Hij dumpte afval in het bos en reed weg. Tot zijn verbazing bracht iemand alles terug naar zijn huis!

De Franse stad Laigneville in Picardië heeft een slimme burgemeester die orde op zaken stelde toen iemand de omgeving vervuilde. Maar laten we bij het begin beginnen. Een man maakte een wandeling in het bos om van de schone lucht en de prachtige natuur te genieten. Plotseling zag hij een verdachte vrachtwagen.

Hij besloot om te gaan kijken waar deze naar toe ging. De auto stopte aan de rand van het bos en de chauffeur begon bouwafval en andere rommel te lossen. Hij moet er zeker van zijn geweest dat niemand hem had gezien en dat hij ermee weg zou komen, maar dat was niet zo. De getuige van het incident bracht de burgemeester ervan op de hoogte.


mayor-turned-garbage


Die ontdekte al snel dat de persoon die verantwoordelijk was voor de vervuiling van het bos voor een lokaal bouwbedrijf werkte. Hij besloot hem een lesje te leren en al het afval terug te brengen naar de eigenaar. Hij regelde een vrachtwagen en het vuilnis werd naar het terrein terug gebracht.
mayor-turned-garbage11


Onvoorstelbaar hoeveel telefoontjes ik kreeg van burgemeesters uit heel Frankrijk en zelfs uit het buitenland. Iedereen steunde me en wil ook zo handelen – zei de trotse Christophe Dietrich.

mayor-turned-garbage3


Maar één iemand was niet zo blij en begon de burgemeester van zeer ongepast gedrag te beschuldigen. Diens antwoord was kort:

Ik heb niets illegaals gedaan. Ik heb alleen maar de rommel aan de rechtmatige eigenaar teruggegeven.

mayor-turned-garbage22

Pagina 1 van 1


bron : heftig.de

Toen haar man haar na 37 jaar huwelijk verliet voor een jongere vrouw, vroeg ze hem om één ding… Ze had al een geweldig plan voor wraak in gedachten
Afscheid nemen is nooit gemakkelijk. Vaak kan het heel dramatisch zijn wanneer je er, na jaren van samenzijn, achter komt dat je partner is vreemdgegaan. Iemand die bedrogen is, verliest hun gevoel van eigenwaarde, en vraagt zich de hele tijd af watZodra je de eigenschappen van deze schoonmaakproducten leert kennen, gooi je al deze chemicaliën het huis uit!
Schoonmaken gebeurt helaas niet uit zichzelf. Mensen met een allergie hebben er de meeste moeite mee, niet alleen omdat ze het stof en vuil steeds opnieuw uit het huis moeten verwijderen, maar ook omdat ze geen gebruik kunnen maken van chemicaliën.

Wanneer je erachter komt waarom deze mensen op deze manier zijn gekleed, zal het je tot tranen toe beroeren… Dit verhaal had niet zo moeten eindigen!
Deze gebeurtenis zal zeker de geschiedenisboeken ingaan. Nooit eerder is er zoiets gebeurd! De ceremonie werd bijgewoond door meer dan 450 mensen. De meesten van hen droegen belachelijke roze badjassen met witte stippen. Je zou je af kunnen vragen wa

Een 17-jarige kunstenaar creëert interactieve illusies met behulp van alledaagse objecten. De effecten zijn echt geweldig!
Een 17-jarige kunstenaar uit de Tsjechische Republiek – Krystian Mensa – geprobeerde al toen hij nog maar een klein kind was de wereld en de dingen vanuit een ander perspectief te bekijken.   Zie zijn opmerkelijke werk! 1. Gevangen. Krystian bes