10 giftige en gevaarlijke Chinese producten! Wees voorzichtig met wat je in je winkelwagen doet!

Het is gewoon onvoorstelbaar wat er in China als voedsel wordt gezien! Geloof het of niet, maar er is in China een manier ontdekt om plastic rijst te vervaardigen! En er is tot in de perfectie nagemaakt voedsel gevonden. Deze Chinese kant-en-klare producten kunnen helaas over de hele wereld gekocht worden.

Hoe goedkoop moet de voedselproductie daar zijn, als het loont om Chinese voedselproducten aan de andere kant van de wereld te importeren en ze goedkoper te verkopen dan de lokale producten. De technologieën die Chinese fabrikanten gebruiken, zijn niet alleen in de voedingsmiddelenindustrie erg gevaarlijk, maar ook in andere. Neem een kijkje bij sommige producten die moeten worden vermeden en als ze uit China komen, en die je zo snel mogelijk moet weggooien!

miniatura1. Tilapia

In China gekweekte vis is gewoonlijk giftig en ongezond. De vis wordt gekweekt in kleine tanks die ervoor zorgen dat ze elkaar opeten, en het water lijkt meer op afvalwater. Hun vlees is zo ongezond dat viskwekers het zelfs niet te eten geven aan hun eigen familie.

shopfreshseafood.com

tilapia_raw


2. Kabeljauw

Nog een vis die onder erg slechte omstandigheden wordt gekweekt en ongezond is voor de mens.

statesymbolsusa.org

11


3. Appelsap

Chinese appelsap is giftig omdat ze veel bestrijdingsmiddelen als gewasbescherming gebruiken. Dat wordt in de vrucht opgenomen, en wij eten het! Bovendien gooien ze er veel suiker in, en het is beter dit product te mijden.

Als je echt gezond sap wilt drinken, maak het dan bij voorkeur zelf of kies voor het natuurlijke troebele 100% fruit!

i.kinja-img.com

18k2xbgqd9ed6jpgbron : healthywildandfree.com

Een gigantische olifant die in IJsland uit de oceaan komt. Je moet dit gezien hebben!
Waarschijnlijk hoeft niemand eraan herinnerd te worden dat onze planeet mooi en vol diversiteit zit. Haar schoonheid kan bijna elke dag worden gezien in de vorm van schilderachtige landschappen, prachtige zonsondergangen, of originele planten- en dieHij Plaatste Een Glas Wijn Over Een Kaars. Het Ontkent De Wet Van De Zwaartekracht!
De meeste trucs waarin we als kind geïnteresseerd waren, verbazen in het volwassen leven niet – hier is nog zo’n dom spelletje, dat eenvoudiger is uit te leggen dan je misschien denkt. Dus hoe verras je op een feest je vrienden – a

Bekijk de acteurs die hun rol tot in de perfectie hebben gespeeld. Hun karakteriseringen zijn geweldig!
In biografische film spelen is altijd een grote uitdaging. Acteurs gaan door een serie verschillende procedures – haarkleuring, make-up. Dan hangt alles af van hun talent, zij moeten de bewegingen en gezichtsuitdrukkingen van de personages die

Hij Hoorde Zacht Geblaf Van Onder De Bumper Van Zijn Auto! Hij Besloot Te Gaan Kijken. Hij Kon Niet Geloven Wat Hij Zag!
Een Chinese chauffeur genaamd Zhang raakte met hoge snelheid een hond. Hij stopte niet om te kijken wat er was gebeurd. Hij dacht dat het dier dood was. Plotseling hoorde hij zwak geblaf. Aanvankelijk wist hij niet waar het vandaan kwam. Hij stopte d