Hij dumpte afval in het bos en reed weg. Tot zijn verbazing bracht iemand alles terug naar zijn huis!

De Franse stad Laigneville in Picardië heeft een slimme burgemeester die orde op zaken stelde toen iemand de omgeving vervuilde. Maar laten we bij het begin beginnen. Een man maakte een wandeling in het bos om van de schone lucht en de prachtige natuur te genieten. Plotseling zag hij een verdachte vrachtwagen.

Hij besloot om te gaan kijken waar deze naar toe ging. De auto stopte aan de rand van het bos en de chauffeur begon bouwafval en andere rommel te lossen. Hij moet er zeker van zijn geweest dat niemand hem had gezien en dat hij ermee weg zou komen, maar dat was niet zo. De getuige van het incident bracht de burgemeester ervan op de hoogte.


mayor-turned-garbage


Die ontdekte al snel dat de persoon die verantwoordelijk was voor de vervuiling van het bos voor een lokaal bouwbedrijf werkte. Hij besloot hem een lesje te leren en al het afval terug te brengen naar de eigenaar. Hij regelde een vrachtwagen en het vuilnis werd naar het terrein terug gebracht.
mayor-turned-garbage11


Onvoorstelbaar hoeveel telefoontjes ik kreeg van burgemeesters uit heel Frankrijk en zelfs uit het buitenland. Iedereen steunde me en wil ook zo handelen – zei de trotse Christophe Dietrich.

mayor-turned-garbage3


Maar één iemand was niet zo blij en begon de burgemeester van zeer ongepast gedrag te beschuldigen. Diens antwoord was kort:

Ik heb niets illegaals gedaan. Ik heb alleen maar de rommel aan de rechtmatige eigenaar teruggegeven.

mayor-turned-garbage22

Pagina 1 van 1


bron : heftig.de

Als Je Ziet Hoe De Hond Haar Verlamde Eigenaar Helpt, Zul Je Tot Tranen Toe Geroerd Zijn! Ik Heb Nog Nooit Eerder Zoiets Gezien!
Een inwoner van China, de 68 jaar oude Laoma Yen, is verlamd vanaf zijn middel. Als kind kreeg hij polio. Sindsdien beweegt hij zich voort op een geïmproviseerde rolstoel, die door hemzelf is gemaakt. Elke dag moet hij meer dan een halve kilometer aMedeleven met de mensen die op de proef werden gesteld! Kijk hoe u zou reageren op deze jongen!
Bij de bus zat een eenzame jongen… Zonder jas en muts… Hij lijkt moeilijk te kunnen ontspannen. Het viel veel mensen op. Sommige mensen stonden te wachten bij de bushalte, andere waren toevallige passanten. De scene was gemaakt door een o

10 mensen die hun leven verloren voor de perfecte selfie!
 Helaas, dit is echt gebeurd! De trend om foto’s van jezelf te maken doet mensen hun verstand verliezen, omdat ze de beste en meest originele selfie willen maken en het met hun leven betalen! Je denkt misschien dat dit is verzonnen door tegens

Een paar keukentrucje die je als een echte chef-kok zullen doen voelen en gerechten die je vrienden stomverbaasd zullen doen staan!
Eten is een van de meest aangename activiteiten ter wereld. Wij houden ervan om hete koffie te drinken, zoete broodjes te eten en uit te gaan met vrienden voor een hamburger of pizza. Lekker eten kan je humeur verbeteren en voor een grote hoeveelheid