Elk weekend patrouilleert Chen Si over de zelfmoordbrug in Nanjing. Hij is er in 13 jaar in geslaagd om meer dan 300 mensen te redden

Chen Si is 48 jaar en hij brengt elk weekend op de grootste brug in Nanjing door. Hij doet dit nu al 13 jaar. Hij arriveert om 8:00 uur en patrouilleert tot 17.00 uur wandelend of rijdend op een scooter of fiets over de brug, om mensen te vinden die hebben besloten hun leven te beëindigen. Hij heeft tot nu toe al meer dan 320 mensen gered.

De man heeft zelfs een kamer in de buurt van de brug gehuurd om gemakkelijker te kunnen controleren (gedurende de week hij woont op zo’n 25 kilometer van de stad). Hij weet dat ze zonder zijn steun opnieuw zullen proberen zichzelf van het leven te beroven.

Mensen van het platteland komen naar de stad op zoek naar een beter leven, en als ze daarin niet in slagen raken de meesten wanhopig. Ze verliezen alle hoop, worden lastiggevallen door deurwaarders, en klimmen dan dus op de rand van de brug om hun lijden te beëindigen.

Waarom helpt Chen Si mensen die zelfmoord willen plegen? Kijk op de volgende pagina.


bron : curioctopus.it, youtube.com, shanghaiist.com,

Wanneer Je Erachter Komt Wat Uit Deze Hoop Schroot Tevoorschijn Komt Zul Je Je Ogen Niet Geloven!
Ongelooflijk! Hij begon 30 jaar geleden. Hij maakte eerst alleen maar tuinobjecten. Toen werd zijn werk groter en groter! Ze verschenen in kunstgalerijen. Een visser en zijn netten. Een paard met een kar. Reekalveren. Uit niets blijkt dat de maker va10 geweldige plekken in de wereld. Als je er nog niet bent gewoon, pak je spullen en ga direct.
2. Kawach Fuji Garden dichtbij Tokyo, Japan.

Een vrouw vond dit stervende kleine ding langs de weg. Ze had niet verwacht dat door hem mee naar huis te nemen, haar leven 180 graden zou veranderen!
Hij werd Arttu (een verkorte versie van de naam Arthur) genoemd. Het diertje begon snel de aandacht van zijn eigenaren op te eisen. Hij was overal, maakte een grote puinhoop en hield flink huis, maar was zo schattig dat het onmogelijk was om hem te b

Heb je je ooit afgevraagd waar dat kleine zakje in je broek voor is? De waarheid zou je wel eens kunnen verrassen!
In bijna elk model spijkerbroek zit, net boven de zak rechtsvoor, een kleiner zakje genaaid. Er past nauwelijks iets in, en daarom wordt het zelden gebruikt. De meesten van ons besteden er niet veel aandacht aan, en zien het als een onnodige toevoegi