Een Chinese Miljonair Sloopte De Oude Hutten In Het Kleine Stadje Waar Hij Opgroeide! Ben Je Benieuwd Wat Hij Daar Bouwde? Dit Had Je Zeker Niet Verwacht!

De man op de foto hieronder is Xiong Shuihu – een 54-jarige Chinees, die in korte tijd een groot fortuin vergaarde. Hij is niet altijd rijk geweest.

Ooit had hij hulp nodig en hij kreeg het van de mensen in dit dorp. Na een jaar besloot hij om de gunst op een nobele manier terug te geven. Zijn grote hart stelde hem voor wat hij moest doen.
De stad Xiongkeng was heel arm en de mensen leefden in extreme armoede. Deze gulle man besloot om dat te veranderen. “Ik verdiende meer geld dan ik zou kunnen besteden. Uiteindelijk wist ik wat ik voor hen moest doen. En trouwens, ik weet waar ik vandaan kom.


Village Rebuilt To Give Mansions To Residents By MillionaireOoit hebben ze me geholpen, en nu moet ik terug betalen. Ik betaalde mijn schulden af,”- zei hij toen hem gevraagd werd over zijn activiteiten.

Shuihu maakte een fortuin door de handel in onroerend goed, en hij besloot een deel van zijn geld uit te geven aan een goed doel.

7

6bron : dailymail.co.uk

Een kleine hamster met een gebroken poot veroverde de harten van internetgebruikers. Hoe kan men niet geraakt worden als je de problemen van deze schatjes ziet?
Een tijdje geleden publiceerde een dierenkliniek in Petrozavodsk, Rusland een foto van een leuke hamster met een gebroken poot. Uiteraard kreeg het dier in de kliniek professionele zorg. Het bot werd weer op zijn plaats gezet en het dier kreeg gips oEen bekende Franse kunstenaar laat op een briljante manier zien hoe technologie onze levens van ons steelt
De Franse illustrator, Jean Julien, probeert met zijn tekeningen op een grappige manier de nadelen van de moderne samenleving te laten zien. Onze verslaving aan de media, informatie en gadgets, houdt ons in contact met anderen. De kunstenaar toont aa

Deze dieren kunnen je yoga leraren worden! Kijk zelf maar!
Als je altijd maar voor de computer zit en het moeilijk vindt om actief te zijn, kom je tot de conclusie dat het de moeite waard is om fit te zijn. Sportschool, joggen, yoga – er zijn verschillende manieren. Als je deze laatste optie kiest, kun

Een vader en zijn tweelingbroer houden een klein kind voor de gek. Grappig of wreed?
Jonge kinderen voor de gek houden, terwijl ze de werkelijkheid om hen heen nog niet kunnen begrijpen, is meestal grappig en onschuldig. Maar is dat altijd zo? Maak kennis met Reed, een charmant 16-maanden oud jongentje en zijn liefhebbende ouders Ste