Er werd een kind uit het puin van het Chinese gebouw getrokken. Zij overleefde dankzij haar vader, die haar met zijn lichaam beschermde.

In China stortte begin oktober een woongebouw van meerdere verdiepingen in. Er waren nog een heleboel mensen binnen, waaronder de familie Ningxil: de 26-jarige vader, een fabrieksarbeider, met zijn vrouw en hun 3-jarige dochter Wu. Allen werden levend onder het puin bedolven.

Het laatste wat de liefhebbende vader deed was erg ontroerend. Hij rende naar het kind om het te beschermen tegen de vallende stukken beton.

fathers-embrace-saves-girl2


De redders vonden ze 12 uur later.

Helaas was de dappere vader dood. Dankzij de toewijding van de man was zijn dochter slechts licht gewond. Het kind kon alleen maar overleven dankzij het feit dat de vader haar met zijn lichaam bedekte. Hij beschermde door het puin met zijn lichaam tegen te houden en een ruimte te creëren waarin zich lucht kon verzamelen – vertelde de reddingswerker.

fathers-embrace-saves-girl


Alle drie werden in de woonkamer gevonden. Ook de moeder van het meisje was dood. Door deze tragedie werden in totaal 22 mensen gedood. Men slaagde erin om zes personen te redden, waaronder de kleine Wu.

Ga naar de volgende pagina voor meer informatie. 

fathers-embrace-saves-girl1bron : dailymail.co.uk

Facebook Comment
Denk jij te weten wat op de bodem van het water ligt? Kijk hoe ver je er naast kan zitten!
Je weet eigenlijk nooit wat op de bodem van het water kan liggen… Soms krijg je het allen voor elkaar om even te gluren. Deze foto’s tonen de geheimen van de onderwaterleven aan en kan u herinneren aan hoe weinig wij weten wat er onder oppervlaktAls jij een hekel hebt aan jouw buren, dan is dit huis ideaal! Het is waarschijnlijk de mooist geïsoleerde plek ter wereld!
Vestmannaeyjar archipel ligt in de buurt van de zuidkust van IJsland. De kleine eilanden in de Atlantische Oceaan zitten vol met enkel vogels dus deze gebieden gebruiken om te rusten. Van een afstand, kan je een al een groot huis zien! Na dat het wer

Hij Plaatste Een Glas Wijn Over Een Kaars. Het Ontkent De Wet Van De Zwaartekracht!
De meeste trucs waarin we als kind geïnteresseerd waren, verbazen in het volwassen leven niet – hier is nog zo’n dom spelletje, dat eenvoudiger is uit te leggen dan je misschien denkt. Dus hoe verras je op een feest je vrienden – a

Ze brak haar nek bij een ongeval. Voordat de dokters haar van de Life Support afhaalden gebeurde er een wonder!
Sam Hemming was een gewone, vrolijke studente. Ze was 22 jaar oud met een mooie toekomst die voor haar lag. Alles veranderde toen zij en haar vriend een verkeersongeluk kregen. Door de botsing sloeg ze met haar hoofd tegen het raam, en kreeg een sche