Een Klein Varkentje Won De Strijd Met Een Dodelijke Ziekte. Maar De Problemen Waren Nog Niet Voorbij …

Het varken Bentley had geen gemakkelijk leven. Op de leeftijd van negen maanden werd hij gediagnosticeerd met zeldzame bacteriële meningitis – een ziekte die slechts 10% van de patiënten overleeft.

Bentley was een van de gelukkigen die deze verwoestende ziekte wist te overleven. Helaas was zijn tragedie daarmee nog niet voorbij.

1

Door complicaties verloor het varken zijn gezichtvermogen volledig. Een gecompliceerde operatie was noodzakelijk. Tijdens de voorbereidingen voor de operatie werd het arme varken bang door allerlei ziekenhuisgeluiden.De doodsbange Bentley was moeilijk te kalmeren. Gelukkig was eigenaar Corrine DiLorenzo in de buurt – zij is een vrijwilligster bij de “EARTH Animal Sanctuary”.

Kijk hoe ze erin slaagde om haar mooie varken te kalmeren. Dankzij de vrijgevigheid van de donoren wist Corrine meer dan $ 22.000 in te zamelen. Dit bedrag was genoeg om de kosten van de operatie, hospitalisatie en het herstel van het varken te betalen. Sinds die tijd blijft zijn gezondheid in relatief goede staat.

Laten we hopen dat het leven van Bentley nu een beetje gemakkelijker zal worden.


Als je getroffen bent door dit verhaal, deel het dan met je vrienden op Facebook.

Pagina 1 van 1


bron : youtube

Volgens veel beoordelingen is dit de beste reclame. Maar werd geblokkeerd hier in Europa.
De reclame campagne nam plaatst in een supermarkt. Vader en zoon doen een scene, omdat hij geen snoep voor hem wou kopen.Een vader zette deze foto op Facebook. Wanneer je de rest ziet, begrijp je wat er aan de hand is!
Carter Gentle uit Farmington kwam met een aangeboren hartafwijking ter wereld. Zijn familie omringde hem met tederheid en liefde, en dat had hij hard nodig. Het leven van deze zevenjarige jongen is een constante strijd geweest en er was een reeks ope

Doe DIT in de wasmachine en krijg sneeuwwitte kleren! Verwijdert ook de gele verkleuring veroorzaakt door anti-transpirant en bloedvlekken!
Bijna iedereen voelt zich goed en ziet er geweldig uit in heldere kleuren, maar het is moeilijk om ze in perfecte conditie te houden. Direct na aankoop zijn ze sneeuwwit, maar na verloop van tijd worden ze steeds grijzer en zijn niet meer zo mooi als

Ze Nam De Schaar En Knipte In Een Paar Marshmallows. Kijk Eens Wat Ze Maakte!
Als je van snoep houdt, vooral populaire marshmallows, dan hebben we iets speciaals voor u! Je hebt alleen een scherpe schaar, je favoriete marshmallows en behendige handen nodig om verbazingwekkende kunstwerken te creëren. Als je een taart of muffi