Een blanke Amerikaanse vrouw beviel van een zwarte drieling! Hoe is dat mogelijk?

Een echtpaar veroorzaakte flink wat opschudding in de Verenigde Staten toen ze hun gezin op een heel unieke manier begonnen: niet alleen door kinderen te adopteren, maar ook door levende embryo’s te accepteren. Aaron en Rachel Halbert waren een gelukkig getrouwd stel. Na een succesvolle verloving trouwden ze.

Hun droom was om kinderen te krijgen die hun huis zouden vullen met geluk en gelach. Helaas was dit om medische redenen onmogelijk. Het paar besloot toen om hun gezin op een andere manier op te bouwen.

adoption-of-embryos-pas


Aaron en Rachel stonden altijd open voor andere mensen, culturen of verschillen. Toen ze erachter kwamen dat adoptie de enige manier was waarop ze kinderen zouden kunnen krijgen, besloten ze om een zwart kind aan te nemen, omdat die de kleinste kans hebben op het vinden van een familie die hen alles zal geven wat ze nodig hebben.

Deze twee werden opgenomen met veel liefde en begrip.

adoption of embryos (5)


Dus werd de familie Halbert uitgebreid met twee zwarte kinderen: een jongen en een meisje. Het echtpaar was gelukkig, maar toen ze van het National Embryo Donation Center hoorden, wilden ze hun gezin nog verder uitbreiden. Het centrum heeft embryo’s die niet gewenst zijn of vernietigd zullen worden. Zij worden beschikbaar gesteld voor koppels die geen kinderen kunnen krijgen, maar deel willen nemen aan het in vitro proces.

De Halbert’s zijn de prachtige ouders van twee geadopteerde kinderen.

Dit verhaal gaat verder op de volgende pagina. 

adoption of embryos (8)bron : littlethings.com

Denk jij dat je slim en moeilijk te misleiden bent? Probeer dan de naakte vrouw op deze foto te vinden!
Nu heb je de kans om te kijken of je scherp genoeg bent om de verborgen modellen in deze foto’s te vinden. De meeste mensen vinden dat het te moeilijk is en geven na een paar minuten al op. Probeer maar, misschien lukt het jou wel! Bekijk de foEen anonieme informant bracht een man naar een gat tussen de gebouwen. Hij kon niet geloven wat hij daar vond!
Milieuactivisten van de Wildlife Friends Foundation Thailand (WFFT) kregen een melding dat er een aap gevangen zat in een nauw gat tussen twee gebouwen. Toen ze daar aankwamen, konden zij niet geloven wat ze zagen. Ze ontdekten direct het bange dier

Deze Hond Reist Bijna 13 Kilometers Om Zijn Vrienden Te Voeden
Een dakloze hond in Brazilië loopt elke dag over deze lange weg om zijn vrienden te voeden. Lilica woont samen met andere dieren in een houten kamer: katten, kippen en muilezels. De laatste paar jaar liep deze hond meer dan 13 kilometer per dag naar

Puppies tegenover oudere honden. Bekijk deze ontroerende foto’s die laten zien hoe viervoeters ouder worden!
Honden worden veel sneller oud dan mensen. De eerste tekenen van veroudering kunnen vrijwel direct zichtbaar worden. Huisdieren bewegen zich langzamer, eten minder en slapen meer. Ze kunnen flink dik worden of veel gewicht verliezen. Ze krijgen gemak