Deze Hond Heeft Iets Buitengewoons Gedaan Om Zijn Vriend Te Redden. Het Is Ongelooflijk!

De films die in de loop der jaren op tv of in de bioscoop verschenen toonden vaak hondhelden, die een geliefde redde voordat ze in de problemen kwamen – blaffen, om hulp roepen of op een zeer intelligente manier handelen.

Het blijkt echter dat zulke verhalen ook in de echte wereld gebeuren! De helden zijn niet alleen grote sterke honden, zoals Sint-bernards en Duitse herders of Collies, maar ook… Teckels.
1

Dit werd bevestigd door Razor, de hond van Tim Chavez. Dankzij deze slimme teckel is zijn tweede hond Jazzy vandaag nog in leven en voelt zich goed… Toen Tim Chavez die dag ging werken, merkte hij dat Razor als een gek blafte, maar dat kon hem niet zoveel schelen. Teckels zijn tenslotte van nature nogal luidruchtig dieren. Tim wist niet dat Jazzy in gevaar was…De hond met een gewicht van 180 pond kwam vast te zitten in een irrigatiekanaal in de buurt van het huis, en Razor probeerde wanhopig om hulp voor hem te halen.

2De vastberaden teckel stopte niet met blaffen en hij trok de aandacht. Uiteindelijk rende hij naar de buren en veroorzaakte daar zo’n verwarring dat iemand besloot om hem te volgen.

3
Facebook Comment
9 Voorbeelden Dat Het Verkeerd Parkeren Van Een Auto Vervelend Kan Zijn. Deze Slechte Chauffeurs Leerden Hun Lesje!
Niet iedereen is een perfecte bestuurder, je kunt het op de wegen zien. Een zondagsrijder kan niet gestraft worden, we kunnen alleen maar in stilte vloeken. Maar als iemand zijn auto erg slecht parkeert, kunnen we hem te pakken nemen en hem het problEen paar creatieve ideeën voor simpele en bewezen gerechten. Ik had nooit verwacht dat van worstjes en pasta zoiets kon worden gemaakt!
Om iets lekkers en origineels te koken hoef je niet veel geld uit te geven aan dure en luxe producten. Soms is alleen een beetje creativiteit en tijd voldoende om iets echt heerlijks tevoorschijn te toveren. Hier zijn een paar simpele recepten voor l

Deze puzzel wacht al 200 jaar op een oplossing! En we weten nog steeds niet wat het is!
In 1835 was een boer in Kent, Engeland, aan het werk in het veld. Tijdens het graven in de grond raakte zijn schop iets. Hij wist toen nog niet dat hij een raadsel had gevonden dat eeuwenlang onopgelost zou blijven. Het nieuws verspreidde zich snel e

15 tatoeages die de buitengewone band tussen moeders en dochters laten zien
De meeste mensen nemen tatoeages om een gebeurtenis in hun leven te herdenken. Geboorte, huwelijk of het overwinnen van een ziekte. Ze zijn een tijdloze herinnering aan de belangrijke momenten in het leven, die we willen vereeuwigen. Soms blijkt een