10 giftige en gevaarlijke Chinese producten! Wees voorzichtig met wat je in je winkelwagen doet!

Het is gewoon onvoorstelbaar wat er in China als voedsel wordt gezien! Geloof het of niet, maar er is in China een manier ontdekt om plastic rijst te vervaardigen! En er is tot in de perfectie nagemaakt voedsel gevonden. Deze Chinese kant-en-klare producten kunnen helaas over de hele wereld gekocht worden.

Hoe goedkoop moet de voedselproductie daar zijn, als het loont om Chinese voedselproducten aan de andere kant van de wereld te importeren en ze goedkoper te verkopen dan de lokale producten. De technologieën die Chinese fabrikanten gebruiken, zijn niet alleen in de voedingsmiddelenindustrie erg gevaarlijk, maar ook in andere. Neem een kijkje bij sommige producten die moeten worden vermeden en als ze uit China komen, en die je zo snel mogelijk moet weggooien!

miniatura1. Tilapia

In China gekweekte vis is gewoonlijk giftig en ongezond. De vis wordt gekweekt in kleine tanks die ervoor zorgen dat ze elkaar opeten, en het water lijkt meer op afvalwater. Hun vlees is zo ongezond dat viskwekers het zelfs niet te eten geven aan hun eigen familie.

shopfreshseafood.com

tilapia_raw


2. Kabeljauw

Nog een vis die onder erg slechte omstandigheden wordt gekweekt en ongezond is voor de mens.

statesymbolsusa.org

11


3. Appelsap

Chinese appelsap is giftig omdat ze veel bestrijdingsmiddelen als gewasbescherming gebruiken. Dat wordt in de vrucht opgenomen, en wij eten het! Bovendien gooien ze er veel suiker in, en het is beter dit product te mijden.

Als je echt gezond sap wilt drinken, maak het dan bij voorkeur zelf of kies voor het natuurlijke troebele 100% fruit!

i.kinja-img.com

18k2xbgqd9ed6jpgbron : healthywildandfree.com

Facebook Comment
De jury stopte haar optreden en beweerde dat ze vals speelde en playbackte. Ze besloot te bewijzen dat ze het verkeerd hadden!
Entertainment programma’s zoals talentenjachten breken populariteitrecords. Miljoenen televisiekijkers, een overvol publiek, en duizenden kandidaten dromen ervan zich te kwalificeren en in de show te komen. De motivatie voor deelname zijn velerEen camera registreerde wat een hond met een slapend kind deed. Het is geweldig!
Dieren bewijzen vaak dat ze meer empathie en sympathie hebben dan mensen. Ze kunnen onvoorwaardelijk van mensen houden en proberen hen bij elke stap te helpen. Vooral honden! Het zijn dieren die al eeuwenlang bij de mens zijn geweest, voor hen zorgen

19 dingen die je waarschijnlijk verkeerd doet!
Soms doen we in het leven dingen op een bepaalde manier als gewoonte, niet realiserend dat we het verkeerd doen. Dit zijn 19 dingen die je waarschijnlijk niet goed doet. Maar dat verandert na vandaag. 1. Als je een houten lepel bij het koken van soep

Ze werd uitgescholden omdat ze water gaf aan varkens die zouden worden geslacht. Haar mededogen en wens om te helpen werden niet op prijs gesteld
Anita Krajnc uit Toronto vertoonde onlangs een beetje sympathie voor dieren die zouden worden geslacht, maar ze werd niet gefeliciteerd met haar daad, maar eerder het tegendeel – de bestuurder die de varkens had vervoerd overlaadde haar met bel