Een vrouw was boos op haar man omdat hij haar thuis niet hielp, maar toen zag ze zijn schoenen…

Het is wel erg gemakkelijk om iemand te beoordelen vanuit je eigen perspectief. Gewoon zeggen dat jij iets beter zou hebben gedaan. Het is ook zo dat je in iemand anders z’n schoenen moet hebben gestaan om een oordeel te vellen. Deire Sanford is moeder van twee kinderen en de vrouw van een militair uit South Carolina.

Zoals de meeste vrouwen is ze er niet zo blij mee als haar man van zijn werk thuiskomt en zijn spullen maar op de sofa gooit. Maar voordat Deire haar man veroordeelde, keek ze naar zijn schoenen en dat deed haar opnieuw nadenken voordat ze iets zei. Ze deelde haar observatie met andere vrouwen.


shoes-1560610_960_720

“Beste dames, Ik hoor jullie vaak klagen dat jullie mannen niet meehelpen als ze van het werk thuis komen. Dat ze niet mee uit willen gaan en hun eigen rommel niet netjes opruimen. Ze komen thuis en klagen over hoe moe ze zijn en gaan op de bank liggen uitrusten. Ze doen de TV aan of spelen tot diep in de nacht een of ander spel. Ik weet dat velen van ons hetzelfde probleem hebben. Ik ben een van die vrouwen. Ik was ook boos dat mijn man die net thuis was gekomen en uit ging rusten. Ik heb op een keer zijn schoenen in de gang gezet en ze eens goed bekeken. Hij had ze pas 5 maanden geleden gekregen. Toen besefte ik pas hoe vreselijk ik tegen hem deed toen ik riep dat hij mij niet hielp. Hij droeg deze schoenen alleen op zijn werk, en het zijn zware en stevige schoenen, maar er zaten toch gaten in de zool. Hoeveel heeft hij wel niet moeten lopen, om zijn nieuwe schoenen zo versleten te krijgen.

Ik beseft toen pas dat hij na een dag hard werken alleen maar wilde uitrusten en met de kinderen op de spelcomputer wilde spelen. Ik schrijf dit om jullie ervan bewust te maken dat onze mannen erg hun best doen. Ik weet dat ze er soms een puinhoop van maken en zich absurd kunnen gedragen, maar ze doen veel voor ons. Zij steunen ons en beschermen ons. Ze laten niet altijd merken hoe dankbaar ze zijn voor een schoon huis, een lekkere maaltijd of voor het zorgen voor de kinderen. Hoewel hij er niet vaak over praat, weet ik dat mijn man het ontbijt waardeert dat ik voor hem klaar maak en ook een gestreken uniform, waardoor hij wat langer kan slapen. Onze mannen zijn datgene waarop we onze gezin hebben gebouwd. Denk daaraan de volgende keer dat je man weer vermoeid thuis komt. Laat hem maar lekker uitrusten en probeer je in zijn schoenen te verplaatsen.”

z-1

Pagina 1 van 1


bron : hefty.co

Deze eenzame gehandicapte hond stond op het punt om dood te gaan… Niemand had verwacht wat er zou gaan gebeuren.
De hond in onderstaande afbeelding heet Zeus. Hij bracht het grootste deel van zijn leven door bij een gezin in Amerika. Op een dag werd hij getroffen door neuronale degeneratie en raakte verlamd. De eigenaren besloten dat ze geen hond met “gebrekeZe bouwde een huis voor haar vader in een gebied van 51 vierkante meter. Zie de opmerkelijke resultaten van haar werk!
We hebben allemaal onze dromen. Soms hebben ze betrekking op onze toekomstige carrière – we willen een over de hele wereld belangrijk en beroemd iemand worden… En soms hebben ze betrekking op ons privéleven – dromen van bekende fa

Hou Je Niet Van Spinnen En Motten? Bekijk Degenen Die Je Vrienden Zouden Kunnen Worden. Dit Is Geen Grap, Kijk Zelf Maar!
Denken over spinnen en motten doet ons meestal rillen. We houden er niet van als ze in de buurt zijn en het enige waar ze op kunnen rekenen is… .een krant of een slipper. Maar soms is het de moeite waard om ze eens van dichterbij te bekijken, w

Ze hebben geen idee hoe dicht zij bij de dood waren! Hun staaltjes van verbijsterend!
Er zijn een aantal mensen met een saai leven. Zij hebben een injectie met spanning nodig om elke dag te kunnen leven! Het is een ware zoekerssensatie, welke van alles is afgestapt. Enkele die ontspannen! Na het zien van deze foto’s ga je je ech