Deze uiterst charmante munchkin katten veroveren de wereld!

Katten van het Munchkin ras zijn een aparte soort. De mutatie die is opgetreden, is er de oorzaak van dat het ras extreem korte poten heeft. En nog belangrijker, ze merken het zelf helemaal niet en doen net als de gewone standaard katten.
Eigenaren beschouwen ze als de corgis onder de katten. Het is erg moeilijk om niet verliefd te worden op deze schatjes. Deskundigen geen echter voorstander zijn van dit ras, omdat de mutatie hun poten erg kort maakt, en het ook leidt tot tal van andere aandoeningen. Het ras wordt echter steeds populairder en het kan niet meer worden tegengehouden.Korte poten zijn voor hem geen probleem om gewoon een kat te zijn ;)

1


En dan zijn er nog die leuke kleine kattenkopjes, hoe kun je nou niet verliefd worden op dit rode kopje?

2


Hoewel zijn buik heel dicht bij de grond zit, doet dat op geen enkele manier af aan zijn charme.

3


Ze kunnen met elk speelgoed spelen.

4


Korte pootjes zijn heel geschikt om te dansen.

6


Klauwen en tanden – dat is een echte kitten!

8bron : boredomtherapy.com

Het ziet eruit als standbeelden… maar de waarheid over dit is geweldig!
Heeft u wel eens gedroomd over avonturen, het verkennen van wijken en het bekijken van bezienswaardigheden wat voor de ogen van mensen eeuwen verborgen was? Wil u ontsnappen uit uw eentonige leven om iets nieuws te kunnen zien – ieder van ons dit nDeze dieren staan graag in de middelpunt van belangstelling! Bekijk hier de trouwfoto’s!
Dieren zijn lastig om in bedwang te houden. Het is lastig om hun gedrag te voorspellen. Zij doen wat ze willen en wanneer ze willen. Dat is hun charme! Het gebeurd vaak op bruiloften dat zij meer dan blij zijn om deel uit te mogen maken van de foto&#

Man red een haai! Zie hier of hij durft om deze redding te doen!
Nooit was Shane Cox zo dicht bij een haai. De man neemt de vangst van haaien, die een lokale delicatesse in Ninety Mile Beach in Victoria, Australië. Per ongeluk ving hij een kleine witte haai, snel sneed hij het touw door om hem te bevrijden.

Zij bewonderden een ijsberg, plotseling riepen ze….. WAUW!
Wanda en Rick Stead bewonderden een ijsberg in Exploity baai in New Foundland Canada. Plotseling schreeuwden ze toen ze een grote golf richting hun kant op zagen komen. Dit is een foto die de ijsrots vanuit een andere hoek laat zien. Ijsrots is veel