Terwijl de vrouw bezig was met het maken van een selfie met een brug in achtergrond, probeerde de man zelfmoord te plegen!

Gelukkig leeft de man op de achtergrond van het beeld, omdat hij uiteindelijk van de brug werd gehaald door de politie en meegenomen naar een veilige plaats.

(Paul Martinka)

2

Als je ook net zoals ik geschokt bent om deze foto’s te zien, deel het dan met je vrienden. 

 
Facebook Comment
Een achtergelaten kat vond een nieuw tehuis en nieuwe, bijzondere broers en zussen! Nu denkt hij dat hij een fret is!
Hij moest zich alleen wat aanpassen. Met zijn allen gaat dat een stuk sneller. Nu kunnen ze heerlijk samen slapen. Hierdoor denkt Komori dat hij ook een fret is. Hij past perfect in deze groep. Je moet je wel aanpassen aan de heersende regels.Een gigantische kat is tevoorschijn gekomen op Google Maps. Niemand weet hoe hij hier is gekomen!
Als je nu naar de Maps zal kijken, is de kat weg…

De relatie tussen moeder en kind is zelfs bij dieren heel bijzonder. Je zult worden overtuigd door deze schattige puppies en de zorg van hun moeder
5. Elke peuter moet leren onafhankelijk te zijn 6. De vreugde van plezier is onbetaalbaar 7. Moeders laten zich met liefde op de kop zitten 8. Een zorgzame ouder staat altijd klaar

Het Grootste Zwembad Ter Wereld – Dit Moet Je Zien!
Je moet niet vergeten je te beschermen tegen de zon, anders kun je problemen krijgen. Het zwembad heeft € 2.000.000 gekost en het onderhoud ervan kost 4 miljoen per jaar. Water wordt uit de Stille Oceaan gepompt en gefilterd.