Deze Hond Heeft Iets Buitengewoons Gedaan Om Zijn Vriend Te Redden. Het Is Ongelooflijk!

Razer leidde de man naar de plaats waar Jazzy vast was komen te zitten. De buurman belde de redders die de reusachtige hond eruit probeerden te trekken.

4De brandweerlieden en politieagenten trokken Jazzy op een orthopedisch bord – zoals ze dat zouden doen bij het redden van een mens.

5Er wordt geschat dat Jazzy meer dan 18 uur in de sloot zat, maar gelukkig is hij in orde en krijgt langzaam zijn vorm terug.

6Alleen dankzij Razor’s doorzettingsvermogen is Jazzy gered. Zijn heldhaftige gedrag wordt gewaardeerd – de teckel zal binnenkort een onderscheiding van de burgemeester van Belen krijgen. En terecht!

7Bekijk de ontroerende video van de reddingsmissie!

Als je geroerd bent door deze kleine hond, deel dit verhaal dan met je vrienden op Facebook! :)
Gebruik je de telefoon met de oplader aangesloten? Met die gewoonte kun je maar beter stoppen.
De telefoon vergezelt ons bij elke stap en is nauw verweven met ons leven, maar je moet hem wel heel zorgvuldig gebruiken. Je moet extra voorzichtig zijn wanneer hij is aangesloten op de lader. Als je wilt bellen of gebeld wordt, is het het beste omGeloof het of niet, maar deze foto’s zijn 100 jaar oud en ze zijn niet bewerkt in Photoshop! Kijk zelf maar!
Hij rijdt zichzelf. Er werden grappige en surrealistische beelden gecreëerd. Het effect van de bewegende zon werd verkregen door elke 15 minuten de belichting te wijzigen. En de tekst werd toegevoegd door op het negatief te schrijven.

Ze hadden maar één ding te doen… en ze konden er niet mee omgaan. Zie hier het eind meesterwerken!


Ze verzamelde lege rollen wc-papier. Toen ik zag wat ze ervan maakte, wilde ik precies hetzelfde gaan doen!
6. Zij kunnen je helpen draad en garen netjes te houden. (SEW LICIOUS HOME DECOR) 7. Je kunt er kabels in opslaan. (OUR THRIFTY IDEAS) 8. Het is prima materiaal voor het maken van een organiser. (LILY SHOP) 9. Je kunt een spiegel versieren met uitgek