Een 1400 jaar oude boom versiert prachtig een boeddhistische tempel.

Een Gingko is een van oorsprong uit China afkomstige boomsoort. Het is een relikwie en een endemische soort, wat betekent dat hij van nature onder heel bepaalde en specifieke condities voorkomt. Helaas wordt de Gingko in zijn natuurlijke omgeving bedreigd, en er zijn nog maar 167 over! Interessant is dat ze wel honderden jaren oud kunnen worden! Volgens onderzoek zijn sommige bomen mogelijk zelfs wel 3400 jaar oud!

De Gingko’s zijn bomen met geneeskrachtige eigenschappen, en een extract uit deze boom helpt bij het bestrijden van dementie en heeft in het algemeen het een goede invloed op de conditie.De boom is erg goed bestand tegen klimaatverandering, zodat hij zich heel goed over de hele wereld verspreidt en is in een heleboel landen vaak te vinden in parken.

2


Deze Gingko, die behalve in China ook veel aandacht heeft gekregen van mensen over de gehele wereld, staat in de boeddhistische Gu Guanyin tempel in de Zhongnan bergen. De gouden bladeren die hij laat vallen, vormen een prachtig tapijt rondom de boom, en geven de tempel zelfs een bijna magische uitstraling.

3


Er komen veel mensen naar de tempel, niet alleen om te bidden, maar ook om de boom te zien. Zo’n panorama zet je aan tot nadenken en reflectie.

14 5

 

Pagina 1 van 1


bron : thisiscolossal.com

Hij heeft geen armen, zij heeft geen benen… Hun relatie kan een bron van inspiratie voor vele mensen zijn.
Ahmad en Fátima zijn een echtpaar dat de wereld verrast met hun droom om vooruit te komen, en zich geen zorgen te maken over de obstakels die het leven hen heeft gebracht. Hij is een man van zesentwintig jaar zonder armen, en zij werd geboren zonder25 schokkende beelden die laten zien dat de wereld door een ernstig gevaar wordt bedreigd. Laten we eindelijk beginnen aandacht te schenken aan wat er om ons heen gebeurt!
Ecologie en de bescherming van het milieu zijn de laatste tijd erg populair geworden, waar bijna iedereen wel van heeft gehoord, maar slechts weinigen weten hoe milieubescherming moeten worden gedaan. De toestand van het milieu is erg slecht geworden

Lachende toeristen zittend op een olifant. Ze hebben geen idee wat het dier heeft moeten doormaken, zodat zij erop kunnen rijden!
 Een reis naar Azië kan een van de mooiste ervaringen in het leven zijn. Een van de leukste attractie is om op een olifant te rijden, maar onder dat ogenschijnlijk bescheiden vertier ligt een verschrikkelijke waarheid. Deze korte trips zijn erg pop

Met behulp van Google Maps ontdekt men het hele alfabet verstopt in steden.
Bij het zoeken naar een adres in Google Maps merkte Yousuke Ozawa iets op de virtuele gebouwen. Met behulp van satellietbeelden ontdekte hij dat de hoekpunten er in een paar plaatsen uitzien als de letters van het alfabet. Art Director droeg het zoek