Maak kennis met de grootste tiener ter wereld! Kun je je voorstellen hoeveel hij eet?

De gemiddelde lengte van een basketbalspeler is ongeveer 2 meter. Dat is veel, vooral voor gemiddelde en korte mensen. De langste man ter wereld is Sultan Kolsen, maar de langste tiener volgt hem op de voet. Op dit moment is hij al 237 cm lang!

De 19-jarige Broc Brown uit Michigan kan binnenkort de langste man ter wereld worden. Hij was op de kleuterschool al 150 cm! Op de middelbare school was hij bijna 220 cm. Zijn lengte is helaas het gevolg van een ziekte.

1


Broc lijdt aan een erfelijke ziekte die het Sotos syndroom wordt genoemd, een mutatie die in de kindertijd overmatige groei veroorzaakt. De jongen heeft ook last van ADHD, een oppositionele gedragsstoornis, en een explosieve persoonlijkheid.

2

Ondanks deze uitdagende aandoeningen is Broc vastbesloten om een normaal leven te leiden. Wat het gevaarlijk maakt, is dat hij volgens deskundigen na zijn jeugd had moeten stoppen met groeien. Maar de 19-jarige blijft groeien!

5bron : lifebuzz.com

Politieagenten wilden de oma van deze kleine jongen arresteren. Zijn reactie zegt genoeg!
Het gebeurt soms dat kinderen zich meer hechten aan hun oma dan aan de ouders. Als ze altijd bezig zijn met hun verantwoordelijkheden en dagelijkse beslommeringen, kunnen ouders niet teveel aandacht besteden aan hun kinderen, en moeten de oma’sHerinner je je de jongen uit die grappige memes? Tegenwoordig is hij bijna 10 jaar oud! Kijk hoe hij veranderd is!
Een foto van een mollig jongentje met een gebalde vuist werd een van de populairste foto’s die op het internet rond gingen. Hij verscheen voor het eerst op Flickr in 2007. Hij werd geüpload door de moeder van de jongen – Laney Griner. Kleine

Een Boze Schildpad Kan Alles Doen Behalve… Rennen. Dit Is De Langzaamste Race In De Geschiedenis.
Geliefden tijdens hun romantische date irriteren kan vaak eindigen met een blauw oog. Soortgelijke regels bestaan ook in de wereld van de dieren. De onderzoeker Paul Rose verstoorde per ongeluk het paar reuzenschildpadden in een zeer intieme situatie

Hij Deed Het Gekookte Ei In Een Glas Water. Het Resultaat Van Dit Experiment Verbaasde Me!
Eieren worden in vele keukens bijna elke dag gebruikt, ze worden gewoonlijk toegevoegd aan bepaalde maaltijden, we eten roerei, omelet of een hard gekookt ei. Maar niemand vindt het leuk om ze te pellen. Deze man heeft een geweldige manier ontdekt ho