Hij begon taartrollen in een kleine cakevorm te plaatsen… Toen hij het uit de oven haalde, kon ik alleen maar proberen thuis hetzelfde te doen!

Vandaag vertellen we je hoe je een geweldige kersentaart kunt maken. Het smaakt hemels en het is kinderspel om hem te maken.

De meeste ingrediënten heb je al in huis, en het enige probleem kan de kersen zijn, die alleen in het juiste seizoen te verkrijgen zijn. Het beste zijn natuurlijk de verse, maar fruit uit blik werkt ook goed.

Dit is wat je nodig hebt:

– ongeveer 500 gr ontpitte zure kersen

– 400 gr bloem

– 100 gr suiker

– 250 gr yoghurt

– 200 gr boter

– een pak baking soda

– een pakje vanillesuiker

– een snufje zout.

1. Doe in een grote kom de bloem, bakpoeder, vanillesuiker en een snufje zout. Meng alles en voeg geleidelijk de yoghurt toe. Maak het deeg door het grondig te mengen. Als het te dun is, voeg dan een beetje meer bloem toe.

2. Verdeel het deeg zodat het ongeveer 3 mm dun en 30 cm lang is. Snijd het in stroken van ongeveer 7-8 cm breed.

3. Leg de kersen op gelijke afstand van elkaar in het midden van het deeg, heel dicht bij elkaar. Bestrooi de bovenkant met suiker en rol het tot een ronde taartvorm.

 

1

 bron : myjane.ru

Heb je een stapel plastic zakken in huis? Leer hoe je deze puinhoop onder de knie krijgt!
Wanneer we naar de winkel gaan, denken we er niet altijd aan om onze favoriete boodschappentas mee te nemen. Dus kopen (of krijgen) we weer plastic zakken, waar we onze boodschappen in doen. Vaak bewaren we die daarna thuis (ze kunnen ook prima als vZe Hoorde De Hartslag Van Haar Zoon In De Borst Van Een Andere Vrouw! Het Was Een Zeer Opwindende Ontmoeting!
Twintig jaar geleden stierf Vicki Brannon’s zoon. De vrouw besloot om de organen uit zijn lichaam beschikbaar te stellen. De tiener Jennifer Lentini, die vele jaren heeft geworsteld met hart- en vaatziekten, kreeg het nieuwe hart. De transplant

Een hond hing aan een balkon met een ketting rond zijn nek. Wanhopig pakte hij de rand vast met zijn tanden…
Deze schokkende scène vond plaats in Egypte. Rond de middag bemerkte een voetganger dat er een Duitse Herder aan een balkon hing. Het bleek al snel dat het huisdier er al dagenlang zat opgesloten zonder water en voedsel. Hij besloot los te breken en

De oppasser van de olifant viel plotseling op de grond. De reactie van de dieren is geweldig!
We weten allemaal al lang dat olifanten verschrikkelijk intelligente dieren zijn. Ze kunnen empathie voelen en voor anderen zorgen. Ze vrolijken hun vrienden en verzorgers vaak op, duwen ze met hun slurf, rouwen om het verlies van een naaste, en voel