Producten die niet zijn zoals ze beschreven worden. Je bestelt iets en krijgt iets anders! Je zult niet geloven hoe je kunt worden opgelicht!

Kopen via internet is erg populair en je hoeft nergens verbaasd over te staan. Je kunt thuis allerlei dingen snel kopen zonder uren in de paskamer te hoeven zitten. Alle kleding is op foto’s heel goed te zien. Het ziet er allemaal mooi uit, het is de juiste maat en past als een handschoen bij de slanke modellen.
Zonder aarzeling klik je op “NU KOPEN” en na een paar dagen krijg je de kleding binnen. Opgewonden maak je het pakje open en plotseling is je enthousiasme verdwenen, omdat je ziet dat het product helemaal niet op de prachtige petticoat op de foto’s lijkt. Bekijk de voorbeelden van situaties waarin de spullen helemaal niet overeen kwamen met de beschrijving. Je zult een glimlach niet kunnen onderdrukken!


1. Sexy lichaam of een broek voor warmere dagen?

12. Het had van katoen moeten zijn maar het lijkt wel een synthetische stof te zijn

33. Zij vond het materiaal maar treurig…

24. Iemand probeerde kant, wat dit seizoen erg in de mode is. Dat was niet de beste keuze!

7bron : Niezgodność produktu z opisem

Facebook Comment
Zodra je de eigenschappen van deze schoonmaakproducten leert kennen, gooi je al deze chemicaliën het huis uit!
Schoonmaken gebeurt helaas niet uit zichzelf. Mensen met een allergie hebben er de meeste moeite mee, niet alleen omdat ze het stof en vuil steeds opnieuw uit het huis moeten verwijderen, maar ook omdat ze geen gebruik kunnen maken van chemicaliën.Een vrouw met drie kinderen werd door een man gegijzeld, en vermeed een tragedie door haar hoofd koel te houden!
Het komt soms voor dat iemand die je na staat een beul blijkt zijn, vooral wanneer in een relatie drugs en verslaving de overhand nemen. Cheryl Treadway zat helaas in zo’n erg vervelende situatie toen ze gegijzeld werd door haar drugsverslaafde vri

Geld Maakt Mensen Niet Rijk. Het Gedrag Van Deze Indiase Man Is Het Beste Bewijs Van Die Verklaring! Pas Op: Erg Aandoenlijk!
Soms dwingt armoede mensen tot een verscheidenheid aan misdrijven. Bij het nastreven van geld zijn ze in staat tot de ergste daden. Ze stelen en bedriegen vaak, en plegen zelfs moorden. Ze zijn tot alles in staat om extra geld te krijgen. Gelukkig ha

Hij Redde Een Hond Uit Het Asiel… En Daarna Heeft Die Hond Zijn Leven Gered
Toen een officier bij de luchtmacht David Sharpe terug kwam van een missie, werd hij gediagnosticeerd met een posttraumatische stressstoornis en een lichte depressie. Hij was vaak boos, soms onbeheersbaar. In de daarop volgende weken had hij zelfmoor