Zijn honden koppig? Dat blijken ze wel te zijn. Het bewijs is een opname die bijna 10 miljoen internetgebruikers heeft vermaakt

Honden houden in het algemeen van wandelen, apporteren en speels zonder riem rondrennen. Er zijn echter momenten waarop deze viervoeters liever gaan liggen en gewoon niets doen. Dat was een probleem dat de eigenaar van een golden retriever had, die zijn eigenaar liet weten dat het park een perfecte plek voor hem was en dat hij nergens anders naar toe wilde. Niet alle honden zijn ongehoorzaam, maar soms hebben ze net als mensen een slecht humeur of hebben hun dag niet en willen dan gewoon niet gehoorzamen.

De eigenaar moet dan rustig blijven en het dier laten weten dat hij/zij hun wil niet aan hun eigenaar of het hele gezin kan opleggen. Soms is dat heel moeilijk, vooral wanneer de hond erg grappig is in zijn koppigheid.


63176


Een huisdier dat had besloten om dwars te liggen, werd in het stadspark op video opgenomen. Zijn eigenaar probeert hem aan te moedigen om met hem mee naar huis te gaan, maar de hond blijft maar lui in het gras rollen. De eigenaar ziet er heel grappig uit als hij probeert de hond op te pakken. Pas na even met een stok rond te zwaaien, die misschien weggegooid had kunnen worden om de hond te laten apporteren, staat de hond gracieus op en loopt naar de eigenaar toe.

Het zien van luie honden doet ons tranen met tuiten lachen.

Pagina 1 van 1


bron : nolocreo.com

Deze vrouw is 97 jaar oud, maar haar lichamelijke conditie zou een tiener jaloers maken. Kom achter haar geheim!
Sommigen zijn sinds hun jeugd serieus, anderen houden altijd iets van een kind in zich. De 97-jarige Jane, die bekend staat als “Dancing Jane”, behoort tot de laatste categorie. Het is echt een fantastische oldie! Dankzij haar krijgt hetDit is niet het resultaat van een draconische dieet! Kijk hoe je er heel snel beter uit kunt gaan zien!
Adobe Photoshop is een van de beste foto bewerkingsprogramma’s die beschikbaar zijn. Bijna iedereen gebruikt het. Van fotografen en grafisch ontwerpers tot gewone mensen die hun foto’s een beetje willen oppoetsen. Als we zelf niet weten hoe w

Toen ze werden uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje voor een zesjarige, kwamen de gasten niet opdagen, en de boze moeder schreef er online over… maar zo’n reactie had ze niet verwacht!
Er is niemand die niet graag jarig is. Vooral kinderen zijn erg enthousiast over het feest, de cadeautjes en het plezier dat dit hun dag is. Helaas is dit niet in elke situatie de beste dag. De zesjarige Glenn Buratti kwam daar achter. De jongen is a

Ze vond een gewonde hond op het strand terwijl ze op vakantie was. Ze deed vervolgens een gedurfde stap. Ik ben onder de indruk!
Toen ze op vakantie naar Thailand ging, had Jamie Smith niet verwacht dat ze een souvenir mee terug zou brengen die haar leven zou veranderen! WTijdens het wandelen op het strand zag ze een arme, kleine hond, die zijn verlamde lichaam over het zand s