Ze brachten een bezoek aan een oude mijn, en nadat ze deze foto hebben gezien weten ze dat ze nooit meer terug zullen gaan!

Er zijn op aarde plaatsen die meer of minder eng zijn. Verlaten ziekenhuizen, spooksteden of huizen die in een niemandsland staan waar niet veel mensen komen. Waarom zou je je hart vermoeien met constante angst. Maar je vindt altijd wel iemand die door deze plaatsen wordt aangetrokken. Iemand die niet rustig kan zitten totdat ze weten wat er achter die berg ligt, wat er nog over is van oorlogsbunkers en waar die ondergrondse mijn eindigt. Iemand die de geruchten over geesten in verlaten huizen en vreemde geluiden op de zolder van oma zelf wil nagaan.

De jongen die zichzelf verschuilt achter het pseudoniem Ecocide was op vakantie toen hij besloot met zijn vrienden een verlaten mijn te bezoeken. Bij de voorbereiding om naar binnen te gaan, namen ze een paar foto’s… Toen ze er later naar keken, waren ze echt geschokt!De eerste foto’s zijn nogal gewoontjes. Er is niets bijzonders, gewoon wat rotsen en een zwart gat.

1


Maar toen ze eenmaal wat dichter bij de ingang van de mijn waren gekomen, begon het er al wat vreemder uit te zien.

2


Zie jij het ook? Er is iets in het duister!

3


 Toen ze door de foto’s bladerden, merkten ze een figuur op die zich in de duisternis verborg. Zou er nog een verdwaalde mijnwerker kunnen zijn geweest?

4


Misschien is het gewoon de weerspiegeling van het licht… of misschien ook niet…

Pagina 1 van 1


bron : imgur.com

Facebook Comment
Was je handen nadat je het sap uit deze vrucht hebt geperst! Je wilt niet eindigen als deze vrouw!
Het is bekend dat zelfgeperst sap de meeste voedingsstoffen bevat. Het is bijzonder gezond en bevat geen zoetstoffen en conserveermiddelen. Vaak persen we het van citrusvruchten zoals sinaasappels en grapefruit. We gebruiken niet alleen deze twee sooHij Veranderde Zijn Lelijke Vlekken In Iets Sensationeels! Kijk Wat Hij Deed Om Ze Te Verfraaien!
Voor veel mensen zijn moedervlekken echt een nachtmerrie. Ze hebben vaak last van complexen en voelen zich minder dan andere mensen. Deze man is geboren met rode vlekken op zijn armen en handen. Hij gebruikte zijn afwijking op een creatieve manier. K

Hij Maakte Iets Uit Niets Op Het Strand, Met Alleen Een Hark. Het Resultaat Is Verbluffend!
De kunstenaar Andres Amador uit San Francisco bewerkt de bodem. Hij gebruikt alleen… een hark. Amador maakt zijn geweldige tekeningen en geometrische patronen bij laag tij. Het tekenproces duurt ongeveer twee uur en beslaat een aanzienlijke opp

Vriendschap tussen een kind en een dier is geweldig. Deze foto’s bewijzen dat zonder enige twijfel.
Het hebben van een huisdier, met name een hond of kat, is de droom van miljoenen kinderen over de hele wereld. Zodra het huis en de financiën het toestaan, kan het gezin een huisdier hebben, en moeten de ouders beslissen een huisdier te nemen, omdat