Ze brachten een bezoek aan een oude mijn, en nadat ze deze foto hebben gezien weten ze dat ze nooit meer terug zullen gaan!

Er zijn op aarde plaatsen die meer of minder eng zijn. Verlaten ziekenhuizen, spooksteden of huizen die in een niemandsland staan waar niet veel mensen komen. Waarom zou je je hart vermoeien met constante angst. Maar je vindt altijd wel iemand die door deze plaatsen wordt aangetrokken. Iemand die niet rustig kan zitten totdat ze weten wat er achter die berg ligt, wat er nog over is van oorlogsbunkers en waar die ondergrondse mijn eindigt. Iemand die de geruchten over geesten in verlaten huizen en vreemde geluiden op de zolder van oma zelf wil nagaan.

De jongen die zichzelf verschuilt achter het pseudoniem Ecocide was op vakantie toen hij besloot met zijn vrienden een verlaten mijn te bezoeken. Bij de voorbereiding om naar binnen te gaan, namen ze een paar foto’s… Toen ze er later naar keken, waren ze echt geschokt!De eerste foto’s zijn nogal gewoontjes. Er is niets bijzonders, gewoon wat rotsen en een zwart gat.

1


Maar toen ze eenmaal wat dichter bij de ingang van de mijn waren gekomen, begon het er al wat vreemder uit te zien.

2


Zie jij het ook? Er is iets in het duister!

3


 Toen ze door de foto’s bladerden, merkten ze een figuur op die zich in de duisternis verborg. Zou er nog een verdwaalde mijnwerker kunnen zijn geweest?

4


Misschien is het gewoon de weerspiegeling van het licht… of misschien ook niet…

Pagina 1 van 1


bron : imgur.com

10 geweldige plekken in de wereld. Als je er nog niet bent gewoon, pak je spullen en ga direct.
De wereld is een geweldige plek. In elk land, in elke hoek zijn er zoveel plekken dat je verast. Misschien is het dichtbij jou huis, misschien moet je lang reizen maar dat is het altijd waard. Bekijk de 10 geweldige plekken. 1. Velden met tulpen in NGoede daden die je doet komt altijd terug!
Hoewel veel mensen het niet geloven en het als bijgeloof beschouwen, denk ik persoonlijk dat wat je aan de wereld geeft, altijd naar jou terug komt. In een of andere vorm zal het goede dat je met anderen deelt, naar jou terug keren, soms op een manie

Hij sprong in de rivier om een hond te redden. Toen hij de oever weer had bereikt, besefte hij wat hem was gevolgd!
Diep in de zee leven wezens waar zelfs de moedigste man nog bang voor zou worden. Chauliodus, blobvissen, Anoplogaster, Bathynomus of Steenvissen zijn maar een paar voorbeelden van de talloze ‘monsters’ die in zeeën en oceanen leven. Nie

Deze jongen werd met maar een been geboren, maar dat weerhield hem er niet van om een speciaal iemand te worden!
Nico Calabria is een zwemmer, turner, voetballer en leidt een heel actieve levensstijl. Theoretisch zou dat niet verrassend moeten zijn, zij het dat de jongen met maar een been is geboren. Ondanks zijn handicap is hij vanaf jonge leeftijd actief gewe