Een blanke Amerikaanse vrouw beviel van een zwarte drieling! Hoe is dat mogelijk?

Een echtpaar veroorzaakte flink wat opschudding in de Verenigde Staten toen ze hun gezin op een heel unieke manier begonnen: niet alleen door kinderen te adopteren, maar ook door levende embryo’s te accepteren. Aaron en Rachel Halbert waren een gelukkig getrouwd stel. Na een succesvolle verloving trouwden ze.

Hun droom was om kinderen te krijgen die hun huis zouden vullen met geluk en gelach. Helaas was dit om medische redenen onmogelijk. Het paar besloot toen om hun gezin op een andere manier op te bouwen.

adoption-of-embryos-pas


Aaron en Rachel stonden altijd open voor andere mensen, culturen of verschillen. Toen ze erachter kwamen dat adoptie de enige manier was waarop ze kinderen zouden kunnen krijgen, besloten ze om een zwart kind aan te nemen, omdat die de kleinste kans hebben op het vinden van een familie die hen alles zal geven wat ze nodig hebben.

Deze twee werden opgenomen met veel liefde en begrip.

adoption of embryos (5)


Dus werd de familie Halbert uitgebreid met twee zwarte kinderen: een jongen en een meisje. Het echtpaar was gelukkig, maar toen ze van het National Embryo Donation Center hoorden, wilden ze hun gezin nog verder uitbreiden. Het centrum heeft embryo’s die niet gewenst zijn of vernietigd zullen worden. Zij worden beschikbaar gesteld voor koppels die geen kinderen kunnen krijgen, maar deel willen nemen aan het in vitro proces.

De Halbert’s zijn de prachtige ouders van twee geadopteerde kinderen.

Dit verhaal gaat verder op de volgende pagina. 

adoption of embryos (8)bron : littlethings.com

Een moeder verloor haar dochter na het posten van haar foto op Facebook! Het had niet zo hoeven eindigen…
Voor de meeste mensen is het internet een zegen. Maar weinig mensen beseffen hoe gevaarlijk het kan zijn. Een moeder die iets ergs overkwam, heeft dit uit de eerste hand ervaren. Probeer jezelf in haar schoenen te stellen. Stel je voor dat je een uitHet charmante eiland in de Adriatische Zee. Je raad nooit hoe het is!
Voor de kust in Kroatië ligt een kleine eiland. Vanaf de kant zul je niet zien, maar Google Earth zal zien dat deze mooie plek.

Hij Nam Een Foto Tijdens De Tour Of The Mansion. Deze Foto Veroorzaakte Een Storm Op Het Internet!
In Greencastle is er het bekende verhaal van de Pink Lady. Niet ver van de stad is een in 1800 gebouwd landhuis dat al lang geleden is verlaten. Het behoorde aan de familie van O’Hare. De legende zegt dat Irene O’Hare het gebouw sinds haa

Laat jij je niet voor de gek houden door optische illusies? Je zult van gedachten veranderen als je erachter komt wat deze foto laten zien!
Optische illusies worden waargenomen als visuele beelden die afwijken van de objectieve realiteit. Sommige optische illusies zijn al jaren geleden verklaard, maar er komen steeds weer nieuwe die je hersenen nog meer verbazen. En hoewel we weten dat o