Ze bracht meer dan een week door in de bossen om haar gevangen vriend te beschermen. Hun verhaal is een echte smartlap.

Een paar dagen geleden plaatste de organisatie Vashon Island Pet Protectors een advertentie die aangaf dat twee honden werden vermist – Phoebe en Tillie. De vrijwilligers zochten de naburige bossen af in de hoop de honden te vinden.

Toen ze dachten dat ze ze niet meer zouden vinden, belde iemand dat één van de vermiste honden was gezien. De locatie waar de hond zou zijn werd doorgegeven.

Toen de reddingswerkers de locatie bereikten, zagen ze iets dat ze diep ontroerde. Het bleek dat Phoebe in een oude waterput was gevallen en er niet uit kon komen. Tillie stond geduldig aan de rand van de put en waakte over haar vriendin.

Beide honden waren hongerig en koud. Ze hadden meer dan een week in het bos doorgebracht. Gelukkig was hun niets ergs overkomen.

Bez-nazwy-1bron : nevsetakgrustno.com

Deze plek is moeilijk te zien op de kaart, maar als je een kijkje van dichtbij neemt… Geweldig!
Als je ooit in Google Maps de Sahara hebt bekeken, wekte deze plek waarschijnlijk niet veel interesse bij je. Er is ook niets verrassend te zien. Op de kaart is het slechts een kleine plek, maar als je dichtbij kijkt, blijkt het een zoölogisch en geJe moet zien hoe dapper deze tiener is die vecht tegen kanker! Een ongewone jongen!
In 2013 Michael Tatelovich had een zeldzame kanker in zijn botten. Ewing-sarcoom is een uiterst kwaadaardige bewezen! Met behulp van Instagram besloot de jongen zijn ziekte te delen met de wereld. Zijn strijd vereeuwigd in foto’s die continu op

15 redenen die het feit bevestigen dat we door te lezen betere mensen worden!
Lezen is geweldig en van essentieel belang om de hersenen goed te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Lezen heeft veel voordelen, maar de meeste mensen lezen gewoon niet. Dankzij boeken hebben we de mogelijkheid om naar andere eeuwen of naa

Dit Kleine Huis Ziet Er Op Het Eerste Gezicht Vreemd Uit. Maar Wacht Maar Tot Je Het Van Binnen Ziet… WOW!
Het heeft 484 vierkante meter bruikbaar vloeroppervlakte en alles wat je verder nodig hebt: keuken, open haard, badkamer met douche, een tafel in de eetkamer, slaapkamer. Het huis biedt plaats aan acht mensen. Het is het hele jaar door te huur. Het i