Hij dumpte afval in het bos en reed weg. Tot zijn verbazing bracht iemand alles terug naar zijn huis!

De Franse stad Laigneville in Picardië heeft een slimme burgemeester die orde op zaken stelde toen iemand de omgeving vervuilde. Maar laten we bij het begin beginnen. Een man maakte een wandeling in het bos om van de schone lucht en de prachtige natuur te genieten. Plotseling zag hij een verdachte vrachtwagen.

Hij besloot om te gaan kijken waar deze naar toe ging. De auto stopte aan de rand van het bos en de chauffeur begon bouwafval en andere rommel te lossen. Hij moet er zeker van zijn geweest dat niemand hem had gezien en dat hij ermee weg zou komen, maar dat was niet zo. De getuige van het incident bracht de burgemeester ervan op de hoogte.


mayor-turned-garbage


Die ontdekte al snel dat de persoon die verantwoordelijk was voor de vervuiling van het bos voor een lokaal bouwbedrijf werkte. Hij besloot hem een lesje te leren en al het afval terug te brengen naar de eigenaar. Hij regelde een vrachtwagen en het vuilnis werd naar het terrein terug gebracht.
mayor-turned-garbage11


Onvoorstelbaar hoeveel telefoontjes ik kreeg van burgemeesters uit heel Frankrijk en zelfs uit het buitenland. Iedereen steunde me en wil ook zo handelen – zei de trotse Christophe Dietrich.

mayor-turned-garbage3


Maar één iemand was niet zo blij en begon de burgemeester van zeer ongepast gedrag te beschuldigen. Diens antwoord was kort:

Ik heb niets illegaals gedaan. Ik heb alleen maar de rommel aan de rechtmatige eigenaar teruggegeven.

mayor-turned-garbage22

Pagina 1 van 1


bron : heftig.de

Facebook Comment
Hij was obsessief bang voor menselijke aanrakingen. Maar alles veranderde toen hij deze hond ontmoette
Autisme is de een van de moeilijkste aandoeningen om mee te worstelen. Hoewel een kind lichamelijk gezond is, zijn de ouders niet in staat om met hen te communiceren, en de barrière te overwinnen die hun werkelijkheid scheidt van die van een peuter.Eten dat in een magnetron is opgewarmd is ongezond. Het betekent een langzame dood op eigen verzoek
In bijna elk huishouden is er wel een magnetron, en de mensen warmen er zo’n beetje van alles in op – van koud eten tot water en babyvoeding. Misschien moet je eerst even nadenken of hem echt wel zo vaak moet gebruiken, omdat de effecten erva

We weten nooit wanneer we onze beste vriend zullen ontmoeten. Soms kan het een heel onverwachte ontmoeting zijn…
Het werk van een politieagent zit vol uitdagingen, gevaarlijke voorvallen en hartverscheurende situaties. Gelukkig zijn er ook een heleboel die een happy end kennen dat niemand had verwacht. Dat was ook zo in het geval van een Amerikaanse politieagen

Zeelieden waren doodsbang vanwege een mysterieus zeedier dat naast hun boot dreef. Ondanks hun jarenlange ervaring wisten ze niet wat het was!
Als je iets mysterieus op het water ziet drijven, zoek je altijd naar een logische verklaring over wat het zou kunnen zijn. Afval, een verlaten boot of iets anders dat mensen hebben achtergelaten en dat in het water terecht is gekomen. Van afstand zi