Schoolkinderen beschilderden de doodskist van een overleden 18-jarige. Ze deden dat vanwege een heel trieste reden

De achttienjarige Laura Hillier uit Burlington leed al een paar jaar aan leukemie. Helaas was ze niet in staat de ziekte te overwinnen en stierf in januari van dit jaar. Al haar vrienden van school woonden haar begrafenis bij.

Ze besloten de witte kist in een gedenkboek te veranderen. Zij schreven er honderden ontroerende boodschappen van liefde en steun op. Ze besloten ook haar favoriete kleur te dragen, paars. “Het leven is een lied… zing het zolang je hart klopt” – dat was de grootste inscriptie die tijdens de begrafenisplechtigheid op de kist te lezen was. De tiener had vier jaar lang op een stamceltransplantatie gewacht.In juli leek er een kans te zijn, maar door gebrek aan ziekenhuisbedden werd het proces enkele maanden vertraagd. Kort na de begrafenis publiceerde een van Laura’s vrienden ontroerende informatie op de site Imgur, wat bedoeld was om anderen aan te moedigen organen te doneren. Op dit moment is de familie van Laura bezig geld in te zamelen voor een stichting die stamcelonderzoek doet. Als je dit bericht mooi vond, deel het dan met je vrienden op Facebook.

1

2

Pagina 1 van 1Onze wereld gaat de verkeerde kant uit… Deze foto’s vormen het beste bewijs!
De voortschrijdende globalisering heeft vele slechte gevolgen voor de natuurlijke omgeving. Jaar na jaar worden schadelijke stoffen in de lucht en het water uitgestoten, wat nog grotere verliezen veroorzaakt. Giftige gassen, industrieel afval van fabToen ze werden uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje voor een zesjarige, kwamen de gasten niet opdagen, en de boze moeder schreef er online over… maar zo’n reactie had ze niet verwacht!
Er is niemand die niet graag jarig is. Vooral kinderen zijn erg enthousiast over het feest, de cadeautjes en het plezier dat dit hun dag is. Helaas is dit niet in elke situatie de beste dag. De zesjarige Glenn Buratti kwam daar achter. De jongen is a

De Ontwikkeling In Onze Cultuur Gaat Soms Via Behoorlijk Interessante Paden. Zie Hoe De Wereld In Een Paar Decennia Is Veranderd.
Vind je de veranderingen die de laatste decennia hebben plaatsvonden leuk? Samen met de ontwikkeling van de technologie vonden er een aantal veranderingen in gewoontes en levensstijl plaats. Sommigen daarvan zijn gunstig, anderen… niet.  Hier

Wat de pinguïn deed versaste iedereen! Bekijk wat er kwam tot de redding!
De kleine pinguïn bracht hemzelf in serieuze problemen! Hij werd omringd door een groep orka’s, die zou kunnen blijken te zijn een heerlijk hapje te zijn.