Heb jij twee van zulke kuiltjes boven je achterwerk? Als dat zo is, dan hebben we fantastisch nieuws voor jou!

Venuskuiltjes zijn twee aparte holle punten die boven de billen zitten. Niet iedereen heeft ze. Hetzelfde als met kuiltjes in wangen en kin, het is gewoon een kwestie van genetica. Heb jij ze wel, dan heb je heel veel geluk! In de tijd van Michelangelo werden ze beschouwd als één van de symbolen van schoonheid.

Ze kunnen optreden bij zowel vrouwen – Venuskuiltjes, als mannen – Apollokuiltjes. Ze bevinden zich op het punt waar het heupbeen zich met de wervelkolom verbindt.

1


Dit anatomische wonder werd voor het eerst waargenomen door Michelangelo Buonarroti (Michelangelo), en werd door hem vaak benadrukt in zijn sculpturen. Kuiltjes zijn een teken van een goede bloedcirculatie, waardoor de bezitters gemakkelijker een orgasme kunnen bereiken. Men gelooft ook dat vrouwen die Venuskuiltjes bezitten een aangeboren vermogen hebben om te verleiden. Ze vinden sneller partners dan vrouwen aan wie de natuur deze gave niet heeft gegeven.
2

344

 

wikr.com

Ga naar de volgende pagina nog veel meer te lezen en te zien!

ebron : taringa.net

Herinner je je de jongen uit die grappige memes? Tegenwoordig is hij bijna 10 jaar oud! Kijk hoe hij veranderd is!
Een foto van een mollig jongentje met een gebalde vuist werd een van de populairste foto’s die op het internet rond gingen. Hij verscheen voor het eerst op Flickr in 2007. Hij werd geüpload door de moeder van de jongen – Laney Griner. KleineDe mensen dachten dat deze pup zijn overleden baasje miste. De waarheid bleek heel anders te zijn!
Het is bijna een jaar geleden dat het internet werd overspoeld door een foto van een hond die een gat groef in het graf van zijn meester, en daar lange tijd in bleef rouwen. Dergelijk gedrag komt natuurlijk soms voor, zoals hier, maar de hond had het

Rijden in een minibus is het ergste wat je kan doen in je leven! Ik weet niet of ik zou besluiten om dat te doen!
In oktober 2013 een klimmers genaamd Mick Fowler en Paul Damsden zijn partners besluiten om een van de meest gevaarlijke bergtoppen te beklimmen. Het is een afgesloten omgeving, in de Indiase Himalaya!

Ze Kocht Een Paar Citrusvruchten En Haalde Het Vruchtvlees Eruit. Vervolgens Goot Ze Er Gekleurde Gelei In. Het Resultaat? Geweldig!
Ik denk dat de meesten van jullie wel van smakelijke vruchtengelei houden. Ze roepen aangename herinneringen op van de zorgeloze kindertijd waar mensen graag aan terugdenken. Hun grootste voordeel is het gemak om het te maken en de onweerstaanbaar le