Een Klein Varkentje Won De Strijd Met Een Dodelijke Ziekte. Maar De Problemen Waren Nog Niet Voorbij …

Het varken Bentley had geen gemakkelijk leven. Op de leeftijd van negen maanden werd hij gediagnosticeerd met zeldzame bacteriële meningitis – een ziekte die slechts 10% van de patiënten overleeft.

Bentley was een van de gelukkigen die deze verwoestende ziekte wist te overleven. Helaas was zijn tragedie daarmee nog niet voorbij.

1

Door complicaties verloor het varken zijn gezichtvermogen volledig. Een gecompliceerde operatie was noodzakelijk. Tijdens de voorbereidingen voor de operatie werd het arme varken bang door allerlei ziekenhuisgeluiden.De doodsbange Bentley was moeilijk te kalmeren. Gelukkig was eigenaar Corrine DiLorenzo in de buurt – zij is een vrijwilligster bij de “EARTH Animal Sanctuary”.

Kijk hoe ze erin slaagde om haar mooie varken te kalmeren. Dankzij de vrijgevigheid van de donoren wist Corrine meer dan $ 22.000 in te zamelen. Dit bedrag was genoeg om de kosten van de operatie, hospitalisatie en het herstel van het varken te betalen. Sinds die tijd blijft zijn gezondheid in relatief goede staat.

Laten we hopen dat het leven van Bentley nu een beetje gemakkelijker zal worden.


Als je getroffen bent door dit verhaal, deel het dan met je vrienden op Facebook.

Pagina 1 van 1


bron : youtube

Zijn moeder liet hem achter in een schoenendoos omdat hij gehandicapt was. 17 jaar later staat hij op het podium en laat de jury huilen.
Emmanuel Kelly heeft geen gemakkelijk leven gehad. Hij en zijn broer werden geboren in Irak en kort na de geboorte werden ze door hun moeder achtergelaten. De jongens waren gehandicapt. Door de ernstige vervuiling van de oorlogsgebied waren hun ledemEen uitgehongerde hond was te bang om hulp van vreemden te accepteren. Ontdek hoe het verhaal eindigt!
Soms laat angst ons doen domme dingen doen die slecht voor ons. Het kan er zelfs voor zorgen dat we door vreemden aangeboden hulp weigeren.   Een erg bange en uitgehongerde hond in de staat Washington gedroeg zich op een vergelijkbare manier. Alle g

“Ik heb verkering met iemand, ook al heb ik een vrouw” Het klinkt weerzinwekkend, maar ik sta achter hem!
Jarrid Wilson is een predikant, blogger en echtgenoot. Onlangs publiceerde hij een persoonlijke bekentenis op zijn blog. Kijk eens wat hij schreef: Ik moet een bekentenis doen. Ik ben verliefd op iemand, ook al ben ik getrouwd. Het is een ongelooflij

Eenvoudige decoraties van groenten en fruit die je thuis kunt maken. Kijk maar hoe gemakkelijk het is!
Iedereen weet, dat we “eten met onze ogen”, en daarom is het belangrijk om mooie en esthetisch gerechten te bereiden. Het is bewezen dat een mooi gepresenteerd gerecht de eetlust verhoogt en de manier verandert waarop we vinden dat het eten smaak