Een 1400 jaar oude boom versiert prachtig een boeddhistische tempel.

Een Gingko is een van oorsprong uit China afkomstige boomsoort. Het is een relikwie en een endemische soort, wat betekent dat hij van nature onder heel bepaalde en specifieke condities voorkomt. Helaas wordt de Gingko in zijn natuurlijke omgeving bedreigd, en er zijn nog maar 167 over! Interessant is dat ze wel honderden jaren oud kunnen worden! Volgens onderzoek zijn sommige bomen mogelijk zelfs wel 3400 jaar oud!

De Gingko’s zijn bomen met geneeskrachtige eigenschappen, en een extract uit deze boom helpt bij het bestrijden van dementie en heeft in het algemeen het een goede invloed op de conditie.De boom is erg goed bestand tegen klimaatverandering, zodat hij zich heel goed over de hele wereld verspreidt en is in een heleboel landen vaak te vinden in parken.

2


Deze Gingko, die behalve in China ook veel aandacht heeft gekregen van mensen over de gehele wereld, staat in de boeddhistische Gu Guanyin tempel in de Zhongnan bergen. De gouden bladeren die hij laat vallen, vormen een prachtig tapijt rondom de boom, en geven de tempel zelfs een bijna magische uitstraling.

3


Er komen veel mensen naar de tempel, niet alleen om te bidden, maar ook om de boom te zien. Zo’n panorama zet je aan tot nadenken en reflectie.

14 5

 

Pagina 1 van 1


bron : thisiscolossal.com

Een ongewone reddingsoperatie in een meer heeft een hertje gered dat met de stroming vocht
Op een warme dag een boottochtje maken op het meer is de perfecte manier om te ontspannen. Lui op het water drijvend moet je wel je ogen openhouden, want je weet maar nooit of er niet iets onverwachts kan gebeuren dat onze tussenkomst vereist. Twee vDeze portemonnee werd 24 jaar geleden vermist in de oceaan. Onlangs teruggegeven aan de eigenaar!
24 jaar geleden verloor een man zijn portemonnee in de oceaan. Hij was ervan overtuigd dat hij zijn portemonnee en zijn inhoud zoals ID’s, bibliotheekkaarten of ATM-kaarten voorgoed had verloren. De kans om het in het water terug te vinden was

Niet alleen honden en katten worden door mensen misbruikt en achtergelaten. Zo’n wreed lot overkomt ook ezels
India is een land waar dieren meestal geen gemakkelijk leven hebben. De straten in de steden zitten vol met loslopende honden en katten; daarnaast bieden boeren op het platteland vaak niet de beste omstandigheden voor hun vee. Dieren die hun meesters

Deze 4 woorden kunnen elke relatie kapot maken! Zeg zoiets nooit tegen je partner!
Zelfs het best afgestemde koppel kan problemen hebben, als er emoties aan communicatie worden toegevoegd. In de hitte van de strijd laat ons brein ons woorden zeggen die we helemaal niet willen zeggen. Verbale wonden hebben veel tijd nodig om te hele