10 vreemde bruiloft tradities uit de hele wereld. No. 5 verslaat ze allemaal!

Het huwelijk is een instelling die al eeuwen bekend is. Het kent verschillende periodes van gelukzaligheid en perioden van stress. Een ding is zeker, de bruiloft zelf is een prachtige gebeurtenis, die je niet meer zult vergeten. Het is een combinatie van sentimentaliteit, emotie, geluk en een druppeltje alcohol.

Natuurlijk kan een fatsoenlijke bruiloft niet zonder tradities, en er zijn vele van over de hele wereld. Hier zijn enkele van de meest interessante!

 

1. Als de bruidegom zich in Zweden tijdens de bruiloft bij de bruid vandaan beweegt of andersom, kussen bruiloftsgasten de pas getrouwde echtgenoot, totdat hun man of vrouw terug is.

(muchachamary)

1


2. In Duitsland moet het jonge stel een paar nieuwe borden kopen, alleen maar om ze te breken. Dit is om de boze geesten te verjagen.

(lalive.com)

2


3. Als in China de bruid de Tujia traditie aanhangt, moet ze een maand voor de bruiloft elke dag een uur huilen. Na 10 dagen krijgt ze gezelschap van haar moeder, en na nog eens tien, van haar grootmoeder. De dag van de bruiloft begint ook met huilen.

(reveal)

3


4. Volgens Ierse traditie is het de bruid niet toegestaan om tijdens het dansen met de bruidegom te vallen, anders zal zij worden ontvoerd door feeën.

(pinterest)

4
Zitten je schoenen te strak? Geen probleem! Met deze truc ben je in een paar minuten klaar om te gaan!
We komen er meestal pas na het kopen van nieuwe schoenen achter dat ze ongemakkelijk zitten en pijn doen aan onze voeten. Veel mensen nemen er genoegen mee om ze alleen maar “in te lopen”, maar het is een vervelend en moeizaam proces. ErZe verzamelde lege rollen wc-papier. Toen ik zag wat ze ervan maakte, wilde ik precies hetzelfde gaan doen!
Voordat je de volgende keer de lege rollen van het wc-papier weggooit, denk dan eerst even na. Je kunt het voor vele creatieve en nuttige ideeën gebruiken. We zullen je nu laten zien hoe je dit schijnbaar nutteloze materiaal kunt gebruiken. Kijk maa

Deze vrouw is 97 jaar oud, maar haar lichamelijke conditie zou een tiener jaloers maken. Kom achter haar geheim!
Sommigen zijn sinds hun jeugd serieus, anderen houden altijd iets van een kind in zich. De 97-jarige Jane, die bekend staat als “Dancing Jane”, behoort tot de laatste categorie. Het is echt een fantastische oldie! Dankzij haar krijgt het

Deze dakloze bedacht een baan om zijn verdriet en armoede te vergeten. Tegenwoordig brengt hem geluk. Hij is miljoenen waard!
Je kunt iemand nooit zomaar afschrijven, want het lot van mensen is vaak erg verwarrend, maar soms ook verwonderlijk. Sommige mensen kunnen niet met het leven overweg, en zijn voortdurend op zoek naar hun plaats, waar die niet kunnen vinden. De reden