Een Dode Vrouw Beviel Van Haar Kind… En Toen Kwam Ze Weer Tot Leven.

Dit verbazingwekkende verhaal is ontroerend en doet je geloven in wonderen. Erica Nigrelli was 36 weken zwanger. Ze werkte als lerares op een school in Texas. Haar man Nathan werkte daar ook.

Op een dag voelde de vrouw zich niet goed. Ze vertelde het aan haar vrienden, viel flauw en toen stopte haar hart plotseling met slaan.

Haar man belde snel de hulpdiensten, beschreef de toestand van zijn vrouw en voerde daarna een reanimatie uit. Haar collega’s herhaalden de actie totdat de ambulance kwam. Ze namen Erica mee naar het ziekenhuis.

erica-nigrelli1


In het ziekenhuis begonnen de weeën en Erica’s hart stopte weer met slaan. De keizersnee werd uitgevoerd toen de vrouw in theorie al dood was. Direct na de operatie begonnen de artsen weer met de reanimatie en toen… gebeurde er een wonder – de vrouw kwam weer bij! Die dag werden twee levens gered die in gevaar waren.

erica-nigrelli2

Haar hartafwijking werd gecorrigeerd door een (kunstmatige) pacemaker en de twee meisjes – de moeder en haar dochter – voelen zich tegenwoordig goed. Ze danken hun leven aan de voorzienigheid en aan Erica’s collega’s die snel begonnen met de reanimatie.

erica-nigrelli3Bron

Werd je geraakt door dit verhaal? Niet onverschillig zijn, deel het met je vrienden! Laat ze weten hoe belangrijk eerste hulp is!

Pagina 1 van 1Denk jij te weten wat op de bodem van het water ligt? Kijk hoe ver je er naast kan zitten!
Je weet eigenlijk nooit wat op de bodem van het water kan liggen… Soms krijg je het allen voor elkaar om even te gluren. Deze foto’s tonen de geheimen van de onderwaterleven aan en kan u herinneren aan hoe weinig wij weten wat er onder oppervlakt15 wereldberoemde boeken die je moet lezen voordat je dertig bent!
Lezen ontwikkelt onze hersenen, en laat ons niet alleen informatie beter onthouden en verwerken, maar ook om ons beter te kunnen inleven in de situatie van anderen. De kennis die schrijvers van boeken delen is heel belangrijk – we kunnen een mo

Kapotte Voorwerpen Kunnen Nog Op Verschillende Manieren Worden Gebruikt. Zie De Meest Interessante Voorbeelden Van Creative Recycling.
Wij produceren enorme hoeveelheden afval per dag. Oude en kapotte voorwerpen belanden op de stortplaats waar ze wachten op hun definitieve einde.   Sommige mensen besloten om de oude, nutteloze troep een nieuw leven te geven. Soms met een interessan

Deze vrouw is 97 jaar oud, maar haar lichamelijke conditie zou een tiener jaloers maken. Kom achter haar geheim!
Sommigen zijn sinds hun jeugd serieus, anderen houden altijd iets van een kind in zich. De 97-jarige Jane, die bekend staat als “Dancing Jane”, behoort tot de laatste categorie. Het is echt een fantastische oldie! Dankzij haar krijgt het