Hij dumpte afval in het bos en reed weg. Tot zijn verbazing bracht iemand alles terug naar zijn huis!

De Franse stad Laigneville in Picardië heeft een slimme burgemeester die orde op zaken stelde toen iemand de omgeving vervuilde. Maar laten we bij het begin beginnen. Een man maakte een wandeling in het bos om van de schone lucht en de prachtige natuur te genieten. Plotseling zag hij een verdachte vrachtwagen.

Hij besloot om te gaan kijken waar deze naar toe ging. De auto stopte aan de rand van het bos en de chauffeur begon bouwafval en andere rommel te lossen. Hij moet er zeker van zijn geweest dat niemand hem had gezien en dat hij ermee weg zou komen, maar dat was niet zo. De getuige van het incident bracht de burgemeester ervan op de hoogte.


mayor-turned-garbage


Die ontdekte al snel dat de persoon die verantwoordelijk was voor de vervuiling van het bos voor een lokaal bouwbedrijf werkte. Hij besloot hem een lesje te leren en al het afval terug te brengen naar de eigenaar. Hij regelde een vrachtwagen en het vuilnis werd naar het terrein terug gebracht.
mayor-turned-garbage11


Onvoorstelbaar hoeveel telefoontjes ik kreeg van burgemeesters uit heel Frankrijk en zelfs uit het buitenland. Iedereen steunde me en wil ook zo handelen – zei de trotse Christophe Dietrich.

mayor-turned-garbage3


Maar één iemand was niet zo blij en begon de burgemeester van zeer ongepast gedrag te beschuldigen. Diens antwoord was kort:

Ik heb niets illegaals gedaan. Ik heb alleen maar de rommel aan de rechtmatige eigenaar teruggegeven.

mayor-turned-garbage22

Pagina 1 van 1


bron : heftig.de

Hoewel het geen klassieke schoonheden zijn, bezitten ze meer dan die magere schoonheden. Bekijk de meest onconventionele modellen ter wereld!
Heel veel tieners hebben een laag zelfbeeld. Hun onzekerheden hebben vaak te maken met populaire schoonheidsnormen en het promoten van de perfecte look en een dun lichaam. Jongeren vergelijken zich met zogenaamd perfecte mensen en denken dat ze ver vWeet Je Hoe Je In 10 Seconden Een Ei Kunt Pellen? Kijk Maar Hoe Eenvoudig Dat Is!
Waarschijnlijk heb je nog nooit met het probleem geworsteld om gekookte eieren te pellen. Soms is de schaal zo hard dat hij moeilijk te breken is. En wanneer hij scheurt, zit je meestal met een half ei.  Wij weten hoe je met dit probleem om moet gaa

Deze Film Zal Je Relaxed Doen Voelen! Kijk Zelf Maar!
Het hebben van een huisdier brengt altijd verantwoordelijkheid en vreugde met zich mee. Vooral de kleine puppies zijn zo vrolijk en blij dat je ze de hele tijd wilt knuffelen. Bekijk de video, die is gemaakt door Brandy Haran. De journalist en filmma

Angst? Voor hun, bestaat dit begrip niet! 15 foto’s die u laten ontspannen!
Deze foto’s kunnen u ongetwijfeld hartkloppingen… ongeacht hoe dapper u bent. Voor sommige situaties heeft u hoge weerstand nodig tegen stress en adrenaline. Bekijk hier 15 foto’s voor wie “angst” niet bestaat! (Gordon W