Een vrouw was boos op haar man omdat hij haar thuis niet hielp, maar toen zag ze zijn schoenen…

Het is wel erg gemakkelijk om iemand te beoordelen vanuit je eigen perspectief. Gewoon zeggen dat jij iets beter zou hebben gedaan. Het is ook zo dat je in iemand anders z’n schoenen moet hebben gestaan om een oordeel te vellen. Deire Sanford is moeder van twee kinderen en de vrouw van een militair uit South Carolina.

Zoals de meeste vrouwen is ze er niet zo blij mee als haar man van zijn werk thuiskomt en zijn spullen maar op de sofa gooit. Maar voordat Deire haar man veroordeelde, keek ze naar zijn schoenen en dat deed haar opnieuw nadenken voordat ze iets zei. Ze deelde haar observatie met andere vrouwen.


shoes-1560610_960_720

“Beste dames, Ik hoor jullie vaak klagen dat jullie mannen niet meehelpen als ze van het werk thuis komen. Dat ze niet mee uit willen gaan en hun eigen rommel niet netjes opruimen. Ze komen thuis en klagen over hoe moe ze zijn en gaan op de bank liggen uitrusten. Ze doen de TV aan of spelen tot diep in de nacht een of ander spel. Ik weet dat velen van ons hetzelfde probleem hebben. Ik ben een van die vrouwen. Ik was ook boos dat mijn man die net thuis was gekomen en uit ging rusten. Ik heb op een keer zijn schoenen in de gang gezet en ze eens goed bekeken. Hij had ze pas 5 maanden geleden gekregen. Toen besefte ik pas hoe vreselijk ik tegen hem deed toen ik riep dat hij mij niet hielp. Hij droeg deze schoenen alleen op zijn werk, en het zijn zware en stevige schoenen, maar er zaten toch gaten in de zool. Hoeveel heeft hij wel niet moeten lopen, om zijn nieuwe schoenen zo versleten te krijgen.

Ik beseft toen pas dat hij na een dag hard werken alleen maar wilde uitrusten en met de kinderen op de spelcomputer wilde spelen. Ik schrijf dit om jullie ervan bewust te maken dat onze mannen erg hun best doen. Ik weet dat ze er soms een puinhoop van maken en zich absurd kunnen gedragen, maar ze doen veel voor ons. Zij steunen ons en beschermen ons. Ze laten niet altijd merken hoe dankbaar ze zijn voor een schoon huis, een lekkere maaltijd of voor het zorgen voor de kinderen. Hoewel hij er niet vaak over praat, weet ik dat mijn man het ontbijt waardeert dat ik voor hem klaar maak en ook een gestreken uniform, waardoor hij wat langer kan slapen. Onze mannen zijn datgene waarop we onze gezin hebben gebouwd. Denk daaraan de volgende keer dat je man weer vermoeid thuis komt. Laat hem maar lekker uitrusten en probeer je in zijn schoenen te verplaatsen.”

z-1

Pagina 1 van 1


bron : hefty.co

Deze oplossing is ideaal voor fietsers in heuvelachtige steden.
Fietsen is een goedkope en gezonde manier om files te vermijden. Maar fietsen in de bergen kan de achilleshiel voor fietsers zijn. Gelukkig is in de Noorse stad Trondheim iets uitgevonden om dit probleem op te lossen: een startbaan voor fietsers.Terwijl ze op vakantie was werd ze aangevallen door twee mannen. Je raadt nooit wie haar kwam helpen!
 Een inwoonster van Groot-Brittannië, Georgia Bradley en haar vriend gingen niet al te lang geleden op hun droomvakantie. Ze gingen naar Kreta. In plaats van een droomvakantie, werd zij echter zij geconfronteerd met een onaangename verrassing. Toen

De raarste foto’s van het weerbericht op de achtergrond.
Soms gebeuren er natuurlijke fonemen soms het is het zo geweldig dat je het niet kan geloven. Dit zijn enkele van de gekste foto’s ooit vereeuwigd door atmosferische verschijnselen. Een ding is zeker, de weer en moeder natuur moet worden geresp

Wat zou jij doen met een miljoen dollar? Misschien net als hem?
Wie droomt er nou niet om wat extra geld te winnen? Het betalen van de rekeningen, boeken van een vakantie of boodschappen doen, of elke dag andere films kijken, droom jij niet om die extra nullen op je rekening te hebben? Gevoel van financiële zeke