Wandelend Door Het Bos Zag Hij Een Gat In De Grond! Gelukkig Keek Hij Naar Binnen!

Een inwoner van Finland wandelde van tijd tot tijd door de bossen. Lopend tussen de bomen zag hij vaak een leuke hond die wanhopig op zoek was naar voedsel. Toen hij probeerde hem te benaderen was het dier bang en rende weg.

Op een dag besloot hij om hem te volgen. Toen hij de plek bereikte, deed hij een verbazingwekkende ontdekking. Hij zag een klein gat dat in de grond was uitgegraven. Hij gluurde voorzichtig naar binnen.


1De hond begon gevaarlijk te grommen! De man merkte op dat er binnen iets bewoog. Het bleek dat er negen lieve pups in het nest zaten. De puppies trilden van de kou. Ze lagen opgerold en hielden zich stil.

2De randen van het gat was erg glad en de honden konden er niet zelf uit komen. Als ze probeerden eruit te klimmen, vielen ze direct weer terug op de bevroren grond. De man stelde onmiddellijk de desbetreffende dienst op de hoogte en de redders arriveerden weldra op de plek. Dieren waren bang voor de mannen, omdat ze nog nooit eerder een man hadden gezien. Het waren afstammelingen van wilde honden.
4bron : littlethings.com

15 foto’s die perfectionisten tot waanzin zullen drijven!
Onze hersenen willen regelmaat, dat is de reden waarom deze verzameling zelfs pijn aan onze ogen zal doen. Het is gewoon de manier waarop onze hersenen werken. Als iets goed is opgebouwd, dan is het geen enkel probleem. Maar alle onvolkomenheden of g15 Kleine Briljante Oplossingen Van Alledaagse Problemen! Je Zult Verbaasd Staan Dat Het Zo Eenvoudig Is!
Heb je een aantal beproefde ideeën voor het oplossen van alledaagse problemen? Kijk naar deze 15 ideeën die elke dag nodig zullen zijn! Welke vind je het leukst? Kijk hoe je op een heel eenvoudige manier alledaagse ongemakken overwint! 1. Maak je s

Een paar installeerde een camera in hun slaapkamer. Wat ze ‘s nachts vastlegden maakte hen nog banger!
Elk huis maakt wel eens geluiden en de eigenaren zijn er wel aan gewend. Maar wat moet je doen wanneer er nieuwe, vreemde geluiden ontstaan, of nog erger, als dingen spontaan gaan bewegen? Zet ergens een camera neer. Mark Apsolon en zijn vriendin had

Eerst Dacht Ik Dat Dit Vogels Waren. Maar Toen Ik Wat Beter Keek… Kon Ik Mijn Ogen Niet Geloven!
Deze enorme school pijlstaartroggen aan de kust van het Californië Schiereiland (Baja Californië) deed iets geweldigs.Gelukkig heeft een dierenvriend van National Geographic deze fantastische dieren gefotografeerd en dat is op deze video te zien. W