Een vrouw met drie kinderen werd door een man gegijzeld, en vermeed een tragedie door haar hoofd koel te houden!

Het komt soms voor dat iemand die je na staat een beul blijkt zijn, vooral wanneer in een relatie drugs en verslaving de overhand nemen. Cheryl Treadway zat helaas in zo’n erg vervelende situatie toen ze gegijzeld werd door haar drugsverslaafde vriend. De situatie werd nog verergerd door het feit dat de vrouw niet alleen door een psychopaat met een mes werd bedreigd, maar ook dat haar kinderen thuis waren. 

De vriend van de vrouw, Ethan Nickerson, hield haar de hele dag in huis vast, en dreigde haar met een mes te doden. De vrouw bleef kalm, raakte niet in paniek, en probeerde er gewoon achter te komen wat ze kon doen.


35


De vrouw vroeg haar vriend of ze de telefoon mocht gebruiken. Hij wilde haar geen toestemming geven, dus bedacht ze een trucje. Ze vroeg hem om telefonisch een pizza bestellen via een app. De man ging akkoord. De vrouw maakte zonder aarzeling van de gelegenheid gebruik toen ze de telefoon in haar handen had. Ze belde echter niet de politie omdat ze bang was dat hij boos zou worden en haar pijn zou doen. Nadat ze snel de bestelling via de Pizza Hut app had afgerond, wachtte ze op hulp.


36przbron : dailymail.co.uk

Een hotel en een bibliotheek ineen, alleen maar in Japan…
Veel mensen houden van boeken, en vooral om ze vlak voor het naar bed gaan te lezen. “Boek & Bed” in Tokio is een hotel en een bibliotheek ineen. Het is te vinden op de zevende verdieping van een wolkenkrabber in het Ikebukuro blok inRijden in een minibus is het ergste wat je kan doen in je leven! Ik weet niet of ik zou besluiten om dat te doen!
In oktober 2013 een klimmers genaamd Mick Fowler en Paul Damsden zijn partners besluiten om een van de meest gevaarlijke bergtoppen te beklimmen. Het is een afgesloten omgeving, in de Indiase Himalaya!

Deze vruchtenrollen zien er niet alleen geweldig uit, maar zijn ook erg gezond.
 Dit idee van fruithapjes in de vorm van rollen wordt steeds populairder op het internet. Dit is een perfecte manier om zelfs de slechtste eters vitamines binnen te laten krijgen. Fruitrollen zien er niet alleen geweldig uit, maar ze smaken ook nog

Deze man geeft al 22 jaar zwerfkatten te eten. Al die tijd heeft hij nog geen dag gemist!
Hoewel we in de media vaak de slechte dingen te horen krijgen die elke dag in de wereld gebeuren, moeten we niet vergeten dat er elke dag om ons heen ook veel goede dingen gebeuren. Het is de moeite waard te praten over mensen die de wereld met klein