Tien vreemde foto’s van beroemdheden, die je nog nooit eerder hebt gezien!

Populair zijn heeft vele voordelen maar ook nadelen. Aan de ene kant hoef je niet erg je best te doen om veel geld te verdienen. Aan de andere kant ben je altijd het doelwit van de paparazzi, die geen dom gezicht of ongepaste kleding zullen missen. Je kunt natuurlijk de grappigste en de saaiste foto’s samenbrengen.

Maar dat zal voor onderstaande foto’s niet nodig zijn. De acteurs, zangers, of beroemdheden zijn zo bekend dat iedereen ze herkent, en ze kunnen niemand anders dan zichzelf de schuld geven voor de manier waarop ze op deze foto’s staan. En het internet vergeet nooit iets :)


1. Jim Carrey in een vrouwenbadpak, want wie houdt hem tegen? :D

1


2. Zelfs grote jongens spelen soms graag met poppen. Hoe lang het ook geleden is, het internet herinnert het zich nog.

2


3. Zelfs van iemand die zo knap is als Mark Wahlberg zijn er foto’s in de trant van “wtf?”.

3


4. Usher’s gezicht zegt: “Ik hou van jou, kleine schildpad”: D

4


5. The Rock in een coltrui ;)

5bron : pinterest.com

Na 4 Jaar Pijn En Lijden Deed Hij Eindelijk Zijn Masker Af… De Reactie Van De Mensen? Onbeschrijfelijk!
Wang Gengxiang heeft meer dan vier jaar lang zijn gezicht verborgen onder een speciaal masker dat hem beschermde tegen nieuwsgierige ogen. Het masker had ook nog een andere functie. Het beschermde de wonden die waren veroorzaakt door een brand. WangTijdens een wandeling begonnen de poten van deze hond te bloeden. De eigenaar waarschuwt nu iedereen niet dezelfde fout te maken!
Iedereen is erg blij in de zomer. Het mooie, zonnige weer maak dat je een wandeling wilt maken en van de zon genieten. Waar we wel aan moeten denken is een goede zonnebrandcrème, iets om je hoofd mee te bedekken en goede hydratatie van het lichaam.

6 gevallen van hondengedrag die je zeker kent, maar weet je wat ze betekenen?
Honden zijn erg intelligente dieren die gemakkelijk kunnen worden getraind. We vertellen een hond net zolang ons een “poot” te geven totdat hij ons die geeft, en we raken ervan overtuigd dat ons huisdier begrijpt wat we zeggen. Helaas zul

Een gigantische kat is tevoorschijn gekomen op Google Maps. Niemand weet hoe hij hier is gekomen!
Vaak gebeuren er op Google Maps rare dingen, maar het blijft een menselijk concept. Begin van de maand in Hobson by, Nieuw-Zeeland (dichtbij Auckland), er kwam een vorm van kat! Raar, is het niet? Daarom hebben wij het verhaal van dichterbij gekeken.