Volgens veel beoordelingen is dit de beste reclame. Maar werd geblokkeerd hier in Europa.

Wees zeker dat je de reclame bekijkt en wat zijn vader toen dacht:)

Dit is erg indrukwekkend… als jij hetzelfde denkt, deel het dan met jouw vrienden.
Een van haar concurrenten stapte bijna op haar gezicht… Maar ze stond snel weer op en deed iets dat iedereen verbaasde.
Doorzettingsvermogen, vastberadenheid en volharding zijn belangrijke eigenschappen die van pas komen in het leven. Het stellen van belangrijke doelen is erg eenvoudig, het is lastiger om ze ook te halen. Soms missen we de motivatie en geven we gemakkEen meisje vertelde haar vriendje deze hond weg te doen! Hij zette een advertentie op het internet. Je zult niet geloven wat hij schreef! :)
Natuurlijk ging de advertentie niet over de hond, maar over de vriendin.  “Ik en mijn hond zoeken een nieuw thuis,” vertelde de man. Hij voegde daaraan toe dat hij en zijn hond op zoek waren naar een nieuwe liefde. :)

De leeuwen hadden hun broer, die in een val terecht was gekomen, al jarenlang te eten gegeven. Zonder hun hulp zou het dier zijn gestorven van de honger!
Een dierenarts was snel ter plaatse om de grote kat te laten inslapen en hij moest een ingewikkelde operatie uitvoeren om het draad te verwijderen. De operatie werd verstoord door de andere leeuwen, die zich hadden verzameld en dreigend brulden, also

Ernstig Gewonde Pitbull Was Op Weg Naar Een Drukke Snelweg. Kijk Hoe Dit Verhaal Afliep.
Soms kan een beetje geluk iemands leven redden. Het verhaal van de dankbare hond Tyrion is daar het beste bewijs van.   De ernstig gewonde pitbull liep in de richting van een drukke snelweg. Gelukkig werd hij al snel opgemerkt door werknemers van de