Een blanke Amerikaanse vrouw beviel van een zwarte drieling! Hoe is dat mogelijk?

Een echtpaar veroorzaakte flink wat opschudding in de Verenigde Staten toen ze hun gezin op een heel unieke manier begonnen: niet alleen door kinderen te adopteren, maar ook door levende embryo’s te accepteren. Aaron en Rachel Halbert waren een gelukkig getrouwd stel. Na een succesvolle verloving trouwden ze.

Hun droom was om kinderen te krijgen die hun huis zouden vullen met geluk en gelach. Helaas was dit om medische redenen onmogelijk. Het paar besloot toen om hun gezin op een andere manier op te bouwen.

adoption-of-embryos-pas


Aaron en Rachel stonden altijd open voor andere mensen, culturen of verschillen. Toen ze erachter kwamen dat adoptie de enige manier was waarop ze kinderen zouden kunnen krijgen, besloten ze om een zwart kind aan te nemen, omdat die de kleinste kans hebben op het vinden van een familie die hen alles zal geven wat ze nodig hebben.

Deze twee werden opgenomen met veel liefde en begrip.

adoption of embryos (5)


Dus werd de familie Halbert uitgebreid met twee zwarte kinderen: een jongen en een meisje. Het echtpaar was gelukkig, maar toen ze van het National Embryo Donation Center hoorden, wilden ze hun gezin nog verder uitbreiden. Het centrum heeft embryo’s die niet gewenst zijn of vernietigd zullen worden. Zij worden beschikbaar gesteld voor koppels die geen kinderen kunnen krijgen, maar deel willen nemen aan het in vitro proces.

De Halbert’s zijn de prachtige ouders van twee geadopteerde kinderen.

Dit verhaal gaat verder op de volgende pagina. 

adoption of embryos (8)bron : littlethings.com

Hij giet een emmer heet water over zijn auto… En dit is wat op de motorkap verschijnt!
Auto’s werden vroeger gebruikt om efficiënt en snel van punt A naar punt B te reizen. Tegenwoordig kunnen we ons vrijwel geen leven zonder hen voorstellen. Elk jaar reizen we duizenden kilometers, zorgen voor ze, maken ze schoon en doen er een helEen vrouw gaf de daklozen te eten, ze wist niet dat ze daardoor over de hele wereld beroemd zou worden!
Het helpen van zwakkeren is wat de meeste van ons in ons bloed hebben. Velen van ons kunnen de armen een helpende hand toesteken, zonder iets terug te verwachten. Deze houding is prachtig. Maar hoewel we zelden aarzelen om anderen te helpen via goede

De jury stopte haar optreden en beweerde dat ze vals speelde en playbackte. Ze besloot te bewijzen dat ze het verkeerd hadden!
Entertainment programma’s zoals talentenjachten breken populariteitrecords. Miljoenen televisiekijkers, een overvol publiek, en duizenden kandidaten dromen ervan zich te kwalificeren en in de show te komen. De motivatie voor deelname zijn veler

Tijdens het ontdekken van de zolder van zijn grootvader kwam hij een vreemde koffer tegen! Dit vond hij geweldig!
Voor veel mensen een zolder een soort van magazine. Er was daar veel rotzooi en onbruikbare spullen na een bepaalde tijd. Deze plek te bezoeken na een lange tijd kun je echte schat vinden! Dit is dus ook in dit geval gebeurd.