Een Dode Vrouw Beviel Van Haar Kind… En Toen Kwam Ze Weer Tot Leven.

Dit verbazingwekkende verhaal is ontroerend en doet je geloven in wonderen. Erica Nigrelli was 36 weken zwanger. Ze werkte als lerares op een school in Texas. Haar man Nathan werkte daar ook.

Op een dag voelde de vrouw zich niet goed. Ze vertelde het aan haar vrienden, viel flauw en toen stopte haar hart plotseling met slaan.

Haar man belde snel de hulpdiensten, beschreef de toestand van zijn vrouw en voerde daarna een reanimatie uit. Haar collega’s herhaalden de actie totdat de ambulance kwam. Ze namen Erica mee naar het ziekenhuis.

erica-nigrelli1


In het ziekenhuis begonnen de weeën en Erica’s hart stopte weer met slaan. De keizersnee werd uitgevoerd toen de vrouw in theorie al dood was. Direct na de operatie begonnen de artsen weer met de reanimatie en toen… gebeurde er een wonder – de vrouw kwam weer bij! Die dag werden twee levens gered die in gevaar waren.

erica-nigrelli2

Haar hartafwijking werd gecorrigeerd door een (kunstmatige) pacemaker en de twee meisjes – de moeder en haar dochter – voelen zich tegenwoordig goed. Ze danken hun leven aan de voorzienigheid en aan Erica’s collega’s die snel begonnen met de reanimatie.

erica-nigrelli3Bron

Werd je geraakt door dit verhaal? Niet onverschillig zijn, deel het met je vrienden! Laat ze weten hoe belangrijk eerste hulp is!

Pagina 1 van 1De vrouw werd boos toen haar hond de badkamer in rende terwijl ze onder de douche stond. Toen ze de badkamer weer uit liep werd alles duidelijk!
Mindi en haar man waren dol op hun tweejarige Schotse herder genaamd Papillon. Toen hij zich na de geboorte van hun dochter echter vreemd begon te gedragen en in meubels beet, begonnen ze te vermoeden dat het dier jaloers was op het meisje. Na een tiWandelend Door Het Bos Zag Hij Een Gat In De Grond! Gelukkig Keek Hij Naar Binnen!
Een inwoner van Finland wandelde van tijd tot tijd door de bossen. Lopend tussen de bomen zag hij vaak een leuke hond die wanhopig op zoek was naar voedsel. Toen hij probeerde hem te benaderen was het dier bang en rende weg. Op een dag besloot hij om

Heb je een zware dag gehad? Zorg ervoor dat je deze video bekijkt! Lachen gegarandeerd!
Deze kinderen weten wat leuk is, en hun capriolen laten je lachen als gekken. Geloof je me niet? Nog eventjes, dan kun je er op de moeilijke manier achter komen!

Een Klein Varkentje Won De Strijd Met Een Dodelijke Ziekte. Maar De Problemen Waren Nog Niet Voorbij …
Het varken Bentley had geen gemakkelijk leven. Op de leeftijd van negen maanden werd hij gediagnosticeerd met zeldzame bacteriële meningitis – een ziekte die slechts 10% van de patiënten overleeft. Bentley was een van de gelukkigen die deze v