Heb jij twee van zulke kuiltjes boven je achterwerk? Als dat zo is, dan hebben we fantastisch nieuws voor jou!

Venuskuiltjes zijn twee aparte holle punten die boven de billen zitten. Niet iedereen heeft ze. Hetzelfde als met kuiltjes in wangen en kin, het is gewoon een kwestie van genetica. Heb jij ze wel, dan heb je heel veel geluk! In de tijd van Michelangelo werden ze beschouwd als één van de symbolen van schoonheid.

Ze kunnen optreden bij zowel vrouwen – Venuskuiltjes, als mannen – Apollokuiltjes. Ze bevinden zich op het punt waar het heupbeen zich met de wervelkolom verbindt.

1


Dit anatomische wonder werd voor het eerst waargenomen door Michelangelo Buonarroti (Michelangelo), en werd door hem vaak benadrukt in zijn sculpturen. Kuiltjes zijn een teken van een goede bloedcirculatie, waardoor de bezitters gemakkelijker een orgasme kunnen bereiken. Men gelooft ook dat vrouwen die Venuskuiltjes bezitten een aangeboren vermogen hebben om te verleiden. Ze vinden sneller partners dan vrouwen aan wie de natuur deze gave niet heeft gegeven.
2

344

 

wikr.com

Ga naar de volgende pagina nog veel meer te lezen en te zien!

ebron : taringa.net

Op de dag van hun scheiding gaf hij zijn vrouw een brief. De inhoud ervan is ontroerend…
In de wereld van vandaag breken meer en meer mensen me elkaar en  gaan scheiden. Als het voorbij is gooien ze alles eruit, en kunnen niet waardig afscheid nemen. Gelukkig gaat niet iedereen op die manier met een scheiding om. Michael woonde 20 jaar17 foto’s die bewijzen dat mensen in de jaren 30 en 40 meer hardcore waren dan we ons kunnen voorstellen!
We denken dat onze grootouders of overgrootouders werden geboren als lieve bejaarde mensen die ons wat geld geven als we hen bezoeken. Maar natuurlijk is het zo niet! De vroegere generatie is groot geworden onder totaal andere omstandigheden. Destijd

Een man adopteerde een hond met één oog, en zijn reden om dat te doen is aandoenlijk!
Helaas hebben mensen nog steeds de nare gewoonte om dieren achter te laten. Soms is het mogelijk om ze via het asiel te redden, en vinden ze een nieuw tehuis. Dat is niet zo moeilijk als de hond mooi en leuk is, maar het is lastiger wanneer hij een h

Hij kwam het restaurant binnen om een warme maaltijd te eten. Plotseling kwam de eigenaar en… knipte zijn stropdas af. Hij begon met een traditie die me verbijsterde!
Pinnacle Peak Patio Steakhouse & Microbrewery uit Arizona is beroemd, niet alleen om hun grote steaks, maar ook voor het hebben van een niet zo gewone manier van omgaan met klanten. Je moet er niet komen met een stropdas om… En als iemand