unieke band creëren onder de meest onverwachte omstandigheden. Dion Leonard is een Australische atleet die in Schotland woont.

Onlangs nam hij deel aan een ultramarathon die in de Gobiwoestijn werd georganiseerd. Lopend over het zand van China en Mongolië merkte hij dat hij in de race werd vergezeld door een hondje met een lichtgekleurde vacht. Dion dacht dat de pup wel snel moe zou worden van het eentonige rennen, en hem alleen zou laten, maar de hond bleef de hele dag bij de atleet.


ultra-maraton-p


‘s Avonds, nadat hij de afstand had voltooid, bracht de hond een bezoekje aan de hardloper in zijn tent. Dion wist dat het dier hem had gekozen als vriend en meester, en ging daar ook direct in mee. De viervoeter had de marathon aan de zijde van Dion voltooid, en onbevreesd naast hem gelopen. In totaal had het dier vier onderdelen van de marathon afgewerkt.

De hond werd al snel een favoriet onder alle atleten in de marathon en werd ook een onofficiële deelnemer van de wedstrijd.

ultramaraton-1


Het dier werd Gobi genoemd, ter ere van de woestijn waar de ultramarathon plaatsvond. Door deel te nemen aan de wedstrijd, raakte de Australische atleet verliefd op de hond en besloot het dier mee terug naar Schotland te nemen. Dat bleek helaas niet zo simpel en Gobi is, ondanks alle mogelijke inspanningen van Dion, nog steeds in Azië en is in afwachting van de mogelijkheid om te vertrekken.

Dion deelde alles wat hij had met Gobi: zijn bed, voedsel en water.

ultra-maraton-2


Een hond die op het Aziatische continent is geboren naar het Europese continent te brengen, vereist het afhandelen van tal van formaliteiten. Het is ook noodzakelijk om een geschikte en veilige manier van vervoer voor dieren te vinden. De kosten van de hele operatie werden geschat op ongeveer 5.000 pond. Dion heeft daarom een fundraising georganiseerd, zodat hij zijn nieuwe vriend mee naar huis kon nemen. Dankzij de vrijgevigheid van de mensen die geld doneerden, zal dat ook snel gebeuren.

Gobi vond een nieuw thuis en een liefdevolle eigenaar, en is nu in afwachting van een lange intercontinentale reis.

ultra-maraton-3

Pagina 1 van 1


bron : upsocl.com

Hij vond een jong dat op straat lag te sterven. Hij wist nog niet dat hij een trouwe vriend zou krijgen door hem mee naar huis te nemen!
Het is een warme zomerdag in Florida. Jeff Longo gaat wandelen. Plotseling stopt hij als hij een klein schepsel in de straat opmerkt dat onmiddellijk hulp nodig heeft! Het was een pasgeborene die blijkbaar door zijn moeder in de steek was gelatenREen man zag online informatie over een vermist kind. Toen hij naar zijn dochter keek, deed hij een verschrikkelijke ontdekking
De heer Mu uit China deed klusjes als elektricien. Hij reisde van stad naar stad om zijn familie, zijn vrouw, en hun twee jaar oude dochter Nahua te ondersteunen. Op een dag gebeurde er iets verschrikkelijks. De man verloor zijn dochter een moment la

Bekijk hier de foto van een ontroerende olifant. Een traan zal komen.
Tijdens een safari in Botswana, John Chaney, amateur fotograaf wilde dieren, getuige van een tafereel dat weinig mensen het kunnen zien. Hij nam het op film. Bekijk het, het brak mijn hart, waaruit blijkt hoe diep de gevoelens zijn dieren. Wanneer de

10 3D tatoeages die u zeker zal blijven herinneren!
De voorzichtig geplaatste tatoeage hoeft het niet te ontsieren – het kan een decoratie zijn, je kan het dragen met trots! Bekijk hier 10 geweldige 10 tatoeage welke onvergeetbaar zijn. Ze zijn zo realistisch dat het is moeilijk om weg te kijken