Er werd een kind uit het puin van het Chinese gebouw getrokken. Zij overleefde dankzij haar vader, die haar met zijn lichaam beschermde.De oorzaak van de ramp is nog niet bekend en wordt nog onderzocht. Zware regen en de slechte kwaliteit van het gebouw hebben waarschijnlijk aan de ramp bijgedragen. Het 6 verdiepingen tellende flatgebouw werd in 1970 gebouwd. Arme gezinnen konden zich niet veroorloven om in betere omstandigheden te leven. Helaas hebben ze er met hun leven voor moeten betalen.

theguardian.com

buildings-china-2


Wu Ningx zal als wees opgroeien, maar wel in de wetenschap dat haar vader alles had gedaan wat hij kon om haar te laten overleven. Zijn laatste omhelzing heeft haar leven gered en bewees dat zij voor hem de belangrijkste persoon ter wereld was.

theguardian.com

buildings-china

theguardian.com

buildings-china-3bron : dailymail.co.uk

Dakloze familie hond gered. Dit verhaal is ontroerend!
Maar Mable, zoals hij het noemde later, om te begrijpen dat mensen willen haar en de pups te helpen. Zie hier de gehele redding!15 nepmerken die zo slecht zijn dat je de rest van de dag niet kunt ophouden met lachen!
6. Ik weet niet wanneer Spiderman ooit geweren heeft gebruikt, maar deze kost maar twee dollar. 7. Ik ben benieuwd of hun hamburgers goed zijn. 8. Omdat Superman wat te zwaar getafeld had. 9. Dolce & Gabana versie twee. 10. Slim, maar toch niet s

Het kostte hem 13 jaar om zo’n verassing voor te bereiden voor zijn dochter haar afstudering! De effecten bewegen!
Deze mysterieuze man verstopte zich in de ogen van zijn dochter 13 jaar lang …

Fietsen Bij Avond Hoeft Niet Gevaarlijk Te Zijn. Maak Kennis Met De Nieuwste Manier Om De Zichtbaarheid Van Fietsers Te Verbeteren.
Fietsen in het donker is nog steeds uiterst riskant. Er is maar één moment van onoplettendheid nodig om slachtoffer van een ongeval te worden. De grootste bedreiging voor fietsers zijn automobilisten die je soms niet snel genoeg opmerken. Autobedri