Deze Hond Heeft Iets Buitengewoons Gedaan Om Zijn Vriend Te Redden. Het Is Ongelooflijk!

De films die in de loop der jaren op tv of in de bioscoop verschenen toonden vaak hondhelden, die een geliefde redde voordat ze in de problemen kwamen – blaffen, om hulp roepen of op een zeer intelligente manier handelen.

Het blijkt echter dat zulke verhalen ook in de echte wereld gebeuren! De helden zijn niet alleen grote sterke honden, zoals Sint-bernards en Duitse herders of Collies, maar ook… Teckels.
1

Dit werd bevestigd door Razor, de hond van Tim Chavez. Dankzij deze slimme teckel is zijn tweede hond Jazzy vandaag nog in leven en voelt zich goed… Toen Tim Chavez die dag ging werken, merkte hij dat Razor als een gek blafte, maar dat kon hem niet zoveel schelen. Teckels zijn tenslotte van nature nogal luidruchtig dieren. Tim wist niet dat Jazzy in gevaar was…De hond met een gewicht van 180 pond kwam vast te zitten in een irrigatiekanaal in de buurt van het huis, en Razor probeerde wanhopig om hulp voor hem te halen.

2De vastberaden teckel stopte niet met blaffen en hij trok de aandacht. Uiteindelijk rende hij naar de buren en veroorzaakte daar zo’n verwarring dat iemand besloot om hem te volgen.

3
13 gruwelijke beelden van een echografie. Het is echt moeilijk om te geloven wat er op staat… Nummer 5 is een echt erg!
Echobeelden worden over het algemeen gebruikt voor studie en beeldvorming van weefsel in de geneeskunde en diergeneeskunde. Met behulp van echobeelden is het mogelijk om een duidelijk beeld van de proefpersoon te krijgen. Echobeelden laten toekomstigZe gaf 100 camera’s aan daklozen, en het resultaat van de campagne was geweldig!
Dit jaar organiseerde het Café Art, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Engeland, in juni een campagne, waarbij ze 100 camera’s aan daklozen gaven. De campagne had twee doelen. Het eerste was om daklozen zich door middel van kunst te late

Deze man vond de de kleintje met haar overleden moeder en besloot om ze mee te nemen. Zie wat er uit kwam!
Casley naturalist Anderson, een wandeling een dag na de bergachtige gebieden, was op een dode beer, twee verweesde baby’s. Hij besloot om ze mee te nemen – hij wist als hij ze achter zou laten dat ze zich niet zouden redden. Met de ervari

Hij Kocht Een Oude Ongebruikte Garage En Maakte Er Iets Fantastisch Van! Kijk Hoe Creatief De Mens Kan Zijn!
Jeremie Buchholtz is fotograaf van beroep. Hij besteedt veel tijd aan reizen tussen Parijs en Bordeaux (Frankrijk). Steeds heen en weer reizen kostte hem teveel tijd. Hij besloot een appartement in Bordeaux te zoeken waar hij na het werk kon ontspann