Hij sneed een banaan in tweeën en deed er een paar blokjes chocolade in. Toen ik het uiteindelijke effect zag, was ik met stomheid geslagen!

Als het om snelle en eenvoudige desserts gaat, staan er tal van recepten online en in kookboeken. Maar hier houden we het meeste van. Heel makkelijk te maken, het vult, en vooral: het smelt in je mond. 

Niet alleen kinderen zullen er van houden, maar volwassenen zullen ook gretig naar dit originele dessert grijpen.

Basisingrediënten:

– 1 banaan

– 1 theelepel toffee

– 1 theelepel chocolade

– 1 theelepel rozijnen.

1. Snijd de banaan open en doe alle ingrediënten erin.

2


2. Wikkel het goed in met aluminiumfolie.

33. Zet het in de oven op 250-300° en bak het 10 tot 15 minuten (afhankelijk van de grootte van de vrucht).

4

 bron : youtube.com

Hij deed een dode muis in een pot gevuld met Mountain Dew. Na 30 dagen keek hij er weer in. Je wilt niet weten wat hij zag!
Ik wed dat je je afvraagt waarom iemand zo’n experiment zou willen doen? Ik zal het je uitleggen. Een tijdje geleden kwam het geval Ronald Ball in de publiciteit. Naar eigen zeggen vond hij na het openen van een blikje Mountain Dew er een dode muisGrote Bange Ogen Kijken Soms In Wat Vreemde Plaatsen. Maak Kennis Met Enkele Van Onze Meest Bizarre Fobieën.
Angst is een van de lastigste gevoelens die ons bijna elke dag vergezellen. We zijn bang voor slangen, spinnen, artsen, of een plotselinge stijging in koers van de frank. Soms kan de bron van onze angsten en fobieën een beetje… tactloos zijn.

Het kostte hem 13 jaar om zo’n verassing voor te bereiden voor zijn dochter haar afstudering! De effecten bewegen!
Deze unieke vader, heeft 13 jaar een cadeau voorbereid voor zijn dochter, hij gaf het toen zij met haar school klaar was. Toen de school begon, gaf hij de boek “Oh The Place You’ll Go”, geschreven door dr. Seuss. En het is vanaf die

Dierlijke hybriden uit de hele wereld. Het is moeilijk te geloven dat ze echt bestaan! Zie de geweldige foto’s!
Ik dacht dat ik alle wilde dieren op aarde had gezien. Ik had echter niet verwacht dat het mogelijk was om ze bij elkaar te zetten en nog meer verbazingwekkende wezens te maken. Sommige zijn lief, sommige zien eruit als het monster van Frankenstein&#