Een Chinese Miljonair Sloopte De Oude Hutten In Het Kleine Stadje Waar Hij Opgroeide! Ben Je Benieuwd Wat Hij Daar Bouwde? Dit Had Je Zeker Niet Verwacht!

De man op de foto hieronder is Xiong Shuihu – een 54-jarige Chinees, die in korte tijd een groot fortuin vergaarde. Hij is niet altijd rijk geweest.

Ooit had hij hulp nodig en hij kreeg het van de mensen in dit dorp. Na een jaar besloot hij om de gunst op een nobele manier terug te geven. Zijn grote hart stelde hem voor wat hij moest doen.
De stad Xiongkeng was heel arm en de mensen leefden in extreme armoede. Deze gulle man besloot om dat te veranderen. “Ik verdiende meer geld dan ik zou kunnen besteden. Uiteindelijk wist ik wat ik voor hen moest doen. En trouwens, ik weet waar ik vandaan kom.


Village Rebuilt To Give Mansions To Residents By MillionaireOoit hebben ze me geholpen, en nu moet ik terug betalen. Ik betaalde mijn schulden af,”- zei hij toen hem gevraagd werd over zijn activiteiten.

Shuihu maakte een fortuin door de handel in onroerend goed, en hij besloot een deel van zijn geld uit te geven aan een goed doel.

7

6bron : dailymail.co.uk

Ze gebruikte een pak Skittles en een kleine citroen. Het is ongelooflijk wat ze uit deze twee ingrediënten konden maken. Gewoon Wow!
Skittles zijn een van de meest populaire snoepjes in Polen. Ik ken niemand die de heerlijke fruitige smaak niet lekker vindt. Het snoepgoed kan op vele verschillende manieren worden gebruikt. De kleurstof die in hun omhulsel zit is prima geschikt omEenvoudige decoraties van groenten en fruit die je thuis kunt maken. Kijk maar hoe gemakkelijk het is!
Iedereen weet, dat we “eten met onze ogen”, en daarom is het belangrijk om mooie en esthetisch gerechten te bereiden. Het is bewezen dat een mooi gepresenteerd gerecht de eetlust verhoogt en de manier verandert waarop we vinden dat het eten smaak

Een ongewone confrontatie: rat versus slang. Zo’n ongelijke strijd kan alleen een moeder aangaan, ter verdediging van haar jong
De dierenwereld is wreed en kent geen compromissen, want daar geldt het recht van de sterkste. Roofdieren moeten jagen om te overleven en de gemakkelijkste slachtoffers zijn de onervaren jongen, die de gevaren om hen heen nog niet herkennen en zich n

Wil je een object uit het museum mee naar huis nemen? Nu kan het!
Het British Museum in Londen is een van de beste musea ter wereld. Je kunt er verbazingwekkende artefacten uit het domein van de menselijke geschiedenis en cultuur vinden. Je kunt er uren naar kijken, maar wat als je graag een schat mee naar huis wil