Eén snelle beweging kan een peuter van verstikking redden. Iedereen zou dit moeten weten!

Kinderen hebben de neiging om onvoorspelbaar te zijn en je moet ogen achter in je achterhoofd hebben om ze onder controle te houden en hen tegen de vele gevaren te beschermen. Ze zijn erg nieuwsgierig naar de wereld, en om nieuwe dingen te leren en om nieuw gevonden voorwerpen in hun mond te steken.

Een kort moment is voor een peuter genoeg om te stikken door een onderdeeltje van een stuk speelgoed of een kleine knopje. Het is gemakkelijk om te stikken, zelfs tijdens de maaltijd. Kinderen kunnen niet stilzitten aan tafel en lopen vaak rond met eten in hun mond of praten tijdens het kauwen. Een iets groter stukje kaas of wortel kan vast komen te zitten in de slokdarm en de luchttoevoer afsnijden. Geblokkeerde luchtwegen kunnen leiden tot ernstige hypoxie, wat kan eindigen in een coma, of in extreme gevallen zelfs de dood.
1Een organisatie voor onderwijs in eerste hulp – St. John Ambulance – postte een YouTube-video die laat zien wat je in het geval van een plotselinge verstikking moet doen. Een figuur uit een sprookje laat stap voor stap zien wat we in zo’n situatie moeten doen. Studies die door de organisatie zijn uitgevoerd zijn beangstigend! Ze tonen aan dat 80% van de ouders niet weten hoe ze in zulke omstandigheden moeten reageren!

Bekijk deze video en geeft het door. Misschien zal daardoor iemands leven worden gered!

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Hij Veranderde Zijn Lelijke Vlekken In Iets Sensationeels! Kijk Wat Hij Deed Om Ze Te Verfraaien!
Voor veel mensen zijn moedervlekken echt een nachtmerrie. Ze hebben vaak last van complexen en voelen zich minder dan andere mensen. Deze man is geboren met rode vlekken op zijn armen en handen. Hij gebruikte zijn afwijking op een creatieve manier. K15 voorbeelden van “iets niet goed”. Nummer 6 zal je tot tranen laten lachen!
We zijn bestand tegen kleine foutjes, zelfs fraude, maar soms zijn deze pogingen tot te smokkelen en iets afwijkends zo duidelijk en slecht, dat we ze direct zien. Hun makers zijn geen meesterbreinen van wangedrag, vaak zijn het gewoon ongelukjesR

Goede daden die je doet komt altijd terug!
Hoewel veel mensen het niet geloven en het als bijgeloof beschouwen, denk ik persoonlijk dat wat je aan de wereld geeft, altijd naar jou terug komt. In een of andere vorm zal het goede dat je met anderen deelt, naar jou terug keren, soms op een manie

Ik Beschouwde McDonald’s Restaurants Als Trashy Monsters Die Het Milieu Vernietigen. Deze Gebouwen Hebben Me Van Gedachten Doen Veranderen!
McDonald’s is één van ‘s werelds meest bekende merken in de wereld. We weten perfect het menu en de standaard verschijning van elk gebouw. Het is meestal zeer eenvoudig en onaantrekkelijk. Men zou denken dat de Amerikaanse gigant ons n