Ze kreeg alcohol over haar hele gezicht en werd in brand gestoken. Na twee jaar besloot ze de wereld haar gezicht te laten zien. Hoe ziet ze eruit? Kijk zelf maar!

Een inwoonster van Australië, Dana Vulin was 28 jaar oud toen haar leven drastisch veranderde. Zij werd het slachtoffer van de wraak van een ziekelijk jaloerse vrouw.

Alles begon twee jaar geleden. Op een feestje ging Dana naar haar vriend om wat met hem te praten. Helaas vond zijn vrouw, die met hem in scheiding lag, dat niet leuk. Ze besloot wraak te nemen.

2

 

Het begon met psychische intimidatie. Ze bedreigde haar meerdere malen over de telefoon. Ondertussen was ze haar verschrikkelijk wraakzuchtige plan aan het voorbereiden. Op een dag hoorde ze: “Ik ga je gezicht ruïneren”. En Natalie Dimitrovska maakte geen grapje…

3Ze brak tijdens de nachts in in het huis van Dana’s, goot alcohol over haar heen en stak haar in brand. De aanvalster was onder de invloed van drugs.

1bron : webburgr.com

Facebook Comment
Puppies tegenover oudere honden. Bekijk deze ontroerende foto’s die laten zien hoe viervoeters ouder worden!
Honden worden veel sneller oud dan mensen. De eerste tekenen van veroudering kunnen vrijwel direct zichtbaar worden. Huisdieren bewegen zich langzamer, eten minder en slapen meer. Ze kunnen flink dik worden of veel gewicht verliezen. Ze krijgen gemakEen van deze bladeren niet echt is. Kun jij vertellen welke?
Verondersteld wordt dat ieder mens een soort verbazingwekkende talent heeft dat erop wacht om ontdekt te worden. Veel mensen realiseren dat potentieel en hun enorme latente mogelijkheden niet. Soms heb je iemand nodig om een ongewoon talent te herken

Ze nam een inlegkruisje en knipte die aan stukjes. Deze truc zal het leven van honderden vrouwen veranderen! Vertel het zeker ook je vrienden!
Slimme internetgebruikers bewijzen als zo vaak dat alledaagse dingen compleet nieuwe en interessante toepassingen kunnen hebben. Sommige ervan zijn zelfs nuttiger dan het oorspronkelijke doel van deze producten. Dit is ook het geval bij inlegkruisjes

Dit eiland ligt voor de wereld in een enorm geheim. Kom achter het geheim van North Sentinel!
Het is hard om voor te stellen dat er plekken zijn dat nooit is aangeraakt door de beschaving. Internet, telefoons en computer kwamen in ons leven dat wij ons haast geen leven zonder kunnen voorstellen. De meeste onder ons geven toe dat zij er niet z