Ze kreeg alcohol over haar hele gezicht en werd in brand gestoken. Na twee jaar besloot ze de wereld haar gezicht te laten zien. Hoe ziet ze eruit? Kijk zelf maar!

Een inwoonster van Australië, Dana Vulin was 28 jaar oud toen haar leven drastisch veranderde. Zij werd het slachtoffer van de wraak van een ziekelijk jaloerse vrouw.

Alles begon twee jaar geleden. Op een feestje ging Dana naar haar vriend om wat met hem te praten. Helaas vond zijn vrouw, die met hem in scheiding lag, dat niet leuk. Ze besloot wraak te nemen.

2

 

Het begon met psychische intimidatie. Ze bedreigde haar meerdere malen over de telefoon. Ondertussen was ze haar verschrikkelijk wraakzuchtige plan aan het voorbereiden. Op een dag hoorde ze: “Ik ga je gezicht ruïneren”. En Natalie Dimitrovska maakte geen grapje…

3Ze brak tijdens de nachts in in het huis van Dana’s, goot alcohol over haar heen en stak haar in brand. De aanvalster was onder de invloed van drugs.

1bron : webburgr.com

Dit kleintje werd van de straat gehaald. Ze hadden niet verwacht dat het zou uitgroeien tot zoiets!
Hoewel een volwassen kat wel kans heeft om alleen op straat en zonder verzorging te overleven, is dat voor zo’n klein katje niet mogelijk. De natuur is daar ongevoelig voor. Daarom zorgen zoogdieren zo’n lange tijd voor hun jongen. Wat katten dedEen 1400 jaar oude boom versiert prachtig een boeddhistische tempel.
Een Gingko is een van oorsprong uit China afkomstige boomsoort. Het is een relikwie en een endemische soort, wat betekent dat hij van nature onder heel bepaalde en specifieke condities voorkomt. Helaas wordt de Gingko in zijn natuurlijke omgeving bed

Na het lezen van deze verhalen zal slapen met het licht uit onmogelijk zijn!
k denk dat iedereen in de wereld ten minste een verhaal over geesten kent. Er zijn een heleboel paranormale verschijnselen die niemand kan verklaren! Enge verhalen, doorgegeven van generatie op generatie. Weet je met wat ze kinderen in Indonesië lat

Kijkend naar de voor en na foto’s, is het moeilijk te geloven dat het dezelfde persoon is. Zie de buitengewone verandering van de dikste vrouw ter wereld!
Je hebt je waarschijnlijk wel eens afgevraagd hoeveel de dikste vrouw ter wereld weegt? Vier jaar geleden was Mayry Rosales eigenaar van die titel en woog 544 kg! Mayry had zo genoeg van haar leven en haar lichaam, dat ze besloot er iets aan te doen