Deze Hond Heeft Iets Buitengewoons Gedaan Om Zijn Vriend Te Redden. Het Is Ongelooflijk!

De films die in de loop der jaren op tv of in de bioscoop verschenen toonden vaak hondhelden, die een geliefde redde voordat ze in de problemen kwamen – blaffen, om hulp roepen of op een zeer intelligente manier handelen.

Het blijkt echter dat zulke verhalen ook in de echte wereld gebeuren! De helden zijn niet alleen grote sterke honden, zoals Sint-bernards en Duitse herders of Collies, maar ook… Teckels.
1

Dit werd bevestigd door Razor, de hond van Tim Chavez. Dankzij deze slimme teckel is zijn tweede hond Jazzy vandaag nog in leven en voelt zich goed… Toen Tim Chavez die dag ging werken, merkte hij dat Razor als een gek blafte, maar dat kon hem niet zoveel schelen. Teckels zijn tenslotte van nature nogal luidruchtig dieren. Tim wist niet dat Jazzy in gevaar was…De hond met een gewicht van 180 pond kwam vast te zitten in een irrigatiekanaal in de buurt van het huis, en Razor probeerde wanhopig om hulp voor hem te halen.

2De vastberaden teckel stopte niet met blaffen en hij trok de aandacht. Uiteindelijk rende hij naar de buren en veroorzaakte daar zo’n verwarring dat iemand besloot om hem te volgen.

3
Zijn Auto Reed Te Langzaam. Hij Besloot Om Het Te Gaan Onderzoeken! Kijk Eens Wat Hij Vond!
Een inwoner van Cotswolds in Groot-Brittannië zag eens iets vreemds. Zijn Honda Civic reed te langzaam. Hoewel de auto bijna nieuw was, haalde hij maar 65 km/u! De man besloot om te gaan kijken wat er mis mee was en gaf de auto over aan een monteur.Om een lucifer aan te steken hoef je de kop niet tegen de zijkant van een luciferdoosje te strijken. Doe het gewoon ZO!
De ontdekking van vuur was een van de grootste verworvenheden van onze voorouders. Aanvankelijk werd vuur gemaakt door twee stukken hout zo tegen elkaar te wrijven dat de schurende vezels spontaan ontbrandden. In de loop der tijden zijn de methoden v

Vriendschap tussen een kind en een dier is geweldig. Deze foto’s bewijzen dat zonder enige twijfel.
Het hebben van een huisdier, met name een hond of kat, is de droom van miljoenen kinderen over de hele wereld. Zodra het huis en de financiën het toestaan, kan het gezin een huisdier hebben, en moeten de ouders beslissen een huisdier te nemen, omdat

Je Hoeft Oude Banden Niet Weg Te Gooien! Hier Zijn Een Paar Creatieve Ideeën Om Ze Opnieuw Te Gebruiken!
Een inventieve persoon kan zelfs overbodige dingen tot iets unieks omtoveren. Ook gebruikte banden kunnen worden gebruikt om jouw huis of woonkamer te versieren. Bekijk de meest creatieve manieren om ze opnieuw te gebruiken. Door hun elasticiteit zij