Volgens veel beoordelingen is dit de beste reclame. Maar werd geblokkeerd hier in Europa.

Wees zeker dat je de reclame bekijkt en wat zijn vader toen dacht:)

Dit is erg indrukwekkend… als jij hetzelfde denkt, deel het dan met jouw vrienden.
Het afval van de een is de schat van een ander!
De decoraties met doppen zijn gemoderniseerd met decoraties van oude horloges. De doppen die iedereen al kent, en een mooie decoratie op het voorhoofd. Jawel, hij heeft een horlogebandje op zijn voorhoofd hangen. Een interessante hoofdtooi met pluim.15 sprookjesstraten overal op de wereld. Om daar langs te wandelen moet een waar genoegen zijn!
(Jay21310) 1. Molyvos op het eiland Lesbos, Griekenland.

Hij was geschokt toen hij eens goed naar een foto van zijn dochter keek… Hij kon niet geloven dat er achter haar rug iets verborgen was! Zie jij iets achter haar?
Een vriend van de familie zette de raadselachtige foto op Reddit. Dit veroorzaakte een storm onder gebruikers, die ten koste van alles het mysterie willen verklaren. Maar veel werd er niet duidelijker. Manipulatie met behulp van Photoshop werd uitges

De vrouw werd boos toen haar hond de badkamer in rende terwijl ze onder de douche stond. Toen ze de badkamer weer uit liep werd alles duidelijk!
Toen ze er waren legde hij zijn voorpoten op het bedje van Rachel. Haar moeder zag dat de lippen van het kind blauw waren geworden. De oudste, Amanda, rende het huis in en belde direct een ambulance. Ze was doodsbang en vreesde dat haar zusje zou ste