Deze Hond Reist Bijna 13 Kilometers Om Zijn Vrienden Te Voeden

Een dakloze hond in Brazilië loopt elke dag over deze lange weg om zijn vrienden te voeden.

Lilica woont samen met andere dieren in een houten kamer: katten, kippen en muilezels. De laatste paar jaar liep deze hond meer dan 13 kilometer per dag naar het huis van een dierenvriend.

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daar wachtte deze vrouw op hem om hem een zak met voedsel te geven.

 

Vond je het leuk? Klik en deel het!

 

Pagina 1 van 1Raad wat achter dit kastje staat! Wat deze ouders deden is een supertoffe verrassing.
Wanneer dit huis werd gebouwd, was die jongen 2 jaar oud. Deze kamer dient als een kast voor onnodige dingen, vooral vanwege helling van het dak. De kamer werd met linoleum en oude beschot bedekt en had een oude lichtschakelaar. goer.org De ingang toDeze fotograaf zag iets op de muur van het gebouw. Je raad nooit wat dat is….. WAUW!
Fotograaf Paolo Seimandi bracht een bezoek aan Nationaal Park Gran Paradiso, Noord-Italië, toen zijn aandacht getrokken werd door iets vreemds. Kijk goed, en probeer te raden zonder verder te kijken, wat Seimandi zag.

5 eenvoudige daden van vriendelijkheid. Zie hoe weinig je soms hoeft te doen om iemands dag te veranderen!
Soms hoef je maar heel weinig te doen om een glimlach op iemands gezicht te toveren, de dag te veranderen. Ongeacht waar we zijn, kunnen we iemand anders zijn problemen en behoeften zien. Waarom zouden we niet helpen als we denken dat iemand onze uit

De gehele waarheid over de frietjes van McDonald’s!
Wie minstens één keer frietjes van McDonald’s heeft gehad, weet in elk geval dat ze heerlijk smaken. Ze zijn zacht, knapperig en verslavend. Om bezwaren van consumenten over waar ze van zijn gemaakt zijn te voorkomen (of zelfs te verbeteren), hee