Ze kreeg alcohol over haar hele gezicht en werd in brand gestoken. Na twee jaar besloot ze de wereld haar gezicht te laten zien. Hoe ziet ze eruit? Kijk zelf maar!

Een inwoonster van Australië, Dana Vulin was 28 jaar oud toen haar leven drastisch veranderde. Zij werd het slachtoffer van de wraak van een ziekelijk jaloerse vrouw.

Alles begon twee jaar geleden. Op een feestje ging Dana naar haar vriend om wat met hem te praten. Helaas vond zijn vrouw, die met hem in scheiding lag, dat niet leuk. Ze besloot wraak te nemen.

2

 

Het begon met psychische intimidatie. Ze bedreigde haar meerdere malen over de telefoon. Ondertussen was ze haar verschrikkelijk wraakzuchtige plan aan het voorbereiden. Op een dag hoorde ze: “Ik ga je gezicht ruïneren”. En Natalie Dimitrovska maakte geen grapje…

3Ze brak tijdens de nachts in in het huis van Dana’s, goot alcohol over haar heen en stak haar in brand. De aanvalster was onder de invloed van drugs.

1bron : webburgr.com

Facebook Comment
Het moest de laatste rit van de taxi chauffeur zijn. Hij had niet verwacht dat dit zijn leven zou veranderen…
Lees het voorzichtig omdat het een echt en aangrijpend verhaal is. Een taxi chauffeur omschreef dit op Facebook en nu willen wij het delen met jou.   Ik was een taxi chauffeur voor een paar goede jaren. Op een avond kreeg ik een andere baan. Dit was5 witte vergiften in jouw keuken. Je moet ze zo snel mogelijk wegdoen!
Het dieet van bepaalde mensen bevat vijf erg ongezonde ingrediënten. Door ze steeds te consumeren stellen we ons lichaam bloot aan ernstige ziekten die moeilijk te behandelen zijn. Al deze producten bevatten weinig vezels en voedingsstoffen, maar wo

Wanneer je erachter komt wat men doet met de doden in een vliegtuig, zul je niet meer willen vliegen. Heb je je ooit afgevraagd wat er met de lichamen gebeurt?
Vliegen is statistisch gezien het veiligste vervoermiddel. Het groeiende aantal oudere passagiers en de toenemende populariteit van vliegen zorgt voor meer doden aan boord. Wat te doen in zo’n situaties? Waar wordt het lichaam bewaard? Dit onderwer

Ze gebruikte een pak Skittles en een kleine citroen. Het is ongelooflijk wat ze uit deze twee ingrediënten konden maken. Gewoon Wow!
Skittles zijn een van de meest populaire snoepjes in Polen. Ik ken niemand die de heerlijke fruitige smaak niet lekker vindt. Het snoepgoed kan op vele verschillende manieren worden gebruikt. De kleurstof die in hun omhulsel zit is prima geschikt om