Schoolkinderen beschilderden de doodskist van een overleden 18-jarige. Ze deden dat vanwege een heel trieste reden

De achttienjarige Laura Hillier uit Burlington leed al een paar jaar aan leukemie. Helaas was ze niet in staat de ziekte te overwinnen en stierf in januari van dit jaar. Al haar vrienden van school woonden haar begrafenis bij.

Ze besloten de witte kist in een gedenkboek te veranderen. Zij schreven er honderden ontroerende boodschappen van liefde en steun op. Ze besloten ook haar favoriete kleur te dragen, paars. “Het leven is een lied… zing het zolang je hart klopt” – dat was de grootste inscriptie die tijdens de begrafenisplechtigheid op de kist te lezen was. De tiener had vier jaar lang op een stamceltransplantatie gewacht.In juli leek er een kans te zijn, maar door gebrek aan ziekenhuisbedden werd het proces enkele maanden vertraagd. Kort na de begrafenis publiceerde een van Laura’s vrienden ontroerende informatie op de site Imgur, wat bedoeld was om anderen aan te moedigen organen te doneren. Op dit moment is de familie van Laura bezig geld in te zamelen voor een stichting die stamcelonderzoek doet. Als je dit bericht mooi vond, deel het dan met je vrienden op Facebook.

1

2

Pagina 1 van 1Je kunt niet tekenen, maar je kind vraagt wel om hulp? Hier zijn briljante tips over hoe je van getallen dieren kunt maken en nog veel meer!
Niet iedereen is artistiek aangelegd, maar soms kan het niet anders en moet je een teddybeer of konijn tekenen. En je moet het zo doen dat het kind niet gaat vragen “Wat is dit? Zo ziet een teddybeer er niet uit”. Hulp komt van kunstenaarGebruik je de telefoon met de oplader aangesloten? Met die gewoonte kun je maar beter stoppen.
Jackie Fedro is een gelukkige moeder van vier kinderen. Samen met haar familie woont ze in Chicago. Haar 13-jarige dochter Gabbie droomde ervan voor Kerstmis de telefoon te krijgen die ze altijd al had gewild. En zo gebeurde het ook. De ouders gaven

Toen deze hond explosies van vuurwerk hoorde, verborg hij zich angstig onder een deken. Plotseling kwam er een kat naar hem toe en deed DIT!
Onafhankelijkheidsdag wordt in de Verenigde Staten op 4 juli grootschalig gevierd. Iedereen vind het prachtig om naar vuurwerk te kijken, maar huisdieren niet. Vooral honden met hun bijzonder gevoelige gehoor hebben een grote hekel aan de harde gelui

Zeven dagen lang at ze rauwe knoflook op een lege maag. De veranderingen in haar lichaam zijn enorm!
Studies hebben aangetoond dat het eten van rauwe knoflook voor het ontbijt grote invloed op de gezondheid heeft. Het verbetert de werking van het immuunsysteem en verlaagt de bloeddruk. Als je knoflook op een lege maag eet, vernietig je alle bacteri