Deze uiterst charmante munchkin katten veroveren de wereld!

Katten van het Munchkin ras zijn een aparte soort. De mutatie die is opgetreden, is er de oorzaak van dat het ras extreem korte poten heeft. En nog belangrijker, ze merken het zelf helemaal niet en doen net als de gewone standaard katten.
Eigenaren beschouwen ze als de corgis onder de katten. Het is erg moeilijk om niet verliefd te worden op deze schatjes. Deskundigen geen echter voorstander zijn van dit ras, omdat de mutatie hun poten erg kort maakt, en het ook leidt tot tal van andere aandoeningen. Het ras wordt echter steeds populairder en het kan niet meer worden tegengehouden.Korte poten zijn voor hem geen probleem om gewoon een kat te zijn ;)

1


En dan zijn er nog die leuke kleine kattenkopjes, hoe kun je nou niet verliefd worden op dit rode kopje?

2


Hoewel zijn buik heel dicht bij de grond zit, doet dat op geen enkele manier af aan zijn charme.

3


Ze kunnen met elk speelgoed spelen.

4


Korte pootjes zijn heel geschikt om te dansen.

6


Klauwen en tanden – dat is een echte kitten!

8bron : boredomtherapy.com

WOW! Deze man vond een brief in een fles! Zie hier wat zij hebben geleert!
Het vinden van een geheim brief in een fles is altijd interessant, niet eens gezien in films. Wat zit erin? Is het verzoek om te helpen, de laatste afscheid, een map naar een schat? Er waren witte plekken op de map. Roepen voor hulp kan via een SMS.Ze voeren met een boot en opeens zagen ze een echt geweldig uitzicht!
Varend over de oceaan, weet je eigenlijk nooit wat er werkelijk schuilt in de diepte. Welke wezens er eigenlijk leven in de buurt van de bodem? Of – nog erger – verbergen zich net onder het wateroppervlak. De gedachte alleen al…. kippen

De jury stopte haar optreden en beweerde dat ze vals speelde en playbackte. Ze besloot te bewijzen dat ze het verkeerd hadden!
Entertainment programma’s zoals talentenjachten breken populariteitrecords. Miljoenen televisiekijkers, een overvol publiek, en duizenden kandidaten dromen ervan zich te kwalificeren en in de show te komen. De motivatie voor deelname zijn veler

Toen ik voor het eerste naar de foto keek dacht ik dat het… tapijt was! De waarheid heeft mij verrast! Het is een fascinerende uitzicht!
Vanaf een afstand is het moeilijk om te bepalen wat er nou in de foto zit. We kijken er iets langer naar en meer and toen zeg je een opmerkelijk gezicht.   Het ziet er raar uit! Dit kan een golf of een fragment zijn van een tapijt?