Een 1400 jaar oude boom versiert prachtig een boeddhistische tempel.

Een Gingko is een van oorsprong uit China afkomstige boomsoort. Het is een relikwie en een endemische soort, wat betekent dat hij van nature onder heel bepaalde en specifieke condities voorkomt. Helaas wordt de Gingko in zijn natuurlijke omgeving bedreigd, en er zijn nog maar 167 over! Interessant is dat ze wel honderden jaren oud kunnen worden! Volgens onderzoek zijn sommige bomen mogelijk zelfs wel 3400 jaar oud!

De Gingko’s zijn bomen met geneeskrachtige eigenschappen, en een extract uit deze boom helpt bij het bestrijden van dementie en heeft in het algemeen het een goede invloed op de conditie.De boom is erg goed bestand tegen klimaatverandering, zodat hij zich heel goed over de hele wereld verspreidt en is in een heleboel landen vaak te vinden in parken.

2


Deze Gingko, die behalve in China ook veel aandacht heeft gekregen van mensen over de gehele wereld, staat in de boeddhistische Gu Guanyin tempel in de Zhongnan bergen. De gouden bladeren die hij laat vallen, vormen een prachtig tapijt rondom de boom, en geven de tempel zelfs een bijna magische uitstraling.

3


Er komen veel mensen naar de tempel, niet alleen om te bidden, maar ook om de boom te zien. Zo’n panorama zet je aan tot nadenken en reflectie.

14 5

 

Pagina 1 van 1


bron : thisiscolossal.com

Hij sneed een gat in een aardappel en zette er een stengel in. Een paar weken later kreeg hij iets heel moois!
Rozen zijn prachtige bloemen die we vaak in de tuin planten. Ze zien er geweldig uit, geuren heerlijk en hun blaadjes zijn eetbaar. Ze passen mooi bij gladiolen, lelies en allerlei vaste planten. Hun unieke uitstraling zet aan tot het maken van diverOok jij kunt gehandicapte dieren helpen! Soms kost het maar weinig om hun leven gemakkelijker te maken!
Gehandicapte dieren kunnen, net zoals mensen met een handicap, ook van het leven genieten. Je hoeft alleen maar te weten wat je moet doen om hen te helpen. Deze zorgverleners doen hun best om ervoor te zorgen dat hun huisdieren het comfort krijgen da

Nee! Dit Is Geen Plak Zoete Watermeloen! Kijk Goed!
Op het eerste gezicht lijkt het een sappige stukje watermeloen, maar niets is minder waar! Als je goed kijkt zul je zeker het slim verborgen interieur en de gaten voor de tentharingen zien. Jawel! Dit is een solide en praktische tent en een ontwerp d

Een vrouw was boos op haar man omdat hij haar thuis niet hielp, maar toen zag ze zijn schoenen…
Het is wel erg gemakkelijk om iemand te beoordelen vanuit je eigen perspectief. Gewoon zeggen dat jij iets beter zou hebben gedaan. Het is ook zo dat je in iemand anders z’n schoenen moet hebben gestaan om een oordeel te vellen. Deire Sanford is mo