10 vreemde bruiloft tradities uit de hele wereld. No. 5 verslaat ze allemaal!

5. Volgens Afrikaanse traditie is de moeder van de bruid betrokken is bij de huwelijksnacht van haar dochter.

(huffingtonpost)

5


6. In Fiji moet de aanstaande bruidegom om de hand van zijn bruid vragen door zijn schoonfamilie een walvistand te geven.

(wikimedia)

6


7. In Korea is het traditie om de benen van de bruidegom voor de huwelijksnacht vast te binden om op een vis te lijken … zelfs wij weten niet waarom.

(youtube)

7
Hij wreef sinaasappelschillen op alle potplanten in huis. De reden waarom hij dit deed is briljant!
5. Een voederbak voor vogels. Vul de uitgeholde helften van sinaasappels met zaden en hang ze aan de takken, zodat de vogels tijdens het vliegen geen obstakels tegenkomen. 6. Het neutraliseert geurtjes uit de gootsteen. Leg de schil in de gootsteen eZe zaten naast elkaar op het vliegtuig. Toen ze elkaar aankeken konden zij hun ogen niet geloven!
1. Deze twee mannen zaten tijdens een vlucht naar Ierland toevallig naast elkaar in het vliegtuig, toen een van hen op de plaats van iemand anders zat. Ze bleken ook nog eens hetzelfde hotel geboekt te hebben. Ze ontdekten heel gemakkelijk een gemeen

Een bijzondere reden waarom je zou moeten stoppen met het kopen van miniwortels voor kinderen, beter bekend als “babywortels”
Ze worden tegenwoordig op vergelijkbare manier geproduceerd, behalve dan dat de meeste ervan geen afgekeurde wortels zijn, maar uit de gewone oogst komen. Ze worden in kleinere stukken gesneden en een speciale machine geeft hen een licht afgeronde vo

Ook jij kunt gehandicapte dieren helpen! Soms kost het maar weinig om hun leven gemakkelijker te maken!
Met de hulp van zijn verzorgers, kan deze alpaca eindelijk volledig van het leven genieten.