Om De Kindertijd Van Zijn Zoon Te Herdenken, Kwam Hij Met Dit Gekke Idee! Dit Is Een Echt Bewijs Van Vaderliefde!

Keith Anderson woont in Peterborough (Ontario) en hij is een liefhebbende vader. Net als zijn zoon, houdt hij ook van tatoeages.

Elk jaar laat hij een tekening van zijn kind op zijn lichaam tatoeëren. Hij wil op deze manier Kai’s jeugd herdenken.


1De eerste tattoo was een madeliefje. Keith heeft het getatoeëerd toen zijn zoon 4 jaar oud was. Dit was één van zijn eerste tekeningen.

2Een jaar later tatoeëerde hij een huis en Kai’s handtekening op zijn rechterhand.

3bron : ilblog.paoloruffini.it

Een Dode Vrouw Beviel Van Haar Kind… En Toen Kwam Ze Weer Tot Leven.
Dit verbazingwekkende verhaal is ontroerend en doet je geloven in wonderen. Erica Nigrelli was 36 weken zwanger. Ze werkte als lerares op een school in Texas. Haar man Nathan werkte daar ook. Op een dag voelde de vrouw zich niet goed. Ze vertelde hetJe Bent Mooier Dan Je Denkt! Bekijk Dit Maar!
Wat voel je als je elke dag in de spiegel kijkt? Bekijk deze video… en je zult merken dat je mooier bent dan je denkt! Het merk Dove besloot om een sociaal experiment te doen, en de resultaten zullen je de ogen open! Bron: Dove pk Deel dit beri

Op de dag van hun scheiding gaf hij zijn vrouw een brief. De inhoud ervan is ontroerend…
In de wereld van vandaag breken meer en meer mensen me elkaar en  gaan scheiden. Als het voorbij is gooien ze alles eruit, en kunnen niet waardig afscheid nemen. Gelukkig gaat niet iedereen op die manier met een scheiding om. Michael woonde 20 jaar

Je zult niet geloven wat de leeftijd van deze vrouw is! Ik was geschokt toen ik erachter kwam hoe oud ze is!
Het verhaal van Nguyen Thi Phuon schokt mensen over de hele wereld. Sommigen zeggen dat ze een oplichtster is, anderen hebben medelijden met hoe ze eruit ziet. Het leven van Phuong veranderde in 2008. Ze veranderde in een paar dagen in een oude dame.