10 vreemde bruiloft tradities uit de hele wereld. No. 5 verslaat ze allemaal!

Het huwelijk is een instelling die al eeuwen bekend is. Het kent verschillende periodes van gelukzaligheid en perioden van stress. Een ding is zeker, de bruiloft zelf is een prachtige gebeurtenis, die je niet meer zult vergeten. Het is een combinatie van sentimentaliteit, emotie, geluk en een druppeltje alcohol.

Natuurlijk kan een fatsoenlijke bruiloft niet zonder tradities, en er zijn vele van over de hele wereld. Hier zijn enkele van de meest interessante!

 

1. Als de bruidegom zich in Zweden tijdens de bruiloft bij de bruid vandaan beweegt of andersom, kussen bruiloftsgasten de pas getrouwde echtgenoot, totdat hun man of vrouw terug is.

(muchachamary)

1


2. In Duitsland moet het jonge stel een paar nieuwe borden kopen, alleen maar om ze te breken. Dit is om de boze geesten te verjagen.

(lalive.com)

2


3. Als in China de bruid de Tujia traditie aanhangt, moet ze een maand voor de bruiloft elke dag een uur huilen. Na 10 dagen krijgt ze gezelschap van haar moeder, en na nog eens tien, van haar grootmoeder. De dag van de bruiloft begint ook met huilen.

(reveal)

3


4. Volgens Ierse traditie is het de bruid niet toegestaan om tijdens het dansen met de bruidegom te vallen, anders zal zij worden ontvoerd door feeën.

(pinterest)

4
Zijn moeder liet hem achter in een schoenendoos omdat hij gehandicapt was. 17 jaar later staat hij op het podium en laat de jury huilen.
Emmanuel Kelly heeft geen gemakkelijk leven gehad. Hij en zijn broer werden geboren in Irak en kort na de geboorte werden ze door hun moeder achtergelaten. De jongens waren gehandicapt. Door de ernstige vervuiling van de oorlogsgebied waren hun ledemJe gaat niet geloven dat dit echt is Nog niet! Deze wonderen zijn gemaakt door de natuur!
Wanneer we beginnen met het plannen van zomeruitjes en vakantie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar voor je een locatie kiest, bekijken deze wonderen. Misschien maakt het indruk op jou en dat jij er nog vandaag naartoe wil! 1. Antelope Canyon, Ari

De Natuur Besloot De Spot Te Drijven Met Deze Dieren. Bekijk Het Resultaat. Nummer 16 – Fenomenaal!
Moeder Natuur is niet saai! Soms vindt ze het leuk om grapjes met haar kinderen uit te halen… en dat doet ze geen kwaad, maar biedt mensen biedt veel plezier om naar te kijken. Hier een aantal van de gekste grappen die we voor u konden verzamel

Wetenschappers vinden voetafdrukken van dinosaurussen op de vreemdste plaats: op de 300-meter hoge muur!
Net buiten Surve in Bolivia ligt de stad Cal Orcko. Op de kalkstenen muur kun je meer dan 462 sporen van dinosaurussen zien. De rotsen waren ooit een simpele modderige weg. Het is opwindend om sporen in de wand te vinden, die bijna 300 meter hoog is