Na de Amerikaanse Burgeroorlog bleef naast de slagvelden nog iets anders liggen! Kijk hier wat het is!


Het huis in de Potomac straat, in het historische stadje Harpers Ferry (West Virginia), wordt achtervolgd door de jongen die tijdens de oorlog een spion was. Hij werd ontdekt en vermoord in dit gebouw. Vanaf die tijd is het een spookhuis!


3bron : subfeed.blogspot.com

Facebook Comment
Een paar creatieve ideeën voor simpele en bewezen gerechten. Ik had nooit verwacht dat van worstjes en pasta zoiets kon worden gemaakt!
3. Gebakken ei in hotdog worst. Om zo’n romantisch ontbijt te maken snij je een worst doormidden en buigt de delen in tegengestelde richting naar elkaar toe. Zet de uiteinden van de worst vast met spaghetti noedels of een tandenstoker. Breek biToen deze hond explosies van vuurwerk hoorde, verborg hij zich angstig onder een deken. Plotseling kwam er een kat naar hem toe en deed DIT!
Onafhankelijkheidsdag wordt in de Verenigde Staten op 4 juli grootschalig gevierd. Iedereen vind het prachtig om naar vuurwerk te kijken, maar huisdieren niet. Vooral honden met hun bijzonder gevoelige gehoor hebben een grote hekel aan de harde gelui

Hij deed een dode muis in een pot gevuld met Mountain Dew. Na 30 dagen keek hij er weer in. Je wilt niet weten wat hij zag!
Ik wed dat je je afvraagt waarom iemand zo’n experiment zou willen doen? Ik zal het je uitleggen. Een tijdje geleden kwam het geval Ronald Ball in de publiciteit. Naar eigen zeggen vond hij na het openen van een blikje Mountain Dew er een dode muis

Raad wat achter dit kastje staat! Wat deze ouders deden is een supertoffe verrassing.
Zo werd het geheime gangpad gemaakt. goer.org