Er werd een kind uit het puin van het Chinese gebouw getrokken. Zij overleefde dankzij haar vader, die haar met zijn lichaam beschermde.

In China stortte begin oktober een woongebouw van meerdere verdiepingen in. Er waren nog een heleboel mensen binnen, waaronder de familie Ningxil: de 26-jarige vader, een fabrieksarbeider, met zijn vrouw en hun 3-jarige dochter Wu. Allen werden levend onder het puin bedolven.

Het laatste wat de liefhebbende vader deed was erg ontroerend. Hij rende naar het kind om het te beschermen tegen de vallende stukken beton.

fathers-embrace-saves-girl2


De redders vonden ze 12 uur later.

Helaas was de dappere vader dood. Dankzij de toewijding van de man was zijn dochter slechts licht gewond. Het kind kon alleen maar overleven dankzij het feit dat de vader haar met zijn lichaam bedekte. Hij beschermde door het puin met zijn lichaam tegen te houden en een ruimte te creëren waarin zich lucht kon verzamelen – vertelde de reddingswerker.

fathers-embrace-saves-girl


Alle drie werden in de woonkamer gevonden. Ook de moeder van het meisje was dood. Door deze tragedie werden in totaal 22 mensen gedood. Men slaagde erin om zes personen te redden, waaronder de kleine Wu.

Ga naar de volgende pagina voor meer informatie. 

fathers-embrace-saves-girl1bron : dailymail.co.uk

Niet meer dan 3% van de mensen kan in minder dan 5 seconden op deze foto een paard ontdekken. Kun jij het ook?
Het waarnemingsvermogen is een bijzonder nuttig zintuig. Hiermee kun je de situatie snel beoordelen, wat er voor zorgt dat je belangrijke kansen niet laat glippen en een voorsprong behoudt. De mogelijkheid om iets snel op te merken kan worden geperfeJe gaat niet geloven dat dit echt is Nog niet! Deze wonderen zijn gemaakt door de natuur!
Wanneer we beginnen met het plannen van zomeruitjes en vakantie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar voor je een locatie kiest, bekijken deze wonderen. Misschien maakt het indruk op jou en dat jij er nog vandaag naartoe wil! 1. Antelope Canyon, Ari

Toen ik zag waar dit onbewoonde eiland zich bevond, was ik in shock! Hoe is dit mogelijk?
New York is een stad met grote geheimen en verborgen plaatsen. Waarschijnlijk liggen de meeste ervan (in ieder geval de meest interessante) tussen Queens en de Bronx. Daar is ook een onbewoond eiland gelegen, dat bijna niemand kent! Zo’n schat

Herinner Je Je De Foto’s Van Mensen Die Een Paardenmasker Droegen Die Het Internet Overstroomde? Hier Is Een Waardige Opvolger! Een Katmasker.
Het is onmogelijk om beelden van mensen met paardenmaskers te vergeten, waarmee het internet overstroomd werd. Maar zoals we allemaal weten, mode op het web komt snel en verdwijnt weer.  Het is in dit geval niet anders. Dit enorme, superrealistische