Lekker hoeft niet veel calorieën en ongezond te zijn. Deze lekkernij is het beste bewijs!

Prei en broccoli zijn twee zeer gezonde groenten die veel vezels en vitamine C bevatten. Maar niet iedereen consumeert ze graag in hun eenvoudigste vorm – gekookt in water of gestoomd. Voor al degenen die lekker en gezond willen eten, hebben we een eenvoudig recept gemaakt voor prei-broccoli ballen met kaas.

Wij garanderen dat je van nu af aan van deze groenten zult genieten!

1


Ingrediënten:

  • plm. 35 gram broccoli,
  • 55 gram prei,
  • 1 teentje knoflook,
  • 150 gram Cheddarkaas,
  • 125 gram paneermeel,
  • 1 ei,
  • zout en peper,
  • chilisaus (optioneel)

1. Snijd de broccoli in kleine stukjes en doe ze 2 minuten lang in kokend water.

2


2. Giet ze af en snijd ze in kleinere stukjes. Doe ze in een kom, voeg het ei, geraspte kaas, paneermeel, knoflook, prei, peper en zout er aan toe. Als je een pittiger snack wilt, voeg dan nog een beetje chilisaus toe.

4

3bron : heftig.co

Facebook Comment
Deze man lag te slapen toen zijn geadopteerde kat hem flink in de vinger beet. Het deed pijn, maar hij zal hem er de rest van zijn leven dankbaar voor zijn!
Asielen zitten vol met dakloze huisdieren. Honden en katten kijken reikhalzend uit naar nieuwe eigenaren die hen adopteren en een nieuw en liefdevol thuis geven. Niet elk huisdier heeft zoveel geluk, en oude en zieke dieren worden soms in bijzonder sJe gaat niet geloven dat dit echt is Nog niet! Deze wonderen zijn gemaakt door de natuur!
Wanneer we beginnen met het plannen van zomeruitjes en vakantie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar voor je een locatie kiest, bekijken deze wonderen. Misschien maakt het indruk op jou en dat jij er nog vandaag naartoe wil! 1. Antelope Canyon, Ari

Jongen poseert met een leeuw voor een foto. Plotseling valt de kop van het dier naar beneden… Waarom? Je zult het niet geloven!
Duizenden toeristen gaan elk jaar op een exotische vakantie. Ze willen avonturen beleven en de sensatie voelen van het ontmoeten van gevaarlijke dieren. Een foto van een wild dier is het hoogtepunt van dagenlange reizen vol spanning en plezier. Wie z

Elke hond verdient een tweede kans. Dat zegt de oprichter van het ongebruikelijke opvanghuis voor gehandicapte dieren
Honden zijn populaire huisdieren die de mens bijna overal op de aardbol vergezellen. We houden van hun opgewekte natuur, vriendelijkheid en toewijding. Maar niet iedereen kan het hebben van een hond als vriend waarderen, dus lopen er zwerfdieren op s