Een 1400 jaar oude boom versiert prachtig een boeddhistische tempel.

Een Gingko is een van oorsprong uit China afkomstige boomsoort. Het is een relikwie en een endemische soort, wat betekent dat hij van nature onder heel bepaalde en specifieke condities voorkomt. Helaas wordt de Gingko in zijn natuurlijke omgeving bedreigd, en er zijn nog maar 167 over! Interessant is dat ze wel honderden jaren oud kunnen worden! Volgens onderzoek zijn sommige bomen mogelijk zelfs wel 3400 jaar oud!

De Gingko’s zijn bomen met geneeskrachtige eigenschappen, en een extract uit deze boom helpt bij het bestrijden van dementie en heeft in het algemeen het een goede invloed op de conditie.De boom is erg goed bestand tegen klimaatverandering, zodat hij zich heel goed over de hele wereld verspreidt en is in een heleboel landen vaak te vinden in parken.

2


Deze Gingko, die behalve in China ook veel aandacht heeft gekregen van mensen over de gehele wereld, staat in de boeddhistische Gu Guanyin tempel in de Zhongnan bergen. De gouden bladeren die hij laat vallen, vormen een prachtig tapijt rondom de boom, en geven de tempel zelfs een bijna magische uitstraling.

3


Er komen veel mensen naar de tempel, niet alleen om te bidden, maar ook om de boom te zien. Zo’n panorama zet je aan tot nadenken en reflectie.

14 5

 

Pagina 1 van 1


bron : thisiscolossal.com

Een paar creatieve ideeën voor simpele en bewezen gerechten. Ik had nooit verwacht dat van worstjes en pasta zoiets kon worden gemaakt!
Om iets lekkers en origineels te koken hoef je niet veel geld uit te geven aan dure en luxe producten. Soms is alleen een beetje creativiteit en tijd voldoende om iets echt heerlijks tevoorschijn te toveren. Hier zijn een paar simpele recepten voor lDeze man schopte niet alleen zijn huisdier brutaal uit de stoel, maar gaf hem ook nog een trap na.
Zo’n belediging kan niet onbeantwoord blijven.   Kijk hoe de kat wraak nam op zijn eigenaar. Dat is nou gerechtigheid.   Was je geamuseerd door dit filmpje? Deel hem dan met je vrienden op Facebook. 

Hij Nam Ontslag En Bouwde Het Huis Van Zijn Dromen Voor $4000 In Slechts Zes Weken!
Na het afstuderen, kreeg Dave Herrle een baan op kantoor. Hij haatte het vanaf het begin. Tijdens het wandelen langs de Appalachian Trail in 2007 veranderde Dave zijn kijk op het leven. Daar, in het bos, beloofde hij zichzelf dat hij niet zijn leven

7 jaar lang werkte hij aan een bijzonder project. Bekijk hier wat hij heeft gecreëerd!
30 jaar geleden heeft een man zeven jaar van zijn leven in een hand geverfde kunstwerk gemaakt. Een ongelooflijke ingewikkelde doolhof. Wie was het? Een professor? Een wiskundige? Tovenaar? Nee, nee… Het juiste antwoord is… een conciërge