Er werd een kind uit het puin van het Chinese gebouw getrokken. Zij overleefde dankzij haar vader, die haar met zijn lichaam beschermde.

In China stortte begin oktober een woongebouw van meerdere verdiepingen in. Er waren nog een heleboel mensen binnen, waaronder de familie Ningxil: de 26-jarige vader, een fabrieksarbeider, met zijn vrouw en hun 3-jarige dochter Wu. Allen werden levend onder het puin bedolven.

Het laatste wat de liefhebbende vader deed was erg ontroerend. Hij rende naar het kind om het te beschermen tegen de vallende stukken beton.

fathers-embrace-saves-girl2


De redders vonden ze 12 uur later.

Helaas was de dappere vader dood. Dankzij de toewijding van de man was zijn dochter slechts licht gewond. Het kind kon alleen maar overleven dankzij het feit dat de vader haar met zijn lichaam bedekte. Hij beschermde door het puin met zijn lichaam tegen te houden en een ruimte te creëren waarin zich lucht kon verzamelen – vertelde de reddingswerker.

fathers-embrace-saves-girl


Alle drie werden in de woonkamer gevonden. Ook de moeder van het meisje was dood. Door deze tragedie werden in totaal 22 mensen gedood. Men slaagde erin om zes personen te redden, waaronder de kleine Wu.

Ga naar de volgende pagina voor meer informatie. 

fathers-embrace-saves-girl1bron : dailymail.co.uk

De Dokter Vertelde Haar Dat Ze Niet Veel Tijd Meer Had… Haar Reactie? Inspirerend!
Op een dag besloot een zwaarlijvige vrouw om gewicht te gaan verliezen en begon regelmatig met zware lichamelijke oefeningen. Ze besloot dat te doen, niet omdat ze haar uiterlijk wilde verbeteren. Ze besloot om het te doen… voor haar geliefde zHerinner je je de jongen uit die grappige memes? Tegenwoordig is hij bijna 10 jaar oud! Kijk hoe hij veranderd is!
Een foto van een mollig jongentje met een gebalde vuist werd een van de populairste foto’s die op het internet rond gingen. Hij verscheen voor het eerst op Flickr in 2007. Hij werd geüpload door de moeder van de jongen – Laney Griner. Kleine

Doe DIT in de wasmachine en krijg sneeuwwitte kleren! Verwijdert ook de gele verkleuring veroorzaakt door anti-transpirant en bloedvlekken!
Bijna iedereen voelt zich goed en ziet er geweldig uit in heldere kleuren, maar het is moeilijk om ze in perfecte conditie te houden. Direct na aankoop zijn ze sneeuwwit, maar na verloop van tijd worden ze steeds grijzer en zijn niet meer zo mooi als

Producten die niet zijn zoals ze beschreven worden. Je bestelt iets en krijgt iets anders! Je zult niet geloven hoe je kunt worden opgelicht!
Kopen via internet is erg populair en je hoeft nergens verbaasd over te staan. Je kunt thuis allerlei dingen snel kopen zonder uren in de paskamer te hoeven zitten. Alle kleding is op foto’s heel goed te zien. Het ziet er allemaal mooi uit, het